Visa žila, paveldimumas,man 39,kaip atsibodo priklausomybė nuo dažų,kartais, net atrodo kaip bus faina senatvėj-galėsiu plaukų nedažyt, bet kažin ar išdrysčiau-juk mes moterys visada norim būt gražios!
Esu tamsiaplauke. Pirma zila plauka pamaciau 27m paciame priekyje prie kirpciuku
Negalejau patiket! Pasiemiau pinceta,isroviau ir ziurejau ar tikrai
Dabar jau greitai 30m svesiu ir kas men dazau plaukus todel,kad reikia
Nors ko cia liudeti?! Juk ne liga!

Nors ko cia liudeti?! Juk ne liga!
Pirmą žilą plauką pastebėjau kai man buvo 20 m.
Bet nesistebiu, tai buvo toks laikotarpis, kai buvo žiauriai daug streso, nervų ir t.t. Pastebėjau, nes gerai matėsi ant mano galvos, kadangi esu tamsiaplaukė. Iki šiol vienas kitas išlenda kas kelis mėnesius, bet kol kas tai man nelabai trukdo, išraunu ir užmirštu

Sako,kad vietoj vieno israuto zilo plauko du isdygsta
.As ir pati tuo beveik tikiu.

pirmus tris zilus plaukus pastebejau 20m sone salia kirpciu, dabar man 26 tai jau zilu plauku zymiai daugiau, jau nesuskaiciuosiu
ir per abu sonus ir priekyje salia kirpciu yra, kai pamaciau tai apsiverkiau, ir visa savaite kas vakara vis ziuredavau kiek ju ten yra, o dabar apsiraminau, nieko nepakeisi, tik plaukus dazau dazniau nei anksciau, kad nieks nepamatytu ataugusiu sakneliu zilu

QUOTE(virgonca @ 2008 01 10, 12:07)
pirmus tris zilus plaukus pastebejau 20m sone salia kirpciu, dabar man 26 tai jau zilu plauku zymiai daugiau, jau nesuskaiciuosiu
ir per abu sonus ir priekyje salia kirpciu yra, kai pamaciau tai apsiverkiau, ir visa savaite kas vakara vis ziuredavau kiek ju ten yra, o dabar apsiraminau, nieko nepakeisi, tik plaukus dazau dazniau nei anksciau, kad nieks nepamatytu ataugusiu sakneliu zilu 

Man beveik 25, zilu plauku turiu jau gerus pora metu

Mano pirmasis gražuolis išlindo apie 25 metus, bet tik viena turėjau man taip atrodė, o daba jų daaaugiau, man 34

man buvo sokas, kai as pamaciau mergaite 3 metu, puse plauku buvo zilu.