Įkraunama...
Įkraunama...

Kada atsirado žilų plaukų?

Pirmus žilus plaukus pastebėjau būdama 19 metų, o dabar jų yra pilna galva... verysad.gif Net kažkaip gėda pas kirpėją nuėjus, kad jų tiek daug. unsure.gif
Atsakyti
Pirma mama rado kai man buvo 16-17. Dabar 24, neseniai nudaziau plaukus tamsiai, tai matosi kad jų padaugėja, bet jie ne sruogom pas mane augai, o pavieniai. kol kas nėra labai daug jų, bet aišku norėtusi, kad nebutų visai
Atsakyti
Labai anksti atsirado to grozio schmoll.gif dabar pilna galva. galiu pasakyti, kad tai nors ir ne tragedija, bet vargo prideda labai daug. pradejau dazyti sviesiai, kad ne taip matytusi, tai dabar, nors ir noriu pasitamsinti, nei vienas kirpejas nesutinka, atseit nieko nebus sako. suprantu, kad tada reiktu dazyti vos ne kas 2 savaites, bet vis tiek ta sviesi spalva ikyrejo. bandau ivairiu kirpeju klausti del patamsinimo, bet visi ta pati tvirtina. Gal kas susiduret su tokia problema?
Atsakyti
As ir savo pirma pastebejau kazkur19-20mo o dabar arteja 24 tai va kazkaip viena diena sumasciau zvilgtelt idemiau i plaukus tai blink.gif na jo rodos kazkiek bandziau israut bet tai nezinau kaip cia tai padaryt jau kokia 100 turbut yra neskaitant tu 20 kur turbut isroviau doh.gif na ka plaukai jau sensta matyt nes kiek girdejau pradeda zilt kai nebegamina kazkokio pigmento tai va jau sreikuot pradejo bet ir taip zinojau kad greit zilsiu nes musu gyminej visi anksti prazyla tai va iki siol plaukus daziau sruogom arba isvis naturalius laikiau tai jauciu po kokiu 5m jau nori nenori tks dazyt
Atsakyti
O man draugė pirmą žilą plauką pamatė po dukrytės gimimo,t.y. kai man buvo 22 metai ir išvis pas save 5 žilus plaukus esu radusi,gal ir daugiau yra,tik nepastebiu rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmą žilą plauką 29 metų kai buvau radau ir išsiroviau.
Atsakyti
Jou nuo 18 metu doh.gif dabar man 36metai ir 80% zili plaukei. doh.gif No sako, kad pas mane genetiskai.
Atsakyti
na man beveik 21 ir zilu plauku turiu jau gal 25 pirma 18 ar 19 pastebejau. bjauriausia kad kaip tik ten kur skyrimas, tai pasistebi. siandien net kirpeja pasiule kad reiketu dazyti o iki siol dar plauku nesu daziusi. Del ju atsiradimo kazkaip galvoju kad kaltas labai itemptas gyvenimo budas ir pastaruoju metu daug stresu turejau. blink.gif
Atsakyti
pas mane jie atsirado 20 metu. O dabar jau tyliu........
Atsakyti
QUOTE(***Paulina*** @ 2007 05 15, 16:27)
Labai anksti atsirado to grozio schmoll.gif dabar pilna galva. galiu pasakyti, kad tai nors ir ne tragedija, bet vargo prideda labai daug. pradejau dazyti sviesiai, kad ne taip matytusi, tai dabar, nors ir noriu pasitamsinti, nei vienas kirpejas nesutinka, atseit nieko nebus sako. suprantu, kad tada reiktu dazyti vos ne kas 2 savaites, bet vis tiek ta sviesi spalva ikyrejo. bandau ivairiu kirpeju klausti del patamsinimo, bet visi ta pati tvirtina. Gal kas susiduret su tokia problema?

Jau kokį 10 metų turėjau tik šviesius plaukus, bet va prieš mėnesį kažkas užėjo ir nusitamsinau šokolado spalvą. Tai gailiuosi, schmoll.gif nes žili kurių galvojau kad beveik neturiu (ant šviesių nesimatė) išlindo po kelių savaičių ir šviečia ryškiai, be to ta ruda spalva grei nusiplovė ir liko vario tamsi, tai vėl šviesint noriu, bet kirpėja iškarto nesutinka, nes plaukam pakenks, tai palaipsniui teks grįšt prie savo spalvos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucilė @ 2007 05 18, 00:04)
Jau kokį 10 metų turėjau tik šviesius plaukus, bet va prieš mėnesį kažkas užėjo ir nusitamsinau šokolado spalvą. Tai gailiuosi, schmoll.gif  nes žili kurių galvojau kad beveik neturiu (ant šviesių nesimatė) išlindo po kelių savaičių ir šviečia ryškiai, be to ta ruda spalva grei nusiplovė ir liko vario tamsi, tai vėl šviesint noriu, bet kirpėja iškarto nesutinka, nes plaukam pakenks, tai palaipsniui teks grįšt prie savo spalvos.  doh.gif

Tai va, kad negali patamsint, nes greit islenda zili, o ir ta tamsi splava nusiplauna. Zodziu, bukim blondines 4u.gif
Atsakyti
po gimdymo islindo zilu plauku cray.gif
beje..mamai atsirado sunkiu jai gyvenimo laikotarpiu kaip ir teciui kuris tuo paciu laikotarpiu jaudinosi del jos blink.gif
Atsakyti