va dabar kai laukiuosi ir pastebejau pora niekadeju, 27m

QUOTE(lapute33 @ 2008 01 10, 15:21)
Man beveik 25, zilu plauku turiu jau gerus pora metu
ir auga jie visada toj pacioj vietoj. Reguliariai kas keli menesiai israunu po kelis. Plaukus dazau, bet jie nelabieji kazkaip pramusa ta spalva ir islenda vis 

aga, man irgi nenusidazo visi gerai, nes plaukai silpni, plonyciai, silpnai auga, tai dazau tik augaliniais dazais, o tie dazai vat zilu plauku ir nenudazo...

Mano mama sakė, kad turėjau tris žilus plaukus gal nuo trejų metų... Kiek beraudavo, jie vis būdavo.. O kad apie 30 jų atsiranda, juk natūralu. Dabar, kai dažau kas mėnesį - du, net nebeįsivaizduoju savo natūralios spalvos. Pagal šaknis matau, kad mano tamsus kailiukas pašarmojęs truputį. Užtat darnai pasidžiaugiu, kad gyvenam nebe tais bobučių laikais, kai išeitis būdavo arba oranžinė cha, arba sidabriškai melsva...
QUOTE(Edelveis @ 2007 05 12, 19:26)
nors dar reikia pažiūrėti ir giminėj iš abiejų pusių, o ypač seneliai ar linkę žilti.
mano abiem močiutėms dabar apie 85 m. viena jau 40-ies metų buvo visiškai žila, kita tik neseniai pradėjo žilti. panašu, kad paveldėjau tradiciškai tai, kas blogiausia

dėl plaukų dažų, man superinė išeitis buvo šito forumo dėka atrastas cha+basma (arba greičiau basma+chna) mišinys. žilų plaukų pilnai nenudažo, jie šviesesni, ryžesni, bet atrodo gana natūraliai, be to dažyti galima dažnai, netriušina plaukų kaip anksčiau cheminiai. viena iš artimiausių draugių neseniai nustebo, kai pasakiau, kad turiu nemažą žilę

QUOTE(lincikas5 @ 2007 12 31, 15:23)
Sako,kad vietoj vieno israuto zilo plauko du isdygsta
.As ir pati tuo beveik tikiu.

aha, skamba kaip mitas, bet savo kailiu patyriau, kad čia teisybė. NERAUKIT žilų plaukų! geriau vis tiek nuo to nebus

Kirpejos stebisi,kad pas vis jaunesnius zmones atsiranda zilu plauku
.

sveikos
o man taip keistai, iskart po gimdymo atsirado 2 zili plaukai (28 m)
dabar vel laukiuosi, tai idomu, kas bus po sito vaikelio gimimo, keturi?..
kas is proteviu puses, pvz., mano mociute (is tecio puses) budama 60-ties metu beveik neturejo zilu plauku, naturaliai juoda buvo
o vat mamyte mano jau nuo jaunumes zilu plauku turejo, tai kazin kaip man bus, kol kas dar visai neblogai, plauku isvis ne karto nedaziau

o man taip keistai, iskart po gimdymo atsirado 2 zili plaukai (28 m)

kas is proteviu puses, pvz., mano mociute (is tecio puses) budama 60-ties metu beveik neturejo zilu plauku, naturaliai juoda buvo

Man 28 metai ir radau tuos kelis žiliuksu . Kia cradau pirmą , tai netikėjau savo akimis, tada pataršiau visus plaukus, ir radau, kelis.
Pasijutau visiška sene. Bet dabar , kai paskaičiau forume, kad kitos nuo 18 metų pražyla, tai nebe taip baisu. Savotiškai reabilitavausi.Mano mama irgi anksti pražilo. tai čia man genai + daug stresų.
Bėda ta, kad norėjau atsiaugint isavo naturalius plaukus, nes gerokai pas mane jei peroksido paėsti, tai nžn, dabar gal tamsinti reikės. Naturali mano spalv a- tipiška lietuviškai pilkai- gelsva- šiaudinė. Tai tie žiliukai nelabai ir matytųsi, jei imčiau sparčiau žilti.

Bėda ta, kad norėjau atsiaugint isavo naturalius plaukus, nes gerokai pas mane jei peroksido paėsti, tai nžn, dabar gal tamsinti reikės. Naturali mano spalv a- tipiška lietuviškai pilkai- gelsva- šiaudinė. Tai tie žiliukai nelabai ir matytųsi, jei imčiau sparčiau žilti.
na as pati pakolkas nerandu zilu, bet mano mama zilt pradejo jau 18:)
man 25,bet tfu tfu tfu,zilo nei vieno,bet pazistu kas ir 19 jau buvo zilas,genai.
Papildyta:
zili plaukai ne nuo senumo atsiranda
Papildyta:
QUOTE(auroryte @ 2008 05 01, 22:05)
Man 28 metai ir radau tuos kelis žiliuksu . Kia cradau pirmą , tai netikėjau savo akimis, tada pataršiau visus plaukus, ir radau, kelis.
Pasijutau visiška sene. Bet dabar , kai paskaičiau forume, kad kitos nuo 18 metų pražyla, tai nebe taip baisu. Savotiškai reabilitavausi.Mano mama irgi anksti pražilo. tai čia man genai + daug stresų.

zili plaukai ne nuo senumo atsiranda

as jau buvau issigandusi, kad man pernelyg anksti atsirado zilu plauku, o cia pasirodo jau nuo 18 m. ju esama
man beje 26 m.

QUOTE(emrata @ 2008 06 09, 08:33)
as jau buvau issigandusi, kad man pernelyg anksti atsirado zilu plauku, o cia pasirodo jau nuo 18 m. ju esama
man beje 26 m.

viskas priklauso nuo to, su kuo lyginsies. mano viena močiutė pradėjo žilt gal kokių 75-erių