Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba mamai ligoninėj

"padejo". apsizliumbti kaip niekad dar gyvenime nezliumbiau ir pulti i depresija. nesvarbu, kad vienai nakciai. o kad klausimu nekiltu- kruva lankstinuku po nosim numeta. paklausus klausimo atsakymo sulaukdavau ne ilgesnio kaip keturiu zodziu sakinys. gera, kad neilgai ten tenka buti, jei zinoma nera jokiu komplikaciju. pas mus midwife dvi savaites vaiksto i namus po gimdymo, jos tikrai malonios, bet ligonine man su pragaru asocijuojasi cray.gif
Atsakyti
pirmoji sesute buvo labai faina - viska parode, nenukrypdama i lankas ir konkreciai papasakojo, kas ir kur, vyrui parode, kaip reikia sikniuka nuprausti kriauklej lotuliukas.gif , o sekancios pamainos tai tokia buvo - purvinais zemkases nagais, net nenorejau nieko klausti, kad tik prie mano vaiko nesiliestu... gun_bandana.gif
Atsakyti
Na, man parodė, bet ne viską, ko klausiau, o ir tai, kai klausinėdavau, tai toks įspūdis buvo susidaręs, kad aš čia nereikalingų klausimų klausinėju ir trukdau jų darbui... doh.gif verysad.gif O dėl teisingo maitinimo tai išvis buvau puolus į neviltį, kai paprašydavau pagalbos, sakydavo, kad aš gi viską pati gerai žinau doh.gif Ką aš galiu žinoti pirmą kartą vaikutį žindant doh.gif Tai iš pradžių pati prasikankinau ir prakankinau savo zuikutį, o vėliau keitėsi sesutės, tai išdrįsau vėl paprašyti, kad mane pamokytų, tai labai nepatenkinta bandė mane mokyti... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
O as apie Vilniaus Gimdymo Namu (Tyzenhauzu g.) sesutes tik gera zodi galiu pasakyti:rupinosi, moke, priziurejo, parode net kaip maudyt mazyle reikia-super thumbup.gif thumbup.gif Esu patenkinta, kad grizus namo, jau ne taip baisu buvo vieniem su vyru vaikeliu rupintis biggrin.gif Tik reikia nebijoti klausti ir viskas bus ciki, bent jau sitoj ligoninej. O uz seseliu geruma ir nuosirdzia pagalba mes sokoladukais ir saldainiukais joms atsidekojom lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums mazai padejo, nes mazai klausinejau, viska dareme patys (as su vyru) bigsmile.gif

Dangiuks, tavo sunelis i mano labai panasus, kaip buvo mazas (sprendziu is tos nuotraukos kur yra liniuoteje)
Atsakyti
Gimdžiau Mažylio GN, priežiurą buvo tikrai nebloga. smile.gif Kai atneše man leliuką tai pamokino kaip reik maitint, parode kaip prižiurėt bambutę, kaip prausti leliuką net neklausiau nes mačiau kaip palatos drauge savo prause. Vienu žodžiu gavau visą informaciją kokios man reikejo. thumbup.gif ir pati nemažai domejausi leliuko priežiura tai tik į naudą išejo, viskas daug lengviau einas, kai daug maž žinai kas prie ko smile.gif
Atsakyti
Kiek klausiau, tiek atsakė, bet kažkokios daug informacijos iš jų negavau.
Atsakyti
Valdiškoj įstaigoj tai tikrai nieks nepuls tau per gerklę kišti patarimų - jei neklausi, vadinas viską žinai pati tongue.gif Tik bėda, kad pirmą kart pagimdžius neišmanai net kokį čia klausimą užduot - atrodo viskas kaip ir aišku, o iš tikrųjų likus vienai su naujagimiu niekas nebeaišku doh.gif
Na, man buvo kiek kitaip - kadangi pragulėjom su dukryte savaitę ligoninėj, per tą laiką savaime atėjo tie įgūdžiai, sesutės nori nenori turėjo padėt, patarinėjo tai viena, tai kita, tai todėl grįžau "pasikausčiusi" smartass.gif biggrin.gif
Atsakyti
kai laukiausi pirmagimės, tai info gavau labai daug ir naudingos, net neklausinėjus. bet va, su antru ,tai net neparodė kaip vaiką maitint blink.gif atnešė, "numetė" ir išėjo. ačiū dievui,kad aš jau turėjau patirties . bet kai pagalvojau ,jei būčiau su pirmagimiu, tai turbūt į isteriją būčiau puolus verysad.gif jau nešneku, kad taip ką nors būtų paaiškinę...
Atsakyti
patare??? mane su didziausia temperatura namo paleido ir net negalvojo gilintis... blink.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Niekas nieko neaiškino, o kai bandėm kažko paklausti dargi supyko, atseit iš kur čia tos mamos, ar iš mėnulio nukrito? Juk pirmas vaikutis, viskas nauja, tai iš kur žinoti? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Man irgi be galo keista, kad nieks neaškina doh.gif Pagimdžius labai svarbu būna vaikelis, o jei tau pačiai kaip ir neblogai, tai ir nelabai domies. Tik grįžus namo iš draugių, mamos sužinojau kad pirkinių krepšių netampyt doh.gif
O kai atsirado skausmas šlapinantis, tai strioko buvo oi kiek. Teko skubiai lėkt pas gydytoją ir sužinot, kad taip gali būti ax.gif
Atsakyti