Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba mamai ligoninėj

Padejo tik kai paprasydavau, bet kad pacios ateitu ir paklaustu...NIEKADA...o ligonineje teko prabuti apie 10 dienu... doh.gif
Atsakyti
Visokių tų seselių yra. Aš tai pastebėjau tokią tendenciją, kad jei jauna, tai malonesnė, daugiau linkusi padėti, o jei sena, tai jau atsikandusi per n... metų savo darbo ir nė žiūrėti nenori į tuos naujagimius ar gimdyves. Atbūna savo darbo dieną, padaro, kas privaloma ir neeikvoja savo energijos leliukų prausimui ar pan.
Atsakyti
man pakako informacijos is mamos, draugiu, vaiku daktares, kuri lanke namuose smile.gif o su antru tai pati dar ligonineje ejau vaikeliui vandenelio atsigerti paprasyti , o sesutes nustebo - taigi maitini, kam jam gerti? blink.gif nu, sakau, as geriau zinau ko mano leliui reikia g.gif atsigere - ir puikiai miegojo. intuicija. 4u.gif
Atsakyti
as ligonineje pragulejau apie 10 dienu galiu pasakyt viskas priklauso nuo sesuciu koks jis zmogus,buvo kelios kurios padejo ir dave informacijos.o kitos tai tik ateidavo greit greit ir iseidavo
Atsakyti
QUOTE(Ausriux73 @ 2007 07 18, 22:00)
as ligonineje pragulejau apie 10 dienu  galiu pasakyt viskas priklauso nuo sesuciu koks jis zmogus,buvo kelios kurios padejo ir dave informacijos.o kitos tai tik ateidavo greit greit ir iseidavo

drinks_cheers.gif Vienos buvo labai malonios, kitos - tik ateidavo ir išeidavo blink.gif . Man labai trūko informacijos ir pagalbos, jei ne mama - tai būtų buvę labai sunku doh.gif
Atsakyti
As gimdziau Mazylyje, tai pirma nakti buvo sesute, kuri apsimiegojus ateidavo, pastovedavo, kazka pamurmedavo ir isedavo.Pgalbos praktiskai jokios nesuteike,o jei nebutu buve vyro, tai buciau ir neprisisaukus jos... Visas kitas dienas tai personalas buvo thumbup.gif ir atsilygint niekuo nereikejo,nei saldainiais nei kaip kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Man pagalbos neprireikė, kažkaip viskas savaime gavosi, nors niekada gyvenime nebuvau net kūdikio laikiusi rankose. Buvau ne mažai literatūros paskaičiusi prieš gimdymą, bet čia tikriausiai motiniškas instinktas. Viskas ėjosi kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miliukas @ 2007 01 23, 13:36)
aš gimdžiau antakalny..apie daktarus, tai tikrai nieko blogo negaliu pasakyti, na bet jau sesučių personalas  schmoll.gif ..mane į palatą atvežė  20.15 val, o ten lankymas iki 20, tai mano vyrui net užeit neleido..neleido pamatyt nei manęs, nei vaikučio  verysad.gif  verysad.gif .nuvijo nuo durų.ir taip nieko nei paaiškino, nei parodė..viską teko pasidaryti pačiai..tik moterys, kurios jau ne pirmą vaikutį gimdė, tai padėjo ir paaiškino  biggrin.gif  gimdžiau labai sunkiai ir po gimdymo kelias dienas vos paėjau, bet nei vienai sesutei nebuvo idomu  unsure.gif  gal ir ne visom taip būna antakalnyje, bet bent jau aš antrą kartą ir mirdama ten neičiau  tongue.gif

Taip, sutinku, aš primygtinai prašiau, tai surauktu snukiu parodė, kaip taisyklingai maitint.O šiaip padėjo palatos kaimynė
Atsakyti
Abi panas gimdziau VGN. Ir po abieju gimdymu, sesutes ir akuseres su dideliu malonumu aiskino, kaip valyti bambute, prausti kuneli, priziureti rauklytes ir visa kita. Kaip maitinti krutimi. Na, viska nuo A iki Z thumbup.gif
Po antro gimdymo dar ir lauktuviu idejo biggrin.gif Kalio permanganato ir akims lasiuku, kad neuzpuliuotu thumbup.gif Po pirmojo viska pati pirkausi.
Atsakyti
mums tai nieko tos sesutes nepaaiskino, nepadejo, lakste kas sau arba kavike gere, visalaik uzsiemusios ( atseit)... va taip buna, kai neturi ka balto chalato kisenen ideti... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes

As taipat gimdziau antaklalni.. Istikruju manes tai niekas nieko ten nemoke.. Pati viska ismokau. Kai paklausdavau tai tai net i mane demesio galima sakyt nekreipe doh.gif Galbut todel kad buvau is visu jauniausia.. nezinau, bet likau nelabai patenkinta..
Atsakyti
pasake tik ko valgyt negalima, o taip tik jei ko paklausiau gavau atsakymus ir tai nenorom paaiskino. Tik mano gine sake skambint jei kokiu klausimu iskils, bet kadangi gerai jauciaus tai neprireike. Visa laime,kad kai grizau namo kita diena atejo pediatre ir paliko savo tel. jei iskiltu kokiu klausimu, esu jai labi dekinga 4u.gif
Atsakyti