Padejo tik kai paprasydavau, bet kad pacios ateitu ir paklaustu...NIEKADA...o ligonineje teko prabuti apie 10 dienu...

Visokių tų seselių yra. Aš tai pastebėjau tokią tendenciją, kad jei jauna, tai malonesnė, daugiau linkusi padėti, o jei sena, tai jau atsikandusi per n... metų savo darbo ir nė žiūrėti nenori į tuos naujagimius ar gimdyves. Atbūna savo darbo dieną, padaro, kas privaloma ir neeikvoja savo energijos leliukų prausimui ar pan.
man pakako informacijos is mamos, draugiu, vaiku daktares, kuri lanke namuose
o su antru tai pati dar ligonineje ejau vaikeliui vandenelio atsigerti paprasyti , o sesutes nustebo - taigi maitini, kam jam gerti?
nu, sakau, as geriau zinau ko mano leliui reikia
atsigere - ir puikiai miegojo. intuicija.

as ligonineje pragulejau apie 10 dienu galiu pasakyt viskas priklauso nuo sesuciu koks jis zmogus,buvo kelios kurios padejo ir dave informacijos.o kitos tai tik ateidavo greit greit ir iseidavo
QUOTE(Ausriux73 @ 2007 07 18, 22:00)
as ligonineje pragulejau apie 10 dienu galiu pasakyt viskas priklauso nuo sesuciu koks jis zmogus,buvo kelios kurios padejo ir dave informacijos.o kitos tai tik ateidavo greit greit ir iseidavo

As gimdziau Mazylyje, tai pirma nakti buvo sesute, kuri apsimiegojus ateidavo, pastovedavo, kazka pamurmedavo ir isedavo.Pgalbos praktiskai jokios nesuteike,o jei nebutu buve vyro, tai buciau ir neprisisaukus jos... Visas kitas dienas tai personalas buvo
ir atsilygint niekuo nereikejo,nei saldainiais nei kaip kitaip

Man pagalbos neprireikė, kažkaip viskas savaime gavosi, nors niekada gyvenime nebuvau net kūdikio laikiusi rankose. Buvau ne mažai literatūros paskaičiusi prieš gimdymą, bet čia tikriausiai motiniškas instinktas. Viskas ėjosi kuo puikiausiai

QUOTE(miliukas @ 2007 01 23, 13:36)
aš gimdžiau antakalny..apie daktarus, tai tikrai nieko blogo negaliu pasakyti, na bet jau sesučių personalas
..mane į palatą atvežė 20.15 val, o ten lankymas iki 20, tai mano vyrui net užeit neleido..neleido pamatyt nei manęs, nei vaikučio
.nuvijo nuo durų.ir taip nieko nei paaiškino, nei parodė..viską teko pasidaryti pačiai..tik moterys, kurios jau ne pirmą vaikutį gimdė, tai padėjo ir paaiškino
gimdžiau labai sunkiai ir po gimdymo kelias dienas vos paėjau, bet nei vienai sesutei nebuvo idomu
gal ir ne visom taip būna antakalnyje, bet bent jau aš antrą kartą ir mirdama ten neičiau 

Taip, sutinku, aš primygtinai prašiau, tai surauktu snukiu parodė, kaip taisyklingai maitint.O šiaip padėjo palatos kaimynė
Abi panas gimdziau VGN. Ir po abieju gimdymu, sesutes ir akuseres su dideliu malonumu aiskino, kaip valyti bambute, prausti kuneli, priziureti rauklytes ir visa kita. Kaip maitinti krutimi. Na, viska nuo A iki Z
Po antro gimdymo dar ir lauktuviu idejo
Kalio permanganato ir akims lasiuku, kad neuzpuliuotu
Po pirmojo viska pati pirkausi.

Po antro gimdymo dar ir lauktuviu idejo

mums tai nieko tos sesutes nepaaiskino, nepadejo, lakste kas sau arba kavike gere, visalaik uzsiemusios ( atseit)... va taip buna, kai neturi ka balto chalato kisenen ideti...

pasake tik ko valgyt negalima, o taip tik jei ko paklausiau gavau atsakymus ir tai nenorom paaiskino. Tik mano gine sake skambint jei kokiu klausimu iskils, bet kadangi gerai jauciaus tai neprireike. Visa laime,kad kai grizau namo kita diena atejo pediatre ir paliko savo tel. jei iskiltu kokiu klausimu, esu jai labi dekinga