Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba mamai ligoninėj

sveika 4u.gif nieko nebijok.kai busi mamyte pati nesuprasi is kur viska moki-viska darysi savaime,tarsi jau senai zinotum tongue.gif o jeigu ka,tai sesutes visada padeda,pamoko,parodo ir t.t.pas mus po gimdymo i palatas(Antakalnio klinik) kiekviena diena ateidavo sesute ir klausdavo kaip sekas maitinti,prausti,pervystyti,migdyti ir t.t.,jei ko nemokedavom-pamokydavo,parodydavo kaip ka soske.gif
Atsakyti
man taip pat nieko neaiskindavo atejo pakeite pampersa ir pasake db keisies pati o net nezinau kaip tai daryt doh.gif bet nieko pasikeiciau biggrin.gif
Atsakyti
nieko nemoke, nerode, pirma diena tik perrenge maziu ir ismaude (na maude tai visas 3 dienas jos), ir antra diena nurenge ir aprenge, kai pediatras atejo apziureti, tai pediatras lyg man, bet netiesiogiai pasake, kai sesele nurenginejo suneli, tai ka mama pati bijo perrengineti vaika blink.gif , sesele turbut suprato mano nedrasuma, pasake, kad nebijau, tik jos greiciau tai daro. trecia diena jau viska dariau pati (gal net padejo tas pediatro pasakymas, pasakiau sau, ko as bijau, taigi cia mano vaikas! ) zinokit dariau ir neabejojau, kad viska gerai darau biggrin.gif

sekmes nedrasiosioms! 4u.gif
Atsakyti
as gimdziau KMUK,tai nelabai ka gero galiu pasakyti.Gimdykloj viskas buvo thumbup.gif ,bet palatose...gal del to kad gimdziau penktadieni ir per savaitgali nelabai daktaru ir seseliu yra.kai atveze anksti ryte po gimdymo sesute pasake kad veliau ateis ir parodys kaip plauti dubce ir viskas.zindyti nemokejau,vaikas klyke ,as buvau ziauriai nuvargusi.paskui siaip ne taip atejo,kazkaip nemoksiskai parode kaip zindyti-nei man nei vaikui nesiseke verysad.gif daktara aplamai pamaciau tik israsymo diena.na ateina,paziuri ar gyvi ir viskas.pasitaike tik kelios sesutes malonios-viena parode kaip kitaip zindyti ir pagaliau pavyko thumbup.gif kita atejo parodyti kaip valyti bambyte,veiduka. aisku as klausiau visko,bet ko nezinai nepasiklausi.niekas nepasidomejo ko tas mano vaikelis klykia istisai,o jam truko maisto ir skysciu,lupeles net suskeldeje buvo,dejavo istisai(ta suzinojau gerokai veliau).nese pas daktare bet ji nieko blogo neiziurejo.bet svarbiausia viskas gerai baigesi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 04 rugpjūčio 2007 - 16:33
o man viską išaiškino patarė davė literatūros pasiskaityt.paaiškino ka tokiu ar anokiu atveju daryt,sakė jei matysiu kad ko nežinau ar kas netaip yra skambint į ligoninę ir jos viską paaiškins ar atvažiuot vietoj padės,parodis-apžiūrės thumbup.gif ir vis klausė gal dar ką noriu sužinot,rodė viską kaip ką atlikt thumbup.gif
Atsakyti
man viską paaiškino visus tris kartus(paskutinį daugiausiai),parodė net kaip gaivinti,jei ką mirksiukas.gif )davė literatūros pasiskaityt,kaip vystit kaip valyti ką daryt jei taip o jei kitaip.ir aš pati klausinėjau,tai labai maloniai viską papasakojo,paaiškino po kelis kartus kad suprasčiau.daktarai tai po kelis kartus per dieną lankė abu(tiek mažiuką tiek mane) sesutės tai nė nesuskaičiuoju kiek kartų užeidavo ir teiraudavos ar viskas ok,gal nori dar ko paklaust thumbup.gif esu labai patenkinta thumbup.gif sesutės juokės :pailsėkit mamyte kol ligoninėj,spėsit pavargt kai namo grįšit lotuliukas.gif (aš trečia kartą vis pati norėjau nurengt ir aprengt blush-anim-cl.gif2:ir šiaip pasidžiaugt )
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2007 08 04, 16:32)
as gimdziau KMUK,tai nelabai ka gero galiu pasakyti.Gimdykloj viskas buvo  thumbup.gif ,bet palatose...gal del to kad gimdziau penktadieni ir per savaitgali nelabai daktaru ir seseliu yra.kai atveze anksti ryte po gimdymo sesute pasake kad veliau ateis ir parodys kaip plauti dubce ir viskas.zindyti nemokejau,vaikas klyke ,as buvau ziauriai nuvargusi.paskui siaip ne taip atejo,kazkaip nemoksiskai parode kaip zindyti-nei man nei vaikui nesiseke verysad.gif daktara aplamai pamaciau tik israsymo diena.na ateina,paziuri ar gyvi ir viskas.pasitaike tik kelios sesutes malonios-viena parode kaip kitaip zindyti ir pagaliau pavyko thumbup.gif kita atejo parodyti kaip valyti bambyte,veiduka. aisku as klausiau visko,bet ko nezinai nepasiklausi.niekas nepasidomejo ko tas mano vaikelis klykia istisai,o jam truko maisto ir skysciu,lupeles net suskeldeje buvo,dejavo istisai(ta suzinojau gerokai veliau).nese pas daktare bet ji nieko blogo neiziurejo.bet svarbiausia viskas gerai baigesi biggrin.gif

as irgi apie klinikas nieko gero pasakyt negaliu.. seseles skirtingu nuomoniu, viena sako taip daryt, kita kitaip.. siaip kelios tik daugmaz padedavo jei ko pati paklausdavau..
Atsakyti
pirma gimdžiau raudonajam kryžiuje vilniuje,gimdymui buvau emociškai visai nepasiruošusi,buvo didelis šokas,nes mažoji atėjo mėnesiu anksčiau,iki paskutinės minutės kol neatsiduriau gimdykloje maniau kad viska sustabdys,bet buvo kaip buvo,sesutės labai labai padėjo,leido man pailsėt,pacios vaikeli vyste,vilko,padejo maitint,mokino kaip maitint,labai daug patarimu davė,aiškino kodėl mažosios kunas baltai pasidenges ir t.t,o su natra dukra jau nereikejo nieko aiksint,bet ir nepadejo nieko,o antra gimdziau utenoje
Atsakyti
Gimdžiau KMUK, vaikas pirmas, bet nieko neparodė schmoll.gif praust po kranu tai net neprausiau, nes nemokėjau blush2.gif servetėlėm valiau doh.gif o maitint pamokyt atėjo tik ant rytojaus, kankinomės su mažiuku per naktį unsure.gif gal reikėjo būt naglai ir skambinėt joms, bet kažkaip susitvarkėm smile.gif
Atsakyti
Taaaip, parodė doh.gif pirmas vaikas, verkia, nežianu dėl ko, tai naujagimių sesutė atėjus aprėkė - netingėk vaikui PAPĄ duot, ne prie puodų gi stovi...... doh.gif
Atsakyti
as kiek paklausiau tiek gavau, vis stebedavau sesute ka ji daro ir siek tiek pramokau per 4 dienas smile.gif
Atsakyti
Telsiu gimdykloj tai sesuciu yra visokiu.Vienos ateidavo paklausdavo ar reikia ko ar viskas gerai,kitos ne.Vaikucius rengdavau pati,o del maudymo tai ligonineje niekas nemaude tik israsant namo jau pasake kad namuose nusimaudikyt grize
Atsakyti