Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba mamai ligoninėj

As KL.gimd.nam. irgi gimdziau. Personalas lyg ir nieko, viena sesute ypac patiko, labai graziai bendravo ir su lialiu, ir su manim. Vardo neprisimenu, bet amziumi tokia jau viresne uz visas ten buvo.
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2008 01 30, 12:59)
Gimdžiau Antakalnyje, tai galėčiau pasakyti, kad yra visokių. Vienos mielai padeda, na o kitos ne. Ir dar kas mane labai nustebino, kad tiek kiekviena gydytoja, tiek kiekviena seselė vis kitaip sako. Pvz. gydytoja liepia paprašyti seselės pagaliuko su vata nosytei išvalyti, o seselė pakraupusi žiūri ir sako, kad taip negalima smile.gif  Ir suprask kuri teisi.

drinks_cheers.gif Išrašymo diena paklausem gydytojos (neontologes) kada vaikuti jau maudyti galima bus, sako tai jau siandien vakare ir maudykit. o išrašant vaika skiepija nuo TBC. Sesutei sakau - tai siandien maudyt negalima ? sako -aisku ne g.gif
Atsakyti
Gimdziau KMUK, tai galiu pasakyti nelabai ka padejo, nebent paprasydavai, bet ir tai paciai reikdavo daryti unsure.gif
Atsakyti
Gimdziau VGN.Viska parode, ir kaip papuli iduoti, ir kaip prausti, bambute valyti.Kaip ta maza vaikyti ant vienos rankos uzsimesti tai prasiau kad kelis kart parodytu, parode. mirksiukas.gif O stai jau namie ir islenda visi mamiski instinktai.Po truputi viska ismoksti ir nebebaisu su tokiu mazyciu zmogeliuku elgtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2008 01 29, 13:58)
Gimdziau antakalni, tai 2-ame aukste personalas (bent jau man) pasitaike ne koks verysad.gif . pas sesutes neimanoma nieko paklaust ar paprasyt, nemokejau vaikelio praust, paprasiau kad parodytu , tai stvere ta mazyli taip, kad galvojau ir kojas jam israus (mano kaimyne pamacius pakraupo), apie pampersus ar bambute niekos nieko irgi neaiskino... Pradejo mazyliui nosyte begt, paprasiau kad parodytu kaip traukt snergliukus, irgi su labai dideliu pykciu susisuko stora vatos gabala ir vos ne visa sukiso tam maziui i nosi (anyta net pravirko pamacius), nu vienu zodziu ispudis buvo tpoks, kad viska turi moketi pati, ir tipo - ko tu cia kvaile trukdai mano laika? taip kad man visai nepatiko tos sesutes

Taip, Antakalnio klinikose tai tikrai furijos dirba. Ir dabar atsiminus nupurto. schmoll.gif
Atsakyti
Pries septynis metus gimdziau KKGN, tai budavo pasiimi pampersa , nueini pas sesutes ir viska sutvarko. O dabar atvede i palata, cia stalas, cia kriaukle ir isejo.Nuo kriaukles iki stalo geri pora metru, net ir auginant antra is pradziu rankos drebejo.
Atsakyti
Gimdziau BAK'e (Baltijos Amerikos Klinikoje).
Sesutes buvo paslaugios, tik man vis nervino keliu ju pasiulymai duoti maziukui buteliuka.. Net keista. Juk mamos pienas yra pats geriausias maistas mazyliui, o jos mane "teisdavo", kad atsisakau. Net grazioj formoj prie manes ataskaita pravede daktarei.. O as ziuriu ir netikiu, kad jos pyksta, jog noriu vaikiuka maitinti TIK krutimi pirmus menesius.
Man pieno atsirado uz 3 dienu ir siandien maziukas viso jo nesuvalgo. As juokauju, kad galeciau kitus vaikus pamaitinti. Siandienai jis auga kaip ant mieliu smile.gif Dabar pati daktare stebisi jo spartumu augti ir stipreti smile.gif
Atsakyti
Aš dėmesio stoka nesiskundžiau - per daug ir nesikviečiau tų seselių, bet jei prašydavau, tai ir parodydavo. (KMUK)
Atsakyti
QUOTE(almante @ 2005 03 19, 12:18)
sveikos,

as gimdziau Vilniuje, Antakalnio klinikose. Seseles maloniai atsakinejo i visus klausimus, parode ir paaiskino kaip priziureti  2.gif

Na, nezinau, kaip tau taip pasiseke g.gif biggrin.gif . As irgi gimdziau Antakalnyje. Po sunkaus gimdymo negalejau net pajudeti, tai vaiku rupintis turejo vyras. Kadangi pirma karta rankose laike naujagimi, bande prasyti seseliu pagalbos, tai jokios, net menkiausios nesulauke. O viena net pareiske, kad naujagimiu skyriuje yra 50 ir jinai tikrai nesiruosia kiekvienam rodyti, kaip pakeisti pampersa blink.gif
Atsakyti
man nepadejo tik ateidavo paziuredavo ir iseidavo doh.gif
Atsakyti
gimdziau klaipedoj, visos seseles buvo paslaugios ir malonios, viska parode po keleta kartu
Atsakyti
as gimdziau Vilniaus Raudonojo Kryziaus ligonineje...is tikruju nieko blogo apie sesutes pasakyti negaliu....kai pirma karta maude maziuka nusivede kartu mano vyra ir jam rode, kaip laikyti, kaip maudyti.
O del vystymo, tai viska mamytes daro pacios, apsikakoja mazius, griebi ji ir eini i naujagimiu skyriu siknutes plaut ir ant vystymo stalo pervystyt. lotuliukas.gif parode karta, kaip uzpakaliuka plaut ir mokinkis pati, o baisu buvo, rankos drebejo doh.gif
Tiesa, karta i para, kai vykdavo vaikucio apziura, sesutes ji pervystydavo, sutvarkydavo bambute. unsure.gif
Atsakyti