QUOTE(Danielle @ 2008 02 14, 13:28)
Gimdžiau KMUK. Priežiūra buvo tikrai labai gera

. Sėsutės ir padėdavo nuplaut žaizdą( po gimdymo mane siuvo), ir naktį bet kada ateidavo. Ir kaip maitint aiškino kantriai.
Tai gal tu pinigu joms ar ko nors kito davei?
Nes as kai pagimdziau, tai tik pirma diena kai atejo i palata parode kaip nuplauti uzpakaliuka ir kaip pampersa uzdeti ir viskas, daugiau ateidavo pamatuodavo temperatura ir viskas. tai gerai nors, kad perenge pora dienu pacios, o viena diena net bambyte mergytes liko nevalyta

, nes man niekas nerode kaip ir nenuvale pacios ir dar nepamatavo temperaturos viena ryta, tai vakare kai pamatavo, mazule jau turejo

(as taip ir itariau, nes visa karsta buvo), bet visa laime, kad greit nukrito. Kaip maitinti bande rodyti, bet mazyle norejo miego tada ir nevalge, tai tuom ir baiges. Beje cia tik tada kai pati issikvieciau i palata, nes galvojau, kad neprivalgo ir del to nuolat verkia. (taip greiciausiai ir buvo, nes nemokejau papo iduoti) Nu zodziu ziauru, tas pats kas is karto namo butume isvaziave, tik papildomai itampa, tai ir vaikulis buvo neramus ir pati neismiegojusi ir isitempusi

Dabar kai grizom namo viskas daug geriau, viska pacios ismokom
Tik isvaziuojant parode kaip valyti bambyte ir kaip iduoti papuka, nes kita sesute buvo, tai va jai ir dekinga esu, nes ir dabar nuolat taip valgom ir esam patenkintos ir socios
Ai dar del manes , tai isvis niekas net neziurejo kaip ten viskas yra, gydytojas kai buvo mano sekancia diena uzejes, tai sake, jei pati gerai jauciuos, tai jis isleidzia namo, kad ir iskarto, o akuserems visikai nusispjauti
Zodziu kadangi per gimdyma preiziura buvo superine matyt, po gimdymo teko atsiimt savo
O dar del palatos, tai mes emem privacia, buvom 396, tai nerealiai karsta buvo

Tiesiog baisiai, tai vedinom kas valanda,nors po 5 min. vel budavo tas pats

tik mergyte bijojau susaldyti labai