as gimdziau KMUK manau priklauso nuo sesutes,nes as tai kvieciau ir kvieciau sunkiai paimdavo kruti pravargau visas dienas

as gimdziau Mazylyje tai man atnese ir paliko vaikiuka ir nepaaiskino ne kaip maitint tai turejau daug bedu su maitinimu vos uzdegimas nebuvo priespienis nesiskyre viena akusere atejus vos neapsauke ir griebe uz tu papu spaust ta priespieni
o skausmas
tai neleidau as jai nieko daryt visa nakti spaudinejau pati krutine verkdama
ryta pasikeite pamaina tai kitai akuserei ikiso pinigu vyras tai visa diena padejo maitint ir paaiskino, kad reik susildyt pries maitinant, o po maitinimo atsaldyti ir dar kazkokiu lasiuku i nosi sulasino, kad atpalaiduotu spenelius
taip viskas ir susitvarke, o vienai daktarei pasakiau, kad turiu bedu su maitinimu tai man atsove (o tai ka kursu apie maitinima nelankei) as sakau, kad as ne kaune gyvenu, o beveik 100 km. nuo kauno ir pas mus tokiu kursu nera tai ji man sako: nu tai kas (cia reikejo suprast, kad i kauna reikejo vazinet. Zodziu savo daktare esu patenkinta, bet kai kuriom akuserem tai tikrai ne.

KMUK,as irgi pagalbos nesulaukiau,gulejau mokamoj palatoj,tai skambinaus i naujagimiu skyriu ir vis kvieciausi sesutes,kad paasikintu kaip maitint,kaip bambyte valyt,kaip pampa pakeist,paasikindavo-nebuvo kur dingti joms

man tai paaiskino kaip taisyklingai maitinti, tad del nugrauztu speneliu problemu nebuvo nei vieno kartelio. kadangi vaikelis tris paras praleido reanimacijoje, dvi paras teko nusitraukti piena. cia irgi labai padejo akusere, netgi praktiskai parode
ir liepe visada kviesti jei nesisks ar kils klausimu. aisku parode kaip pamperi keist, bambute valyt, nes kai pirmas vaikas, labai baisu viska is pradziu daryt, kad jo nesulauzyt
gimdziau Panevezio gimdymo namuose

gimdziau VGN,sesute buvo
labai padejo

gimdziau trakuose, sesutes superines
kai maitinau mazyli tapo super jautrus zaizdoti speneliai, as kaip pirmakarte nezinojau ka daryt, tiesiog degino kai mazylis paimdavo zysti
ir nusiunciau savaji vyra nupirkt buteliuka ir misinuka
ir vos 2paru angelelio nepradejau maitint misinuku
tai gerai kad sita reikla pamate sesute akusere! patare nusipirkt antspeniukus, ir aciu dievui viskas buvo gerai, maitinau pati
aciu tai sesutei!

gimdziau valdiskoj,tai ir elgesi valdiskai
nieko neaiskino,lyg zinociau kaip reikia elgtis ,nieko nemokejau,stresas ir taip buvo..o nakti issikvietus dar pykdavo kodel trukdau miegoti

QUOTE(ignasser @ 2005 03 14, 17:56)
Kas čia per barbarizmas?!
Man KMUK viską parodė, padėjo ir net 2 val. nakties atėjo parodyti kaip užpakalį plauti.

Man KMUK viską parodė, padėjo ir net 2 val. nakties atėjo parodyti kaip užpakalį plauti.

Papildyta:
QUOTE(lienusia @ 2008 01 29, 13:58)
Gimdziau antakalni, tai 2-ame aukste personalas (bent jau man) pasitaike ne koks
. pas sesutes neimanoma nieko paklaust ar paprasyt, nemokejau vaikelio praust, paprasiau kad parodytu , tai stvere ta mazyli taip, kad galvojau ir kojas jam israus (mano kaimyne pamacius pakraupo), apie pampersus ar bambute niekos nieko irgi neaiskino... Pradejo mazyliui nosyte begt, paprasiau kad parodytu kaip traukt snergliukus, irgi su labai dideliu pykciu susisuko stora vatos gabala ir vos ne visa sukiso tam maziui i nosi (anyta net pravirko pamacius), nu vienu zodziu ispudis buvo tpoks, kad viska turi moketi pati, ir tipo - ko tu cia kvaile trukdai mano laika? taip kad man visai nepatiko tos sesutes

Papildyta:
niekas nieko nerode,teko pačiai išmokti

Gimdziau Ukmerges ligoninej.Man parode, kaip teisingai maitinti.Bet speneliai vistiek sutrukinejo.Arba blogai parode,arba as bloga mokine.O daugiau nieks nieko nerode,tik vaiku daktare atnese knyga apie kudikiu prieziura.Manau,jei buciau klausus viska butu parode.Bet,kai seses vaikus padejau auginti,viskas kaip ir aisku buvo.
Šį kartą, kitaip nei po pirmojo gimdymo (pirmąkart gimdžiau Jokūbe), padėjo, mokė, rodė... Vyrą išmokė prausti vaiką ir keisti sauskelnes, rodė, kaip prižiūrėti bambutę ir t.t. Trakuose gimdyti ir gulėti yra puiku...

o kauno klinikose slauges labai fainos, nakti ateidavo paziureti ar viskas gerai ir pan. patarimu gavau su kaupu, tik kartais nervuodavo kai viena vienaip sako o kita dien atejusi kita jau priesingai
is pradziu pykau o paskui pati ismokau atsirinkti tai kas man reikalinga o kas ne

Gimdziau Panevezio gimd.n.Visas personalas