Labai mazai ka padejo ir paaiskino
Absoliučiai viską paaiškino ir parodė
tiesiog visko klausiau ir viską gavau

Man ir paaiskino tiek klinikose kur gimdziau,tiek medicinos centre gryzus su leliuku

gimdziau antakalyje, nieko nerode ir neaiskino

QUOTE(kalipso82 @ 2011 02 24, 20:46)
Gimdziau VGN. Nieko neaiskino. Gal jeigu paklausciau tai parodytu kazka, bet laimei turejau patyrusia kambarioke. O is seseliu iniciatyvos tikrai nebuvo.
Va va, pirmaji gimdziau tenai pries beveik 6 m. Tai po gimdymo beveik nesulaukiau pagalbos, nors komplikuotas buvo ..Vaikas pirmas, nieko nesuprantu ka daryt, kaip maitint .. Nakti spaudziau spaudziau mygtuka, kad iskviest sesele, bet dzin visom, nei viena taip ir neatejo, o mazius klyke alkanas ..
Tai gerai, kad kambarioke patyrus, su antru gulejo, tai pamoke, viska parode, ir kaip kruti teisingai duot parode

Antraja gimdziau Airijoj pries 2 men. Tai seseles siaip malonios, bet kada galedavai iskviest, ateidavo ir padedavo i tualeta nueit ir pan. (gimdymas superkomplikuotas buvo

p.s. Bet apibendrinant abu gimdymus, tai prieziura butent po gimdymo, geresne Airijoj nei LT... Nors iniciatyvos ir cia ne per daugiausia buvo, bet bent jau nebaisu buvo issikviest sesele, kad apreks apsauks ir pan. O LT, deja, tokiu buvo ..

QUOTE(Zivukas.d @ 2011 02 18, 12:57)
abu kartus gimdžiau ten, bet nusiskundimų neturiu..antrąkart ir rodyt nieko nereikėjo, o pirmąkart viską parodė..

kaip krūtį paduot dar ant gimdymo stalo gimdykloj akušerė mokė..kaip nupraust jau palatoj sesutės papasakojo, kaip bambutę valyt vizitacijos metu..

QUOTE(Zivukas.d @ 2011 02 18, 12:57)

Gimdžiau mažylije, pirmas gimdymas tai jau gmdykloje gydytoja padavė krūtį mažyliui, po to tik nuvežus į palatą atėjo sesutė, nuvedė į tuoletą, paaiškino ką galiu valgyt, pamokė kaip maitint, kiekvieną deną kas kokias 3 valandas ateidavo sesutė, pamokė vystiklus pakeist, apvalyt vaikutį, nupraust, žodžiu viską, manau tenai galima drąsiai gimdyt

Gimdžiau Ukmergės GN, tai net prašyt nereikėjo,kad parodytu ar papasakotu, viską pačios ėjo rodė,sėdėjo mokino, aiškino. Labai malonios visos sesutės

Sveikos,
gimdziau Klaipedoje miesto ligonineje(gimdymo namuose) praeita rugseji.Gimdymas buvo labai komplikuotas, nesavaiminis(su skatinamaisiais), teko operuoti ir t.t.LAbai esu patenkinta personalu, ypac pogimdyminiam skyriuj. Mano palatos durys neuzsidare-ejo ir ejo akuseres, tai pas mane, tai pas mazyli. Viska pacios tvarke, maziuka prausdavo ir man rode, zodziu tikrai esu patenkinta.Ir visos labai malonios,ko paprasydavau, ta gaudavau
gimdziau Klaipedoje miesto ligonineje(gimdymo namuose) praeita rugseji.Gimdymas buvo labai komplikuotas, nesavaiminis(su skatinamaisiais), teko operuoti ir t.t.LAbai esu patenkinta personalu, ypac pogimdyminiam skyriuj. Mano palatos durys neuzsidare-ejo ir ejo akuseres, tai pas mane, tai pas mazyli. Viska pacios tvarke, maziuka prausdavo ir man rode, zodziu tikrai esu patenkinta.Ir visos labai malonios,ko paprasydavau, ta gaudavau

gimdziau VGN buvo pirmas vaikutis irgi nieko nezinojau, bet galiu pasakyti buvau nustebinta kai sesele beveik visa nakti atbegdavo musu paziureti, visai nesitikejau tokio demesio, nors palatoje buvau su vyru ji dar ir man labai padejo
saunios ten buvo seseles ir pajuokauti megejos
jeigu ne jos nzn kaip buciau ismokusi maitinti savo mazili