Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba mamai ligoninėj

as gimdziau Utenoje,siaip visos sesutes labai padejo, buvo tik viena, tokia plaukiojanti, kuri net kvieciant ateidao po valandos biggrin.gif bet kitos tai ismoke visko, viena tokia jau su amzum, tai paskutine diena dar deste viska ir klause ar nepamirsiu. kadangi po cz labai silpnai jauciausi,net padejo susiruosti namo.
Atsakyti
gimdziau klinikose kaune, tai buvo kelios sesutes, bet tik vienos mokymai buvo aiskus ir prasmingi. Bet visko reikia klaust, kad ir paciu didziausiu nesamoniu...VERTA
Atsakyti
Gimdziau VGN, tai viena sesute buvo kuri ir parodydavo ir paaiskindavo net nepaprasius jos...o kitos tai atejo, viena kart parode ir viskas, tvarkykis kaip nori ...tu mama turi viska moketi dry.gif
Atsakyti
QUOTE(samba10 @ 2011 03 01, 16:03)
Sveikos,
gimdziau Klaipedoje miesto ligonineje(gimdymo namuose) praeita rugseji.Gimdymas buvo labai komplikuotas, nesavaiminis(su skatinamaisiais), teko operuoti ir t.t.LAbai esu patenkinta personalu, ypac pogimdyminiam skyriuj. Mano palatos durys neuzsidare-ejo ir ejo akuseres, tai pas mane, tai pas mazyli. Viska pacios tvarke, maziuka prausdavo ir man rode, zodziu tikrai esu patenkinta.Ir visos labai malonios,ko paprasydavau, ta gaudavau 4u.gif

drinks_cheers.gif, as gimdziau sia vasara, seseles malonios.viska aiskiai parode, pamokino.net nakti man vaika pamaitino, man leido pamiegoti ax.gif
jokiu lt nedavem.
Atsakyti
As gimdziau Kauno IIoje man labai padejo, ir su pirma ir su antra. Viska padarydavo ir viska paaiskindavo. As likau patenkinta, LT nedaviau smile.gif
Atsakyti
svarbiausia nebijot klaust ar paprasyt..visada gaudavau atsakyma, o ir sesutes labai geros pasirode - ateidavo paziuret ar pagalbos nereik dazniau nei man reikejo thumbup.gif
Atsakyti
Gimdziau KKGN ir esu begalo patenkinta visu ten dirbusiu kolektyvu,rupinosi tiek mazyliu tiek manimi.O kas budavo neaisku visada klausdavau ir i visus klausimus budavo atsakoma ir parodomo. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Parode kaip teisingai maitinti ir pamoke kaip maudyti,pirmosios maudynes buvo ligonineje smile.gif Vis klausinejo ar nereikia pagalbos ar viskas aisku,isvykstant liepe kreiptis jeigu kas netaip dave kontaktus del zindymo ir t.t 4u.gif
Atsakyti
Nieko neparode, nieko nepamoke. Na tik kaip apvalyti kudikeli su vata ryte ir vakare. Gal jei buciau klaususi, ir butu pamoke, bet kaip pirmakarte, net nezinojau ko klausti. Siaip likau tikrai nusivylusi.. Na gal todel kad buvau po CP ir praktiskai pragulejau "prikaustyta" prie lovos, o kudikeliu daugiau rupinosi vyras.. Na tikejausi kad tikrai labiau pagelbes sesutes ir duos patarimu kad ir kaip laikyti vaikeli, kaip maitinti, ir pan. Tokios informacijos labai truko. Gimdziau Klaipedos GN.
Atsakyti
padejo.
pirma kart parode ir vystyt kaip.
antra maze labai nerami buvo kik pradedavo verkt nakty visad ateidavo paziuret, dave ir atsigert kazko , nurimo paskui mazyte.
Atsakyti
Parodydavo tik kai konkreciai paklausdavau. Pacios pagalbos nesiule, tik uzeidavo pasiteirauti ar viskas OK
Atsakyti
Pirma vaikeli kai pagimdziau mazeikiuose pries desimt metu,tai juos taip stipriai suvynuodavo,kad juos galedavai stacius rankoje laikyti.Atrodo ir ziurejau,bet kai teko ta pati padaryti paciai niekaip neisejo.Gaudavosi skystai ir tiek.Bet pries isvaziuojant namo buvo pasakyta,neisleisim namo tol kol neismoksit persirengti savo leliuku(jau su savo normaliais kudikiu drabuzeliais) Darbavomes po prakaitu.Kaip apsirengem taip,bet namo isleido biggrin.gif Na bet tas buvo labai seniai.O kai pagimdziau antra dukryte pries metus laiko,tai kaip mamai su patirimi tai niekas nieko jau ir neberode g.gif
Atsakyti