Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

musu vakariene: ideja gime ish shio Limcamca receptuko:
Menkiu ar juru lydeku file, 300g sonines, 2 svogunai, 3 skilteles cesnako, stikline tirpaus sultinio, 3 saukstai acto, 4 saukstai miltu, 5 saukstai aliejaus, puse saukstelio garstyciu grudeliu, saukstas susmulkintu petrazoliu lapeliu, druskos, pipiru.
Gabaliukais supjaustyta zuvi apslakstyti actu ir 30 min palaikyti saltai. Tada itrinti susmulkintais cesnakais ir pabarstyti pipirais. Sonine supjaustyti plonais griezineliais. I kiekviena ivynioti po zuvies gabaliuka. Suktinukus persmeigti smeigtukais, pavolioti miltuose ir iskepti aliejumi. Likusiame aliejuje pakepinti griezineliais supjaustytus svogunus, supilti sultini, suberti garstycias, sudeti suktinukus, uzdengti ir troskinti apie 20 min. Pries patiekiant suktinukus su visu padazu sudeti I pusdubeni ir pabarstyti petrazolemis.

taciau ash gaminau kiek parasciau ir labai "sutrumpintai" smile.gif :
naudojau tilapijos file, file marinavosi aluje (para), paskui apie valanda raudono vyno acte..Padazo nedariau, bet ir be jo buvo labai skanu, aciu recepto sheimininkei 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos,uzbegau trumpam pasiklausineti.gal zinote kas Lewisham apskrityje kepa naminius tortus?
Labai dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 26, 18:07)

taciau ash gaminau kiek parasciau ir labai "sutrumpintai" smile.gif :
naudojau tilapijos file, file marinavosi aluje (para), paskui apie valanda raudono vyno acte..Padazo nedariau, bet ir be jo buvo labai skanu, aciu recepto sheimininkei 4u.gif
user posted image
user posted image

atrodo nerealiai skaniai thumbup.gif
tik ar cia shiaip shonine ar tas pjaustytas nusipirktas bacon? g.gif
sakiau cia nebeuzsuksiu, nes prikirtom zemaitishku blynu, o man dar butinai reikejo miltiniu prikept su obuoliais blush2.gif namie - tikra kvapu oaze rolleyes.gif labai uzsimaniau Baklavos ir Tiramisu, gal kuri esat gaminusi ir turit savo receptuka? bigsmile.gif pabodo obuoliu pyragai i cheesecake'ai blush2.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
o as turiu tiramisu.. bebebe.. vakar visa didziausia nusipirkom, nes merginai 2 menesiai buvo, tai teveliai excuse'a rado apsiryt... tiesa ne vieni valgem, bet siandienai dar liko desertui ...

Baklavos receptas yra Odes vyro receptuose mirksiukas.gif O tiramisu, bent jau as maciau recepta ant lady fingers pakuotes, bet nzn geras ten jis ar ne... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2008 01 27, 17:03)
  labai uzsimaniau Baklavos ir Tiramisu, gal kuri esat gaminusi ir turit savo receptuka?  bigsmile.gif  pabodo obuoliu pyragai i cheesecake'ai  blush2.gif  aciu labai  4u.gif

pati nesu gaminus, bet radau sita klasikini receptuka 4u.gif TIRAMISU
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 01 27, 17:16)
o as turiu tiramisu.. bebebe.. vakar visa didziausia nusipirkom, nes merginai 2 menesiai buvo, tai teveliai excuse'a rado apsiryt... tiesa ne vieni valgem, bet siandienai dar liko desertui ...

Baklavos receptas yra Odes vyro receptuose  mirksiukas.gif O tiramisu, bent jau as maciau recepta ant lady fingers pakuotes, bet nzn geras ten jis ar ne... smile.gif

oi, vaikyti, tu nestuke.gif neerzink biggrin.gif esu valgius nerealia baklava restorene kuriame dirbau padaveja "Omega", ir dar nerealesni Tiramisu "Buca di Beppa" per MB darbo Kaledas rolleyes.gif labiausiai norisi ne nusipirkti, bet ishmokt namie pasidaryt blush2.gif
Aciu Maverick, butinai bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas zino skaniu misrainiu su krabu lazdelemis receptuku? smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2008 01 28, 01:03)
atrodo nerealiai skaniai  thumbup.gif
tik ar cia shiaip shonine ar tas pjaustytas nusipirktas bacon?  g.gif
sakiau cia nebeuzsuksiu, nes prikirtom zemaitishku blynu, o man dar butinai reikejo miltiniu prikept su obuoliais  blush2.gif  namie - tikra kvapu oaze  rolleyes.gif  labai uzsimaniau Baklavos ir Tiramisu, gal kuri esat gaminusi ir turit savo receptuka?  bigsmile.gif  pabodo obuoliu pyragai i cheesecake'ai  blush2.gif  aciu labai  4u.gif

aciu 4u.gif
naudojau ta paprasta, supjaustyta "bacon"..
apie saldumynus nieko nezinau verysad.gif , turiu plana pradeti mokintis juos gaminti ir dar noretusi ishmokti kepti plona picos pada smile.gif ..
Papildyta:
QUOTE(sanda @ 2008 01 28, 17:16)
Sveikutes, gal kas zino skaniu misrainiu su krabu lazdelemis receptuku? smile.gif Aciu 4u.gif

dazniausiai darau visu zinoma tradicine mishraine: ryziai (Uncle Bens - geriausi), kukuruzai, krabu lazdeles, zalias agurkas, krapai, ash dar dedu marinuota agurkeli, juodi pipirai, majonezas..

kazkur skaiciau toki receptuka (bet pati nebandziau): pekino kopustas, pomidoras, krabu lazdeles, majonezas..turetu buti skanu..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 28, 11:54)

kazkur skaiciau toki receptuka (bet pati nebandziau): pekino kopustas, pomidoras, krabu lazdeles, majonezas..turetu buti skanu..
4u.gif

as panasiai darau tik dar dedu kukuruzu ir zalio agurko... na praktishkai tradicinej misrainej ryzius pakeiciu pekino kopustais ir tiek. Daug engvesne ir gaivesne misraine gaunas - mano vyro megstamiausia, kartais issireketuoja, kad sekmadieni padaryciau, kad galetu paskui tris dienas is eiles i darba nestis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Raskyte @ 2008 01 27, 23:28)
oi, vaikyti, tu  nestuke.gif  neerzink  biggrin.gif  esu  valgius nerealia baklava restorene kuriame dirbau padaveja "Omega", ir dar nerealesni Tiramisu "Buca di Beppa" per MB darbo Kaledas  rolleyes.gif  labiausiai norisi ne nusipirkti, bet ishmokt namie pasidaryt  blush2.gif
Aciu Maverick, butinai bandysiu  biggrin.gif

ok ok neerzinu smile.gif
nezinojau, kad Buca de Beppo gera tiramisu turi... daznai ten valgom, bet deserto niekad nesu valgius ten, reiks pabandyt jei jau rekomenduoji wink.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 28, 18:54)
dazniausiai darau visu zinoma tradicine mishraine: ryziai (Uncle Bens - geriausi), kukuruzai, krabu lazdeles, zalias agurkas, krapai, ash dar dedu marinuota agurkeli, juodi pipirai, majonezas..

As dar ipjaustau fermentinio surio, keleta pomidoru ir papriku, o marinuotu agurku niekada nededu, nes man jie ten visai nesiderina ax.gif Butina idet ir susmulkintu svieziu baziliku ir pertrazoliu - labai pakyleja skoni.

Mergaites, reike "technines" informacijos. Kiek daugmaz laiko orkaitej (karstoj, bet ne ziauriai biggrin.gif ) keptu pora vistos koju..? g.gif Noriu pataikyt MB grizimui is darbo tai neisivaizduoju kada saut O jei dar bulvyciu idejus.. jos gi man rodos ilgiau kepa g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 01 28, 11:43)
o marinuotu agurku niekada nededu, nes man jie ten visai nesiderina  ax.gif Butina idet ir susmulkintu svieziu baziliku ir pertrazoliu - labai pakyleja skoni.

man kaip tik be marinuotu agurkeliu, misraine gaunasi per 'svelni' blush2.gif . cia, kaip kieno skoniui 4u.gif

o vista gal kokias 45 minutes, gal valanda? g.gif kokioj temperaturoj zadi kepti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 28 sausio 2008 - 18:54
QUOTE(Maverick @ 2008 01 28, 19:53)
*man kaip tik be marinuotu agurkeliu, miosraine gaunasi per 'svelni'  blush2.gif . cia, kaip kieno skoniui  4u.gif

**o vista gal kokias 45 minutes, gal valanda?  g.gif kokioj temperaturoj zadi kepti?

* drinks_cheers.gif
Beje man angliskas cheddar suris labai skaniai ten viska uzastrina smile.gif

**Hm.. dviem kojom (nelabai riebiom) tiek laiko? g.gif Isivaizdavau kad trumpiau g.gif Nors jei rimtai tai neisivaizduoju doh.gif
Temperaturos nezinau, nes orkaite dujine. Tarkim 5-6 striprumo? g.gif
Atsakyti