Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(garbane @ 2008 01 28, 11:56)
* drinks_cheers.gif
Beje man angliskas cheddar suris labai skaniai ten viska uzastrina  smile.gif

**Hm.. dviem kojom (nelabai riebiom) tiek laiko?  g.gif Isivaizdavau kad trumpiau  g.gif Nors jei rimtai tai neisivaizduoju  doh.gif
Temperaturos nezinau, nes orkaite dujine. Tarkim 5-6 striprumo?  g.gif

drinks_cheers.gif man astrus cheddar labai patinka drinks_cheers.gif

zinok, tokiam karsty (5-6 dujines virykles matai atitinka 370- 400F, man rodos) as kelias vistu slauneles praeita savaite kepiau, tai is vis isejo man apie valanda... galvojau, kad trumpiau, bet ne... o dar sakei bulvyciu detum? dar priklauso, ar uzdengsi su folija, ar ne - jei taip, tai ilgiau keps ir neapskrus - mesyte bus minksta. as visad is pradziu kepu uzdengta su folija, o po to ja nuimu ir padidinu temperatura dar 15-20 minuciu, kad apskrustu virsus (vidus vis dar sultingas lieka thumbup.gif ). geriausia yra sekti ir ziureti, kaip atrodo... 4u.gif
vietoj taves, as po pusvalandzio kepimo patikrinciau situacija, ir jei reikia, dar pratesciau laika 4u.gif , bet valanda pries TB griztant tikrai pasauciau i orkaite - jei iskeps anksciau - uzdenk su folija ir palik isjungtoj orkaitej, kad neatsaltu - per 15 minuciu tikrai nieko neatsitiks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 28 sausio 2008 - 19:31
QUOTE(Maverick @ 2008 01 28, 20:28)

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 28, 15:54)
dar noretusi ishmokti kepti plona picos pada smile.gif ..

Aš ploną padą darau taip:
175g miltų
120-150g virinto šilto vandens
7g sausų mielių
1š. alyvuogių aliejaus,
druskytės

Miltus išmaišau su mielėm, druskyte, supilu vandenį (priklauso nuo miltų rūšies, gali reikt mažiau/daugiau vandens), alieju ir minkau tešlą. Ant stalo paminkyt kokį 10min. Tada palieku pusvalandžiui pakilt ir kočioju. Gaunasi visada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 01 28, 21:29)
Aš ploną padą darau taip:
175g miltų
120-150g virinto šilto vandens
7g sausų mielių
1š. alyvuogių aliejaus,
druskytės

Miltus išmaišau su mielėm, druskyte, supilu vandenį (priklauso nuo miltų rūšies, gali reikt mažiau/daugiau vandens), alieju ir minkau tešlą. Ant stalo paminkyt kokį 10min. Tada palieku pusvalandžiui pakilt ir kočioju. Gaunasi visada  ax.gif

labai dekui, bandysiu..mb labai prasho smile.gif
Atsakyti
man kazkaip mieles ir plonas picos pagrindas vienam sakinyje nesiderina... nors as kai niekad nedarius tai ir nezinau.. tik siaip pastebejimas...
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 01 28, 21:53)
man kazkaip mieles ir plonas picos pagrindas vienam sakinyje nesiderina... nors as kai niekad nedarius tai ir nezinau.. tik siaip pastebejimas...

smile.gif dekui, ash dar rimciau paieshkosiu, noriu viena kart ishmokti ir viskas..tada galesiu picu gamyba uzsiimineti biggrin.gif mb laimei..
nes moku tik stora.. g.gif
Atsakyti
as tai is vis esu kepus tik ant parduotuvej pirktos saldytos picos teslos... ta kur bandai ja kociot, o ji vistiek atgal susitraukia nors tu ka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne man tokie zaidimai, nes kantrybe greit baigiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 01 28, 13:31)
as tai is vis esu kepus tik ant parduotuvej pirktos saldytos picos teslos... ta kur bandai ja kociot, o ji vistiek atgal susitraukia nors tu ka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ne man tokie zaidimai, nes kantrybe greit baigiasi  doh.gif

as tai perku jau iskeptus padus blush2.gif jie ten "boboli" vadinasi ar kazkas panasaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 01 28, 23:05)
as tai perku jau iskeptus padus  blush2.gif  jie ten "boboli" vadinasi ar kazkas panasaus  blush2.gif

g.gif reikes paieshkot..
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 01 28, 16:05)
as tai perku jau iskeptus padus  blush2.gif  jie ten "boboli" vadinasi ar kazkas panasaus  blush2.gif

taip tie irgi visai neblogi.. O as tai daznai nusiperku saldyta cheese pizza ir uzsimetus kokiu tik noriu ir kiek noriu priedu ant virsaus iskepu.
Atsakyti
Na, kad mielinis padas, tai nereiškia, kad jis bus storas wink.gif Iš nurodyto receptuko išeina viena pica (blėkutė nuo orkaitės). Taip, kad iškočiojus padą, jis gaunasi plonas). O kas yra storas padas? Piršto storio?? Tada čia gaunasi tikrai plonas wink.gif
Atsakyti
dekui visoms 4u.gif , o plonas man tai toks kaip "thin crust" smile.gif
Atsakyti