Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(pupa999 @ 2008 01 30, 18:55)
Rasyk savo, paprastesni, please  ax.gif

Plovui reikes:

Ryziai – apie 2-3 puodeliai (plovui, mishrainems geriausi Uncle Bens, nes birus, nesulimpa..cia mano nuomone blush2.gif )
Svogunas -1
Cesnakai-kiek tik nori
Morkos 3-4
Mesa
Prieskoniai
Aliejus

Ryzius gerai ishplauti (karshtu, shaltu vandeniu)-nepatingek mirksiukas.gif
I puoda ipilk aliejaus (kad apsemtu dugna), ikaitink, suberk stambesniais gabaleliais supjaustyta mesa..Kepti tol, kol paruduos, apskrus. Tada suberk gan stambiais shiaudeliais supjaustytas morkas, vel kepk tol, kol apskrus, suminkshtes, tada eile svogunams ir cesnakams (supjaustyk maziukais kubeliais). Kai apkeps, ipilk ka tik uzvirusio vandens 1.5 karto daugiau nei ryziu, tada suberk ishplautus ryzius, pridek megstamu prieskoniu (dedu nuo kario iki dziovintu zoleliu ir t.t.) ir uzgengus troshkink ant silpnos ugnies apie 30-40 min.
Valgom be jokiu padazu, kad pajusti plovo skoni smile.gif
Sekmes!
Atsakyti
[quote=6663,2008 01 30, 12:12]
Plovui reikes:

nu va biggrin.gif as darau taip pat 4u.gif tik daugiau svoguno dedu ir , priklausomai nuo nuotaikos, kartais, pomidoru padazo drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Raskyte,2008 01 30, 22:39]
Plovui reikes:

nu va biggrin.gif as darau taip pat 4u.gif tik daugiau svoguno dedu ir , priklausomai nuo nuotaikos, kartais, pomidoru padazo drinks_cheers.gif
[/quote]
4u.gif
(svogunus dazniausiai perku tuos "milzinishkus" biggrin.gif , tai ir vienas atstoja kokius tris tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6663: 30 sausio 2008 - 22:22
QUOTE(6663 @ 2008 01 30, 14:20)
4u.gif
(svogunus dazniausiai perku tuos "milzinishkus" biggrin.gif , tai ir vienas atstoja kokius tris tongue.gif )

thumbup.gif supratau 4u.gif as jei tuos milzinishkus, tai tada poros man pakanka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2008 01 31, 00:30)
thumbup.gif  supratau  4u.gif  as jei tuos milzinishkus, tai tada poros man pakanka  biggrin.gif

smile.gif
reikes kada pabandyti kaip Giedrius gamina..manau turetu buti l skanu..
Atsakyti
[quote=Raskyte,2008 01 30, 14:39]
Plovui reikes:

[/quote]

as ir darau taip pat drinks_cheers.gif - tik daugiau ivairiu darzoviu troskinu (prie svogunu, morku dar dedu saldziuju pipiru, saldziu kukuruzu ) kartu su mesa... ir butinai dedu ketchupo ax.gif , pipiru...
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 30, 15:36)
smile.gif
reikes kada pabandyti kaip Giedrius gamina..manau turetu buti l skanu..

oi, net neabejoju, kad bus labai skanu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Maverick @ 2008 01 30, 20:19)
as ir darau taip pat  drinks_cheers.gif  - tik daugiau ivairiu darzoviu troskinu (prie svogunu, morku dar dedu saldziuju pipiru, saldziu kukuruzu ) kartu su mesa... ir butinai dedu ketchupo  ax.gif , pipiru...

na, as irgi kartais dedu ir paprikos ir pomidoru biggrin.gif ir ryzius kartais makaronais pakeiciu biggrin.gif bet tada jau nebevadinu plovu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2008 01 30, 21:41)
oi, net neabejoju, kad bus labai skanu  thumbup.gif
Papildyta:

na, as irgi kartais dedu ir paprikos ir pomidoru  biggrin.gif  ir ryzius kartais makaronais pakeiciu  biggrin.gif  bet tada jau nebevadinu plovu  biggrin.gif  4u.gif

biggrin.gif jo, man kol su ryziais tol plovas (nesvarbu, ka detum), ryzius pakeiti kazkuom - pasikeicia esme bigsmile.gif . MB vadina makaronini varianta 'gobbly goup' lotuliukas.gif . zdz, makalyne lotuliukas.gif . bet jau ir pats ta makalyne ismoko pasigamint wub.gif

beje MB kazkuria diena gamino vistiena... sakau, is kur ismokai... sako, ai kazkaip sugalvojau ir naturaliai isejo... nu jo... nukopijavo is manes lotuliukas.gif . pries pradedamas su manim gyventi, galejo tik kaiusiniene issikepti, steika ar hamburgeri ant griliuko uzmesti ir visas jo gaminimas... pagyvenes su manim kelerius metus, matai, atrado savo 'igimta' gaminimo dovana lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 31 sausio 2008 - 05:13
QUOTE(Maverick @ 2008 01 30, 21:10)

beje MB kazkuria diena gamino vistiena... sakau, is kur ismokai... sako, ai kazkaip sugalvojau ir naturaliai isejo... nu jo... nukopijavo is manes  lotuliukas.gif . pries pradedamas su manim gyventi, galejo tik kaiusiniene issikepti, steika ar hamburgeri ant griliuko uzmesti ir visas jo gaminimas... pagyvenes su manim  kelerius metus, matai, atrado savo 'igimta' gaminimo dovana  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
MB irgi ne daug ka mokejo biggrin.gif aishku, badu mires vienas tikrai nebutu, bet..... o dabar nebesupranta, kaip vyras gali nemoket daryt plovo, guliasho, shaltienos, zuikio.... sriubos ishvirt kokios ir t.t. rolleyes.gif as jo klausiau, kas butu, jei su esama patirtim, bet be sheimos, sutiktu moteri, kuri nemegsta ar nemoka gamint lotuliukas.gif sake, kad nemoketu su jagyvent biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 30, 11:12)
Plovui reikes:

Ryziai – apie 2-3 puodeliai (plovui, mishrainems geriausi Uncle Bens, nes birus, nesulimpa..cia mano nuomone blush2.gif )
Svogunas -1
Cesnakai-kiek tik nori
Morkos 3-4
Mesa
Prieskoniai
Aliejus

Ryzius gerai ishplauti (karshtu, shaltu vandeniu)-nepatingek mirksiukas.gif
I puoda ipilk aliejaus (kad apsemtu dugna), ikaitink, suberk stambesniais gabaleliais supjaustyta mesa..Kepti tol, kol paruduos, apskrus. Tada suberk gan stambiais shiaudeliais supjaustytas morkas, vel kepk tol, kol apskrus, suminkshtes, tada eile svogunams ir cesnakams (supjaustyk maziukais kubeliais). Kai apkeps, ipilk ka tik uzvirusio vandens 1.5 karto daugiau nei ryziu, tada suberk ishplautus ryzius, pridek megstamu prieskoniu (dedu nuo kario iki dziovintu zoleliu ir t.t.) ir uzgengus troshkink ant silpnos ugnies apie 30-40 min.
Valgom be jokiu padazu, kad pajusti plovo skoni smile.gif
Sekmes!

Cesnako nereikia pjaustyti, visa galva jo dedasi, paskui issimeta kai isverda plovas ir adzikos dar reikia...mano vyras is tu krastu kur plova pusryciams valgo, tai man vien nuo jo minties purto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2008 01 31, 07:35)
Cesnako nereikia pjaustyti, visa galva jo dedasi, paskui issimeta kai isverda plovas ir adzikos dar reikia...mano vyras is tu krastu kur plova pusryciams valgo, tai man vien nuo jo minties purto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha, tikras plovas taip darosi, tas kulinaras Giedrius irgi taip gamina 4u.gif
Papildyta:
smile.gif gaminau jau visiems zinomus idarytus pipirus smile.gif :
Idaras: farshas su pievarybiais, troshkinosi su morkytem (bulves ishviriau atskirai):
Pipirai, pasiruoshe troshkinimui tongue.gif :user posted image

cia jau visai priesh starta biggrin.gif :user posted image

priesh baigiant troshkintis, dar paprieskoniuojam, grietines shaukshta imetam, galima dar pomidoru padazo..:
user posted image

finishas:user posted image
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2008 01 30, 22:35)
Cesnako nereikia pjaustyti, visa galva jo dedasi, paskui issimeta kai isverda plovas ir adzikos dar reikia...mano vyras is tu krastu kur plova pusryciams valgo, tai man vien nuo jo minties purto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tavo vyras ir turetu daryt ta tikraji plova thumbup.gif MB zino, ismoke ji ten zmones is tu krastu... zada vis pagamint kada, bet kai ji dare paskutini karta, man kartu prasidejo stomach flu, tai kazkaip dabar asociacijos su plovu ne kokios prisimena hihihi.gif nesu tikra, jog noriu as to plovo... blush2.gif

QUOTE(6663 @ 2008 01 30, 23:04)
aha, tikras plovas taip darosi, tas kulinaras Giedrius irgi taip gamina 4u.gif

gaminau jau visiems zinomus idarytus pipirus smile.gif

tas kulinaras Giedrius, tai musu Odes vyras 4u.gif

mes siandien vakarienei irgi kaip tik idarytas paprikas valgem... as kitaip gaminu, zymiai paprasciau... kada norisi valgyt, o laiko gamint nera biggrin.gif arba noro.... blush2.gif

Atsakyti