Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

As tai isvis negaliu pjaustyti svoguno, nes mano akys iskarto alergizuojasi...
tai taip buvau nuo jo visai atpratusi, bet pastaruoju metu pamasciau, kad kazkaip beskoniai man tie patiekalai pradejo darytis, nors prieskoniu kitokiu ir dedavau, tai vel pradejau naudoti patiekaluose svoguna, o sriubas ir salotas - ju laiskus, ir patiekalai atgavo skoni smile.gif
tik ruosiant kazka su svogunu, butinai turiu ji pakepti/pavirti, nes nuo zalio tai skrandis suserga...
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 02 08, 22:45)
o as ju ten niekada nededu  schmoll.gif    blush2.gif

chi, chi..tai kas nemegsta, tai turbut niekur nededa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 02 08, 15:43)
chi, chi..tai kas nemegsta, tai turbut niekur nededa tongue.gif

norejau padekoti uz nuostabu receptuka 4u.gif thumbup.gif
kazkaip nepastebimai greitai "ishgaravo" kepeneles, reikejo ant greituju shiandienai pietus sumastyti.... padariau tavo parodytus farsho kukulius su idaru thumbup.gif
as i vidu dejau grybukus, pakepintus su svogunu, cesnaku ir morkytem, o shalia pripjausciau plonai riekutemis bulviu, jas ishmakalavau su alyvuogiu aliejum, pridejau pieskoniuku, krapu ir apdejau tuos kukulius ish shonu 4u.gif priesh pati gala viska apibarsciau tarkuotu suriu ax.gif valgem su salotom - labai smulkiai pjaustytas kopustas, paprika, tarkuotos morkos, smulkiai pjaustytas raudonas (melynas) svogunas, ir apipyliau citrinu sultim, alyvuogiu aliejum ir pridejau dar prieskoniuku rolleyes.gif apsivalgymas nerealus blush2.gif
dar tiesa, ishviriau raugintu kopustu sriubytes su shonkauliukais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 02 08, 08:51)
thumbup.gif man taip pat, nei avokado, nei svoguno pas mane viruveje ne su ziburiu nerasi  ax.gif
Priminkit kaip tilapia prieskoniuojat ir kaip kepat, kazkaip ten su majonezu lyg ir  g.gif  O galim ais tilapijos zuvies kotletus daryti ? Jei taip tai kaip ? Nusipirkau vakar costco, tai aisku po mazai nepardavineja ten ir dabar galvoju ar suprieskoniuoti ir uzsaldyti, ar be prieskoniu uzsaldyti  g.gif

As daznai naudoju tilapija zuvies kotletams. Buvo cia "mayos zuvies kotletu" sezonas lotuliukas.gif ZUvi isverdu, dedu virta bulve, zaliu prieskoniu, krapu, petrusku, svoguniuko, cajano pipiru, druskytes ir darau kotletus, kepu juos aliejuje. Merginoms kitoms reikejo deti kiausinio, nes nelipo kotletai, reikia silta zuv su silta buve, ,geriausia isvirta su lupena maisyti, tada gerai sulips. Bet jei ruosi is vakaro, idek kiausini ir sulips viskas.
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2008 02 08, 22:32)
As daznai naudoju tilapija zuvies kotletams. Buvo cia "mayos zuvies kotletu" sezonas  lotuliukas.gif ZUvi isverdu, dedu virta bulve, zaliu prieskoniu, krapu, petrusku, svoguniuko, cajano pipiru, druskytes ir darau kotletus, kepu juos aliejuje. Merginoms kitoms reikejo deti kiausinio, nes nelipo kotletai, reikia silta zuv su silta buve, ,geriausia isvirta su lupena maisyti, tada gerai sulips. Bet jei ruosi is vakaro, idek kiausini ir sulips viskas.

ir jie nerealiai skanus thumbup.gif kaip tik shiandien pirkau zuvies su mintim apie Maya'os kotletukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2008 02 09, 02:14)
norejau padekoti uz nuostabu receptuka  4u.gif  thumbup.gif

jergau, nedekok wub.gif , bet labai faina, kad patiko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tu man visad gali atsiusti i el pashta savo skanumynu nuotraukas, ash idesiu..nes jau vien aprashymai skamba nerealiai smile.gif ..
o kopustu sriuba -viena ish mano megstamausu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(maya @ 2008 02 09, 07:32)
As daznai naudoju tilapija zuvies kotletams. Buvo cia "mayos zuvies kotletu" sezonas  lotuliukas.gif ZUvi isverdu, dedu virta bulve, zaliu prieskoniu, krapu, petrusku, svoguniuko, cajano pipiru, druskytes ir darau kotletus, kepu juos aliejuje. Merginoms kitoms reikejo deti kiausinio, nes nelipo kotletai, reikia silta zuv su silta buve, ,geriausia isvirta su lupena maisyti, tada gerai sulips. Bet jei ruosi is vakaro, idek kiausini ir sulips viskas.

..reikes pabandyt, labai skaniai skaitosi biggrin.gif
Papildyta:
Kadangi sergu, nera jegu gminti blink.gif , tad valgem greita vakariene:

Juros kopustu salotos smile.gif :
lietuvishkos gamybos marinuoti juros kopustai
pomidoras
agurkas
juodieji pipirai
mazas lashelis acto (nes man niekad negana smile.gif )
lashelis saulegrazu aliejaus..
user posted image

valgem su sushi smile.gif , na o sushi pati nedariau ir nezadu mokintis, manau tikra sushi turi gaminti tikri profesionalai 4u.gif :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 02 09, 12:25)
jergau, nedekok wub.gif , bet labai faina, kad patiko 4u.gif  4u.gif  4u.gif
tu man visad gali atsiusti i el pashta savo skanumynu nuotraukas, ash idesiu..nes jau vien aprashymai skamba nerealiai smile.gif ..
o kopustu sriuba -viena ish mano megstamausu 4u.gif

dekui 4u.gif bet, kad as nefotografuoju, nes nespeju lotuliukas.gif degustatoriai mikliai prisistato tongue.gif bet jei Valentinas atnesh nauja fotika, butinai reikes pabandyt ax.gif ir jei neishmoksiu ikelt foto, prashysiu tmstos pagalbos blush2.gif
dabar apie juros kopustus.....
esu kazkada LT pas anyta ragavus, tada man nepatiko (kiek atmintis nesha).... nors MB ryshkina, kad jam skanu g.gif
manau reikes pabandyti tavo salotytes, nes skamba labai viliojanciai tongue.gif ir atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2008 02 09, 22:55)
dekui  4u.gif  bet, kad as nefotografuoju, nes nespeju  lotuliukas.gif  degustatoriai mikliai prisistato  tongue.gif  bet jei Valentinas atnesh nauja fotika, butinai reikes pabandyt  ax.gif  ir jei neishmoksiu ikelt foto, prashysiu tmstos pagalbos  blush2.gif
dabar apie juros kopustus.....
esu kazkada LT pas anyta ragavus, tada man nepatiko (kiek atmintis nesha).... nors MB ryshkina, kad jam skanu  g.gif
manau reikes pabandyti tavo salotytes, nes skamba labai viliojanciai  tongue.gif  ir atrodo  thumbup.gif

biggrin.gif del degustatoriu-pilnai tikiu:)
o juros kopustai - man l skanus..(sveika irgi!).., ypac marinuoti..
Atsakyti
oi ziuriu masinate visokiom naujom salotytem tongue.gif . mano mama pamisus del juros kopustu - del to, kad jodo juose daug ir kad skanu... bet man praeity tai jie - nelabai schmoll.gif . reiktu vel paragaut, nes juk maisto receptoriai su laiku keiciasi, tai gal ir man prades patikti g.gif

siandien MB iseina i zverienos degustavimo vakareli, o as likus viena kepu kugeli thumbup.gif . MB tik prigrasino, kad viso nesukapociau, nes uzpavydejo labai, kai pasakiu, kad kugeli kepsiu jam namie nebunant tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 02 09, 23:23)
oi ziuriu masinate visokiom naujom salotytem  tongue.gif . mano mama pamisus del juros kopustu - del to, kad jodo juose daug ir kad skanu... bet man praeity tai jie -  nelabai  schmoll.gif . reiktu vel paragaut, nes juk maisto receptoriai su laiku keiciasi, tai gal ir man prades patikti  g.gif

siandien MB iseina i zverienos degustavimo vakareli, o as likus viena kepu kugeli  thumbup.gif . MB tik prigrasino, kad viso nesukapociau, nes uzpavydejo labai, kai pasakiu, kad kugeli kepsiu jam namie nebunant  tongue.gif

kugelis- jega 4u.gif
o kopustu aishku paragauk, jei marinuoti nepatiks, rusu deli pardavineja skanias salotas su majonezu ir j.kopustais - irgi labai niam 4u.gif
Atsakyti
Ir as noriu kugelio, bet nedarysiu, nes labai jau jis i figura eina. Net mano vyras susirupino. Pasilde valgyt, sakau ka cia idejai, kaip pavogei. Tas paziurejo i mane ir sako, taigi apie tave galvoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 02 09, 14:17)
biggrin.gif del degustatoriu-pilnai tikiu:)
o juros kopustai - man l skanus..(sveika irgi!).., ypac marinuoti..

kaip as suprantu, jus perkat Kedainiu konservu fabriko kopustus ? g.gif as pas anyta ragavau ish IKI parduotuves, ju pakuotus ir nemarinuotus..... gal del to ir nepatiko g.gif
bet butinai reikes nusipirkt ir paragaut rolleyes.gif gal man nestuke.gif pasikeite skonio receptoriai ir isimylesiu juos bigsmile.gif
Atsakyti