Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

gal pasiulytumet receptuku su kalmarais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 02 09, 18:51)
gal pasiulytumet receptuku su kalmarais?  ax.gif

Kazkada tai is kalmaru mociute darydavo misraines. Neamenu kaip, zinau, kad pjaustydavo ir svoguno buvo ir majonezo, kas daugaiu neatsimenu, zianu, kad buvo skanu essen.gif reikes pasikalsuti, kai skambinsiu.
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2008 02 09, 20:56)
Kazkada tai is kalmaru mociute darydavo misraines.  Neamenu kaip, zinau, kad pjaustydavo ir svoguno buvo ir majonezo, kas daugaiu neatsimenu, zianu, kad buvo skanu essen.gif  reikes pasikalsuti, kai skambinsiu.

As butent tik sita buda (majonezas, susmulkinti svoguniukai ir pipiriukai) ir tezinau ax.gif . noreciau dar kazko kito ismokti - labai norisi kalmaru paskutiniu metu blush2.gif Paklausk prie progos savo mociutes, jei gali - gal dar ka nors prisimins 4u.gif
Atsakyti
Dariau zuvies kotletus vakar thumbup.gif
Atsakyti
Barscius reikia paprastam, t..y nesudytam vandenyje virti ?
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 02 09, 18:51)
gal pasiulytumet receptuku su kalmarais?  ax.gif

Pasidarai tesla is alaus ir miltu, pjaustytus kalmarus apvolioji truputy miltu, tada pili tos teslos (jos labai nedaug reikia) gerai ismaisai ir fry'ini karstam aliejuj.

Galima daryti salotas su kalmarais, svieziais agurkais, majonezu, druska, pipiru ir krapais.

Ant keptuves aliejuj pakepinti kelias skilteles cesnako, deti pjaustytus kalmarus, pakepinti 3-4 minutes, deti pora saukstu marinaros padazo, o po to valgyti su ryziais ar makaronais.

As dar darau ta pati recepta ne su marinara bet su General Tsao Sauce is Trader Joes.

Svarbiausia kalmaru nepervirti ir neperkepti, nes tada pasidaro kieti. Juos reikia virti arba labai trumpai arba labai ilgai... rolleyes.gif

Pas Giedriu maciau yra receptas kalmaru kimstu krevetemis ir goat cheese 4u.gif

Net pati dabar tu kalmaru uzsimaniau... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guggy: 11 vasario 2008 - 00:23
QUOTE(pupa999 @ 2008 02 10, 21:58)
Barscius reikia paprastam, t..y nesudytam vandenyje virti ?

Aš į sriubas dedu tik sultinio kubelį ar du, tai druskos nebededu jau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Guggy @ 2008 02 10, 17:23)

aciu 4u.gif pasisemiau ideju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 02 10, 17:08)
aciu  4u.gif pasisemiau ideju  thumbup.gif

Ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau uzklausti gal kuri si dalyka turite virtuvej, man baisiai nusibosta prie dvieju keptuviu val laiko stovet kol tie blynai iskepa.
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2008 02 11, 13:16)
Norejau uzklausti gal kuri si dalyka turite virtuvej, man baisiai nusibosta prie dvieju keptuviu val laiko stovet kol tie blynai iskepa.
My Webpage

turim, bet man nepatiko tai jau pora metu nenaudojama dulka - visu pirma tai nuo karscio deformavosi labai greitai ir dabar persikreipus kazkokia, tai gerai jei kokius burgerius darytum tai riebalas nubegtu, bet jei reikia ka tiesiai kept jau problema... be to, baisiai sunki, man netelpa i indaplove, svyla labiau nei keptuvej ir t.t. o jei del blynu tai dvieju keptuviu didesniu plotas ir bus panasus kaip sito daikto - tai nezinau ar laiko sutaupysi labai.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 02 11, 20:39)
turim, bet man nepatiko tai jau pora metu nenaudojama dulka - visu pirma tai nuo karscio deformavosi labai greitai ir dabar persikreipus kazkokia, tai gerai jei kokius burgerius darytum tai riebalas nubegtu, bet jei reikia ka tiesiai kept jau problema... be to, baisiai sunki, man netelpa i indaplove, svyla labiau nei keptuvej ir t.t.  o jei del blynu tai dvieju keptuviu didesniu plotas ir bus panasus kaip sito daikto - tai nezinau ar laiko sutaupysi labai.

Tai reiskia neapsimoka investuot i ja, dekui, kad pasidalinai.
Atsakyti