Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

Mano pietus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
nu zinot mamos....
paziurejus i visas tas maisto nuotraukas, tai atrodo, kad cia koks super maisto katalogas su aukstos kokybes nuotraukomis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 02 13, 06:42)
Mano pietus  4u.gif

nu tu bliamba, kaip skaniai atrodoooooo doh.gif smile.gif
Atsakyti
Aluje kepiau, tai alus vos ne kaip prieskonis gaunasi wink.gif Patinka man aluje kepti, tik pamirsus buvau. Aliejuje riebu, vandenyje... niu vanduo kaip vanduo, panasiai kaip oras tik slapias lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 02 13, 21:21)
Aluje kepiau, tai alus vos ne kaip prieskonis gaunasi wink.gif Patinka man aluje kepti, tik pamirsus buvau. Aliejuje riebu, vandenyje... niu vanduo kaip vanduo, panasiai kaip oras tik slapias lotuliukas.gif

aluje megstu marinuoti- labai gerai gaunasi smile.gif , o kepti nebandziau, butinai pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 02 13, 20:21)

O sakykit,ar nesijaucia alaus skonio kai iskepa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 02 13, 15:45)
aluje megstu marinuoti- labai gerai gaunasi smile.gif , o kepti nebandziau, butinai pabandysiu smile.gif

o kas pasidaro su mesa ja aluje marinuojant? suminksteja ar skoni koki igauna?
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 02 14, 00:02)
o kas pasidaro su mesa ja aluje marinuojant? suminksteja ar skoni koki igauna?

alaus skonio tikrai neigauna, suminkshteja, ishsimarinuoja.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 02 13, 23:09)
alaus skonio tikrai neigauna, suminkshteja, ishsimarinuoja.. 4u.gif

Aciu labai 4u.gif O nesvarbu koks alus?Ar reikia dar prieskoniu dadeti? blush2.gif
Atsakyti
Mes desreles aluje marinuojam, ir paskui jei slow cooker ar siaip, irgi aluje ir isverdam.
Arba dabar artejant St.Patrick's Day - corned beef irgi aluje verdam (guiness). thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 02 14, 00:45)
Aciu labai 4u.gif O nesvarbu koks alus?Ar reikia dar prieskoniu dadeti? blush2.gif

Alus - bet koks 4u.gif
Yra du budai: mesa galima sudyti ir prieskoniuoti priesh pat gala ishkepimo (tada ji bus labai sultinga), tad tada aluje laikyk ja be nieko..
kitas budas: merk drasiai i alu, su cesnakais ir kita galybe prieskoniu biggrin.gif
Atsakyti
Labai greiti "spageciai" (labai jau alkani buvom smile.gif )..
Padazas: greitas (ka radau shaldytuve)

user posted image
Atsakyti