Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(MichGirl @ 2008 01 28, 14:53)
man kazkaip mieles ir plonas picos pagrindas vienam sakinyje nesiderina... nors as kai niekad nedarius tai ir nezinau.. tik siaip pastebejimas...

atsiimu savo zodzius... reikia mieliu ir nestoras pagrindas gaunasi, o tikru tikriausias thin crust - isbandziau cia kuria diena ir siandien vel kepu.... tik as ka darau tai tesla nekociojo, o paprasciausiai delnais isspaudziu plonai po visa skarda, tada subadau visa su sakute ir ikisu 5 minutem i orkaite 475F temperatura, deti ant apatiniu groteliu. tada istraukiu sudedu visus toppingus ir vel i orkaite kokiai 10 min. SKANUMELIS!!! Su vyru nusprendem, kad nebeapsimoka daugiau picos uzsisakinet, sita skanesne gaunas, be to kiek nori ir ko nori prisikraut gali - siandien darau su pesto padazu, spinatais, sviezia mozzarella ir spicy italian sausage thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 02 12, 21:52)
atsiimu savo zodzius... reikia mieliu ir nestoras pagrindas gaunasi, o tikru tikriausias thin crust - isbandziau cia kuria diena ir siandien vel kepu.... tik as ka darau tai tesla nekociojo, o paprasciausiai delnais isspaudziu plonai po visa skarda, tada subadau visa su sakute ir ikisu 5 minutem i orkaite 475F temperatura, deti ant apatiniu groteliu. tada istraukiu sudedu visus toppingus ir vel i orkaite kokiai 10 min. SKANUMELIS!!! Su vyru nusprendem, kad nebeapsimoka daugiau picos uzsisakinet, sita skanesne gaunas, be to kiek nori ir ko nori prisikraut gali - siandien darau su pesto padazu, spinatais, sviezia mozzarella ir spicy italian sausage  thumbup.gif

tai jei galima smulkiau apie teshla blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 01 28, 14:29)
Aš ploną padą darau taip:
175g miltų
120-150g virinto šilto vandens
7g sausų mielių
1š. alyvuogių aliejaus,
druskytės

Miltus išmaišau su mielėm, druskyte, supilu vandenį (priklauso nuo miltų rūšies, gali reikt mažiau/daugiau vandens), alieju ir minkau tešlą. Ant stalo paminkyt kokį 10min. Tada palieku pusvalandžiui pakilt ir kočioju. Gaunasi visada  ax.gif

pagal sita laurechkos receptuka ir dariau smile.gif tik as alyvuogiu alieju ne i vidu pyliau abu kartus, o jau ant isminkytos teslos aptepiau pries palikdama ja kilti... o tada kaip ir sakiau ne kocioju, o visu gabala i viduri skardos ir delnais spausdama istempiu iki skardos dydzio (nelengva, nes ji bjaurybe atgal traukiasi), tada sakute pabadau, i orkaite 5 minutem, ir galima deti toppingus smile.gif Labai geras receptas - visai nesumiksteja tas pagrindas padaza ir toppingus sudejus, lieka toks plonas ir traskus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 02 12, 23:14)
pagal sita laurechkos receptuka ir dariau smile.gif tik as  alyvuogiu alieju ne i vidu pyliau abu kartus, o jau ant isminkytos teslos aptepiau pries palikdama ja kilti... o tada kaip ir sakiau ne kocioju, o visu gabala i viduri skardos ir delnais spausdama istempiu iki skardos dydzio (nelengva, nes ji bjaurybe atgal traukiasi), tada sakute pabadau, i orkaite 5 minutem, ir galima deti toppingus smile.gif Labai geras receptas - visai nesumiksteja tas pagrindas padaza ir toppingus sudejus, lieka toks plonas ir traskus smile.gif

nu DEKUI, reikes susikaupt kuria diena ir bandyt.. smile.gif
4u.gif
Atsakyti
pasidalinkit kaip gaminat plova blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 02 11, 21:51)
..vel valgem kepeneliu kepsnelius smile.gif :
virtos kepeneles ir morkos (sumalti!), cesnako, kefyro, prieskoniu ir miltu ar manu, kad sutirshtetu teshla...
Bulviu koshe ish raudonu bulvyciu su odele..
user posted image

Salotos (visos darzoves nevirtos): ziedinis kopustas, pomidoras, zirneliai, truputis svogunu laishku, juodieji pipirai, majonezas:

user posted image

Troshkintas triushis smile.gif : jokio recepto..pakepiau su morkom ir cesnakais..ir i orkaite su bulvem ir ziediniu kopustu..

user posted image

Kepti obuoliai:

user posted image

QUOTE(indrute79 @ 2008 02 12, 14:12)

nu zinai gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif ..seilev iki keliu nutyso..sedziu cia visa apsiseiliojus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2008 02 13, 00:17)
nu zinai  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif ..seilev iki keliu nutyso..sedziu cia visa apsiseiliojus  cool.gif

smile.gif man paciai jos visad tysta hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(indrute79 @ 2008 02 13, 00:12)

Indrute, paeik pora puslapiu atgal shitoj temoj, kaip tik apie plova kalbejom 4u.gif
arba atvaziuok kada, abi pas mane pagaminsim, manishkis labai megsta..daznokai darau..
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 02 12, 14:25)
smile.gif man paciai jos visad tysta hihihi.gif

hihihi.gif

mano Maksiui tavo auau labai patinka, neleidzia man peles judinti, jis turi matytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2008 02 13, 00:28)
hihihi.gif
mano Maksiui tavo auau labai patinka, neleidzia man peles judinti, jis turi matytis  doh.gif

wub.gif kaip miela..
Dodzui perduosiu, tai dziaugsis.. tongue.gif
Atsakyti
Cha, o netikėjot manim, kad gaunas plonas padas iš mielinės tešlos mirksiukas.gif tongue.gif Aš kai atradau šį receptuką, daugiau jokių kitokių picai ir nebenaudoju thumbup.gif
Atsakyti
tep jau sakiau atsiimu savo abejones ir zemai lenkiuosi pries tamsta - geras ir skanus receptas plonam picos padui - o svarbiausia lengvai pagaminamas, kaip as ir megstu: tep lep ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
Lengos salotos:
Pomidoras, mozzarella suris, shparagines pupeles (ish skardines), kapareliai, truputis druskos, zalumynu, megstamas aliejus, shlakelis raudono vyno acto..
Niam (keista, net mb patiko g.gif smile.gif )

user posted image

ir..visiems zinomas, pomidoro ir mozzarella derinys..turejau tik dziovinto baziliko..
(aishku su druskyte ir aliejum..)

user posted image
Atsakyti