man baisiai skaniai spagetti atrodo.
QUOTE(indrute79 @ 2008 02 19, 08:12)
6663, tu tiek prigamini per vakara, kiek as per savaite nesugebu
atvaziuosi pas mane-pagaminsiu specialiai tau
O darbo tikrai nera daug, tik taip atrodo
Papildyta:
QUOTE(pupa999 @ 2008 02 19, 07:45)
nu..grazuoliai
Tokius blyncikus pirma karta kepiau
:
bulves, sutarkuotos burokine tarka, vishtienos farshas (tokio turejau, galima bet koki..), kiaushinis, trintas cesnakas, juodieji pipirai ir bulviu prieskoniai. Gaunasi koshe-makaloshe, ish jos kepam blynelius
...
Nu kazkaip labai patiko
..
bulves, sutarkuotos burokine tarka, vishtienos farshas (tokio turejau, galima bet koki..), kiaushinis, trintas cesnakas, juodieji pipirai ir bulviu prieskoniai. Gaunasi koshe-makaloshe, ish jos kepam blynelius
Nu kazkaip labai patiko
as shiandien viriau italishka sriuba (pakepinti: cesnakas, svogunas, kopustas, morka, bulve, saliero stiebai, uzpilta sultiniu, priesh gala ideta pupeliu (konservuotu) ir megstamu makaronu, bei daug pomidoru padazo) , dariau linu semenu pashteta prie keptos duoneles(pakepinti linu semenys sumalami, i keptuveje pakepinta svoguna, cesnaka ir morkyte pilami tie linu miltai, dadedami prieskoniukai ir dapilama sultinuko) ir salotas (kopustas, morka, augurkas, citrinu sultys, alyvuogiu aliejus, pipirai ir vegeta) ..... cia viskas prie jau paruoshtu patiekalu, likusiu nuo vakar
iliustraciju neturiu , tai pasitelkit fantazija
QUOTE(Raskyte @ 2008 02 20, 04:53)
as shiandien viriau italishka sriuba (pakepinti: cesnakas, svogunas, kopustas, morka, bulve, saliero stiebai, uzpilta sultiniu, priesh gala ideta pupeliu (konservuotu) ir megstamu makaronu, bei daug pomidoru padazo) , dariau linu semenu pashteta prie keptos duoneles(pakepinti linu semenys sumalami, i keptuveje pakepinta svoguna, cesnaka ir morkyte pilami tie linu miltai, dadedami prieskoniukai ir dapilama sultinuko) ir salotas (kopustas, morka, augurkas, citrinu sultys, alyvuogiu aliejus, pipirai ir vegeta) ..... cia viskas prie jau paruoshtu patiekalu, likusiu nuo vakar
iliustraciju neturiu , tai pasitelkit fantazija 
sriuba skamba labai sociai, bet skaniai
Visas kitas tavo meniu skamba kaip daug darbo ir l skaniai - kaip gaila, kad neimeti foto
QUOTE(6663 @ 2008 02 19, 19:58)
sriuba skamba labai sociai, bet skaniai
(ash irgi shiuo metu verdu: bulves, vishtienos farshas, pomidorai, ashtrus pipirai)..
Visas kitas tavo meniu skamba kaip daug darbo ir l skaniai - kaip gaila, kad neimeti foto
..
sriuba tikrai tirshta ir soti
QUOTE(Raskyte @ 2008 02 20, 05:08)
sriuba tikrai tirshta ir soti
MB megsta skystesne, tai daugiau sultinio pilu ir maziau makaronu dedu (nes jie ishbrinksta gerokai), o pashteta megti, tai cia skonio reikalas
cia mano anytos - sveikuoles receptas, kaip ir duoneles
del daug darbo, tai tik taip skamba, realiai pasidaro labai greitai
galeciau kada pereiti per visus nuotrauku CD ir surast kaip viskas atrode, pateikta Cikagos liaudziai

norec pamatyti ir pabandyti..
QUOTE(6663 @ 2008 02 19, 21:14)
As tai gatavo paskanau noreciau, kad paciai daryt nereiktu
QUOTE(6663 @ 2008 02 19, 20:14)
nuotrauku ant smugio nerandu, bet cia ideju yra pashtetas ir kitos gerybes
pazadu nuotrauku paieshkot
QUOTE(Raskyte @ 2008 02 20, 05:26)
nuotrauku ant smugio nerandu, bet cia ideju yra pashtetas ir kitos gerybes
nu skamba man skaniai!
o kaip anglishkai-semenys?
QUOTE(6663 @ 2008 02 19, 20:38)
net nezinau
QUOTE(Raskyte @ 2008 02 20, 05:56)
dekui:), reiks ieshkot (tik nepamenu kaip jos atrodo:)