Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(6663 @ 2008 02 19, 21:02)
dekui:), reiks ieshkot (tik nepamenu kaip jos atrodo:)smile.gif)

atrodo va taip linu semenys
yra auksiniai ir pilkos spavos 4u.gif kaip su kuriais ka gaminsi, nieko nepagadinsi biggrin.gif dar galima i druskyte ju maltu idet, visgi sveikatos shaltinis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2008 02 20, 06:18)
atrodo va taip linu semenys
yra auksiniai ir pilkos spavos  4u.gif  kaip su kuriais ka gaminsi, nieko nepagadinsi  biggrin.gif  dar galima i druskyte ju maltu idet, visgi sveikatos shaltinis  ax.gif  4u.gif

ach va kaip jos atrodo..aciu! reikes butinai pabandyt, mb nevalgys, bet man skaniai skamba!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 02 19, 21:22)
ach va kaip jos atrodo..aciu! reikes butinai pabandyt, mb nevalgys, bet man skaniai skamba!! smile.gif

mane tai labai "veze" kai pirma neshiojau blush2.gif dar i gala anyta prileke, visko prigamindavo, tai dabar prisiminimai atgijo blush2.gif ta duonele (kur pasakojau) tai su mazium "lapnojam" kaip pamishe blush2.gif va dar pashteto uzsitepam , tai ish viso "lafa" blush2.gif as niekur kitur neieshkojau, nes visiems gaminiams viska perkam "Whole Foods", tai net nezinau ar visur yra g.gif bet manau, kad atrasi kazkur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2008 02 20, 06:36)
mane tai labai "veze" kai pirma neshiojau  blush2.gif  dar i gala anyta prileke, visko prigamindavo, tai dabar prisiminimai atgijo  blush2.gif  ta duonele (kur pasakojau) tai su mazium "lapnojam" kaip pamishe  blush2.gif  va dar pashteto uzsitepam , tai ish viso "lafa"  blush2.gif  as niekur kitur neieshkojau, nes visiems gaminiams viska perkam "Whole Foods", tai net nezinau ar visur yra  g.gif  bet manau, kad atrasi kazkur  biggrin.gif

tikrai rashiu, tik Whole Foods labai retai perku (brangu ten velnishkai), man geriau Traders Joes..ten panashiai tik pigiau:)..
manau ir man patiks.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 02 19, 21:41)
tikrai rashiu, tik Whole Foods labai retai perku (brangu ten velnishkai), man geriau Traders Joes..ten panashiai tik pigiau:)..
manau ir man patiks.. smile.gif

mums Traders Joes irgi labiau prie shirdies, bet Whole Fooods'e perkam viska sveriama duonelei, tai tuo paciu ir priedu prisiperkam biggrin.gif ir kaina ten tikrai juokinga doh.gif pvz. mes tokiam paciam kiekiui duoneles ir linu semenu pashtetui , nusiperkam produktu ( neskaitant, elementarioj parduotuvej pirktu darzoviu, naudojamu jam) sumokam max 10$, mano anyta LT , vaziuoja i maluna ta pati gaut, jai tas atsieina bemaz 100 lituku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2008 02 20, 07:00)
mums Traders Joes irgi labiau prie shirdies, bet Whole Fooods'e perkam viska sveriama duonelei, tai tuo paciu ir priedu prisiperkam  biggrin.gif  ir kaina ten tikrai juokinga  doh.gif  pvz. mes tokiam paciam kiekiui duoneles ir linu semenu pashtetui , nusiperkam produktu ( neskaitant, elementarioj parduotuvej pirktu darzoviu, naudojamu jam)  sumokam max  10$, mano anyta LT , vaziuoja i maluna ta pati gaut, jai tas atsieina bemaz 100 lituku  doh.gif

aha, lietuvishkos kainos mane stebina blink.gif ..kartais net nesitiki..
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 02 19, 22:04)
aha, lietuvishkos kainos mane stebina  blink.gif ..kartais net nesitiki..

patikek doh.gif tokiu fokusu galeciau papasakot doh.gif elementarus mazas tobasco LT -10 Lt, cia pas mus Walmart Super Center 80centu, sojos padazas saldziarugshtis LT - 9 litukai (patys pirkdavom), cia - 1.29$, Ranch, Thousand Island padazai po 7-9 litukus, cia Aldi 0.99$ doh.gif o kokios algos doh.gif aishku ne i tema cia, bet pasvarstymui ax.gif gal bizni kurt reikia jau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2008 02 20, 07:16)
patikek  doh.gif  tokiu fokusu galeciau papasakot  doh.gif  elementarus mazas tobasco LT -10 Lt, cia pas mus Walmart Super Center 80centu, sojos padazas saldziarugshtis LT - 9 litukai (patys pirkdavom), cia - 1.29$, Ranch, Thousand Island padazai po 7-9 litukus, cia Aldi 0.99$  doh.gif  o kokios algos  doh.gif  aishku ne i tema cia, bet pasvarstymui  ax.gif  gal bizni kurt reikia jau  bigsmile.gif

oho blink.gif ..
ish tiesu..nerealu..
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 02 19, 22:19)
oho blink.gif ..
ish tiesu..nerealu..

vava, patys lyginom ir nustebom biggrin.gif 4u.gif del to ir auktuves susideda ish padazu ir tekilos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2008 02 20, 07:22)
vava, patys lyginom ir nustebom  biggrin.gif  4u.gif  del to ir auktuves susideda ish padazu ir tekilos  biggrin.gif

biggrin.gif ..gera ideja biggrin.gif
Atsakyti
Niu ir kainos.... jau geriau nezinot doh.gif
Atsakyti
Raskyte,
bet tu ir gamini blink.gif
as didesniais "projektais" tik savaitgali uzsiimu blush2.gif tai savaitgali kepiau kotletus ir viriau bulviu kose - MB megstamiausias patiekalas.

QUOTE(6663 @ 2008 02 19, 22:04)
aha, lietuvishkos kainos mane stebina  blink.gif ..kartais net nesitiki..

oj, apie tai tai as patyliu. atvirai pasakius, nesuprantu kaip isgyvena tie zmones kurie neturi super apmokamu darbu ir kaimu blink.gif nes maisto produktu kainos nerealios doh.gif
Atsakyti