Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkame kvepalus?

QUOTE(linabalt @ 2007 12 29, 12:00)
Nu tikrai daug pigiau nei kitur g.gif Jei kas surizikuosit uzsisakyt, butinai parasykit kaip sekesi, prasau  ax.gif

Buvau uzsakius ir gavus is ten 3 kvepalus. Viskas su jais tvarkoj smile.gif Tik problema tame, kad (bent jau tada taip buvo) jie pristato tik UK teritorijoje. TAd jei turite ten gyvenanciu ir cia atvaziuojanciu draugu, tada labai liuks thumbup.gif As pati va turiu sarasiuka, ko is ten noreciau, bet kad nieks is pazistamu nevaziuoja i Lietuva sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 29 gruodžio 2007 - 12:05

Aš PERKU Sarmoje ir Kristianoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 12 29, 12:04)
Buvau uzsakius ir gavus is ten 3 kvepalus. Viskas su jais tvarkoj  smile.gif Tik problema tame, kad (bent jau tada taip buvo) jie pristato tik UK teritorijoje. TAd jei turite ten gyvenanciu ir cia atvaziuojanciu draugu, tada labai liuks  thumbup.gif  As pati va turiu sarasiuka, ko is ten noreciau, bet kad nieks is pazistamu nevaziuoja i Lietuva sad.gif

O tai gal perkant daugiau nei viena preke apsimoketu pasinaudoti siuntu pristatymo paslaugomis is UK? Pvz., mano mama su sese apsikeite dovanomis Londonas-Kaunas per kazkokia firmele, kur siuntinukas iki 5kg kainuoja 25lt. Manau, tie 25lt atsiperka, nes lietuviskose parduotuvese kvepalai kainuotu daugiau...
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2007 12 29, 13:08)
O tai gal perkant daugiau nei viena preke apsimoketu pasinaudoti siuntu pristatymo paslaugomis is UK? Pvz., mano mama su sese apsikeite dovanomis Londonas-Kaunas per kazkokia firmele, kur siuntinukas iki 5kg kainuoja 25lt. Manau, tie 25lt atsiperka, nes lietuviskose parduotuvese kvepalai kainuotu daugiau...

Manau apsimoketu smile.gif Tik man pvz. problema tame, kad reikia prasyti kazko ten gyvenancio, kad uzsakytu, kad sumoketu, kad gautu tai ir persiustu i LT unsure.gif Aisku, jei artimas zmogus, gal nieko, bet as pvz. turiu ten gan tolima pazistama, tai nedrisciau jos prasyt tiek laiko gaist verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2007 12 29, 13:00)
Nu tikrai daug pigiau nei kitur g.gif Jei kas surizikuosit uzsisakyt, butinai parasykit kaip sekesi, prasau  ax.gif

Esu iš čia pirkus ne kartą ,visada viskas thumbup.gif
Atsakyti
perku boots ir orouostose, nes skrydis nebuna toks nuobodus,kai turi naujus kvepalus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 29 gruodžio 2007 - 15:07
Perku PE,is Danieles dazniausiai,esu pirkus is Alioskos,prasau draugiu kad lektuve ar duty free nupirktu,MB dovanoja(pats Kristianoj arba PE perka)..
Atsakyti
Pastaruoju metu perku braskese, nes retai kur randu pigiau. O kai pamaciau ant per Kaledas dovanotu kvepalu etikete su kaina, tai pagalvojau, Viespatie, butumet juos man tuos pinigus atidave - butu 2, o gal net ir 3 buteliai kvepalu iseje doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
stengiuosi pirkti tik uzsienyje, ir del kainos ir del kokybes patenkinta. o jei pati nevaziuoju, prasau artimuju parvezti. smile.gif
Atsakyti
As perku kristianoje, sarmoje, PE, www.perfumit.lt smile.gif
Atsakyti
O KAS TA ALIOSHKA?KAIP JA RAST?
Atsakyti
O as perku pas jurgute91, Gegytė kosmetikos išparduotuvėje, taip pat parsivežu pati iš Duty free, esu pirkusi braškėse thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 02 sausio 2008 - 16:48