Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkame kvepalus?

QUOTE(Africa @ 2008 01 03, 19:59)
Kristianoje ir aš pirkau Noa.  Laikosi ilgai, joks šlamštas.  lotuliukas.gif  Neteisinu nei kristianos, nei Sarmos, bet man juokinga, kai rašo žmonės apie ten neva parduodamą š...  Aišku, tada tokiems reikia pirkti kvepalus nuostabiajame užsienyje, patartina Amerikėj.  Prestižas, odnako...  biggrin.gif

Aš gi nerašau, kad visi ten blogi. Man tiesiog pasitaikė. O tas puslapis tam ir skirtas, kad išsiaiškinti. Sorry, jeigu kas nepatiko
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2008 01 03, 18:42)
Ačiū. O kaip kvapas laikosi? Aš labai noriu užsisakyti, bet prisibijau dar.

Tai tikrai keistas klausimas, nes visų (originalių) kvapai skirtingai laikosi. Tai juk priklauso nuo sudedamųjų dalių, kvepalų grupės (mediniai, gėliniai, gaivūs, saldūs ir t.t.) ir daugybės kitų dalykų g.gif Galbūt jus domina kaip kažkokie konkretūs kvepalai laiko? O jei turėjot omeny, ar ten parduodami originalūs kvepalai, tai tikrai - taip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 03, 20:03)
Tai tikrai keistas klausimas, nes visų (originalių) kvapai skirtingai laikosi. Tai juk priklauso nuo sudedamųjų dalių, kvepalų grupės (mediniai, gėliniai, gaivūs, saldūs ir t.t.) ir daugybės kitų dalykų  g.gif  Galbūt jus domina kaip kažkokie konkretūs kvepalai laiko? O jei turėjot omeny, ar ten parduodami originalūs kvepalai, tai tikrai - taip  bigsmile.gif

Dėkoju ir už tai. Nesuprantu, kas keisto tame klausime.
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2008 01 03, 19:07)
Dėkoju ir už tai. Nesuprantu, kas keisto tame klausime.

keistas klausimas todėl, kad mes visos užtikrinome tamstą internetinės parduotuvės patikimumu. Tai jei sakome, kad kvepalai originalūs, tai apie patvarumą nėr kalbos.
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2008 01 03, 18:55)
Pavyzdžiui pirkau Kristianoje NOA. Visiškas šlamštas. Todėl ir klausiu, ar kvepia ilgiau.

NOA yra gan lengvas kvapas, gal apsiuosčiusi buvai stipresnių kvapų, todėl taip atrodė g.gif
Atsakyti
PE nuolaidos!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 04, 16:44)
PE nuolaidos!!!! biggrin.gif

Čia parfum express? Pasižiūrėjau, nemačiau, kad būtų nuolaidos... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2008 01 04, 17:17)
Čia parfum express? Pasižiūrėjau, nemačiau, kad būtų nuolaidos...  blink.gif

As irgi po Malenos "šūkio" ilindau i PE pasiziuret, nematau jokiu nuolaidu smile.gif
Atsakyti
Siandien buvau Vilniaus Centrinej Universalinej ir savom akim maciau kruva raudonu korteliu su nuolaidom vos ne prie kiekvienu kvepalu ir didele iskaba "ISPARDAVIMAS" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 04 sausio 2008 - 17:21
QUOTE(Malena @ 2008 01 04, 18:20)
Siandien buvau Vilniaus Centrinej Universalinej ir savom akim maciau kruva raudonu korteliu su nuolaidom vos ne prie kiekvienu kvepalu ir didele iskaba "ISPARDAVIMAS" thumbup.gif

Nu dabar jau aiskiau smile.gif Nes ju e-parduotuveje kol kas nuolaidu neuzmaciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 04, 18:20)

O gal butent tik toje parduotuveje?
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 04, 18:33)
Nu dabar jau aiskiau smile.gif Nes ju e-parduotuveje kol kas nuolaidu neuzmaciau smile.gif

Gal retai atnaujina..

QUOTE(degu @ 2008 01 04, 18:35)
O gal butent tik toje parduotuveje?

Gali but,nemasciau.Tik vat dalinuosi info smile.gif
Atsakyti