Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių meniu

Mes svesime sodyboje ir dabar mastau koki karsta maista uzsisakyti, kad nebutu labai kasdieniska ir labai jau imantru g.gif Gal parasytumete, ka per savo vestuves rinkotes karstu patiekalu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 06 25, 21:31)
Mes svesime sodyboje ir dabar mastau koki karsta maista uzsisakyti, kad nebutu labai kasdieniska ir labai jau imantru  g.gif  Gal parasytumete, ka per savo vestuves rinkotes karstu patiekalu  ax.gif

va va i mes taip pat doh.gif tik va labai jau nesidalina merginos ka savosiiom vestuvem ant stalo dejo, jauciu teks tradiciskas viska daryt, arba taip kaip seimininke nores doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 06 25, 22:31)
Mes svesime sodyboje ir dabar mastau koki karsta maista uzsisakyti, kad nebutu labai kasdieniska ir labai jau imantru  g.gif  Gal parasytumete, ka per savo vestuves rinkotes karstu patiekalu  ax.gif

mes pirma diena turejom tokius suktinukus: farsas apsuktas ismusta mesyte, 24 val. buvo grilio desreles, o antra diena - saslykai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 06 25, 21:31)

pas mus buvo pirma diena vistienos,o antra diena kiaulienos suktinukai idaryti

o siaip ant stalo nebuvo jokiu vyniotiniu ar mesu pirktiniu, buvo viskas kepta ir daryta paciu seimininkiu. kepti kumpiai, nugarine, sonine, kai kurios mesytes idarytos. silkes dvieju rusiu lygtais. zuvis kepta, missraines tradicine - namine (balta) ir pirma diena graikiskos, antra diena su krevetem. krabu lazdeles idarytos, pomodorai papjuastyti, agurkai rauginti.
dar turejom parsiuka,vistas farsiruotas, zuvis farsiruota
http://public.fotki....es/img2252.html
ir lasisa "pjaustyta"
http://public.fotki....es/img2331.html
http://public.fotki....es/img2299.html
Atsakyti
Mes jau gavom preliminaru meniu, bet is pavadinimu nieko negaliu suprasti, visokios kumpio salotos, liezuvio salotos, vistienos salotos ir pan. - as pagal sudeti neisivaizduoju kokio jos skonio, sakau gal reik baltos mirsaires uzsisakyt - kad nors vienas valgis zinomas butu, bet mane atkalbineja atseit visai nesventiska... g.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 07 01, 00:48)
Mes jau gavom preliminaru meniu, bet is pavadinimu nieko negaliu suprasti, visokios kumpio salotos, liezuvio salotos, vistienos salotos ir pan. - as pagal sudeti neisivaizduoju kokio jos skonio, sakau gal reik baltos mirsaires uzsisakyt - kad nors vienas valgis zinomas butu, bet mane atkalbineja atseit visai nesventiska... g.gif

Ir mane nuo baltos atkalbinejo, bet as vistiek imsiu, tradiciska zinoma... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 07 01, 00:48)

pas mus buvo balta misraine, kuri greitai suvalgyta buvo. mazai jos liko rolleyes.gif
Atsakyti
gal galite ideti vaisiu stalo (vynuoges, kivi, arbuzas ir t.t.) pavyzdziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2008 07 06, 08:53)
gal galite ideti vaisiu stalo (vynuoges, kivi, arbuzas ir t.t.) pavyzdziu g.gif

pas mus buvo toks ax.gif
Atsakyti
Prašomėm biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif kokie groziai...

aciukas priminete jog is arbuzu groziu galima isspausti 4u.gif
Atsakyti
Buvau vestuvėse, kur visi vaisiai buvo supjaustyti kubeliais ir sudėlioti pagal spalvą tokiomis juostomis į didelėes lėkštes. Atrodo įspūdingai ir labai estetiškai. Ėmėm su žnyplėmis, dėjom į lėkštutes ir valgėm. Labai patogu, jokių atliekų, tik tiek, kad šeimininkėms darbo tai jau... doh.gif
Atsakyti