Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių meniu

QUOTE(snickers @ 2006 04 02, 09:53)
Cia kaip as suprantu meniu 42 baliauninkams, o fotografui, filmuotojui ir muzikantams tik po karsta  g.gif  biggrin.gif  . O paskaiciavus kiekiai labai atitinka mano duotus. Vilmaarch, o kur jus cia svesit?

siaip tai keleta saltu porciju bus ir jiems skirta... o svesim mes Sakvoj
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 04 08, 03:22)
Dalyvavau vienose vestuvėse - nuomotame uždarame iškilmėms skirtame kieme, visur  dekoracijos, gėlės, padavėjai baltom prijuostėm laksto  rolleyes.gif ant stalų buvo meniu, kur įrašyta, kas bus patiekiama: užkandis (krepai su daržovėmis), sriuba (kreminė kažkokių žolių), karštas (rodos, įdaryta vištiena), kava ir po pyragėlį kiekvienam. Viskas buvo atnešama / nunešama, staliukai buvo nuolat tušti  doh.gif pradžioj tai išvis, iki pirmo patiekalo, tai tik riešutų ir traškučių buvo ant stalų kukliai padėta  schmoll.gif aišku, tai vyko ne Lietuvoje...
ech, pasiilgai lietuviškų vestuvių, kai stalai lūžta  rolleyes.gif rengėjams gal ir nuostolis, bet svečiams rinktis yra iš ko, ir valgyti kada nori - o ne davus ženklą ir lėkštutę po nosim pakišus..

user posted image

na siaip jei vestuves butu ne lietuvoje ir ne su lietuviais, as tikrai daryciau tokias kaip cia aprasei...siaip as i vestuves ne prikimsti pilvo einu, man daugiau noris bendrauti, linksmintis ir t.t.t. esu buvs ne vienose vestuvese uzsienyje ir visai smagu buvo ir be to sedejimo prie stalo nukrauto maistu....na o su lietuviais smagu ir prie stalu palinguoti ir kaip sakant svesti lietuviskai!
na bet cia kievienai tautai savo ir nieko nepakeisi...
Atsakyti
Sveikos planuotojos!!matau jus cia taip svarstot kiek to maistelio reikes sveciams... rolleyes.gif brangiosios tik nepersistenkite!pati pernai vasara buvau dvejose vestuvese ir galiu pasakyt kad jei dar ir diena pasitaikys karsta ir muzikantai durniaus nevolios tai tikrai valgis rupi tik baliaus pradzioj kai tik suseda visi prie stalo.pavyzdziui as pati atsimenu kad mum patieke karsta tik susedus(kurio ir taip nesugebejau iveikt rolleyes.gif )o poto tai tik gerimai i trasa ejo na gal dar kokios misraines saukstas geriausiu atveju ir liezuvio riekele.o sventeme patikekit netrumpai balius prasidejo 7 val.o issiskirstem tik 6val.ryto(tai jau jo osem neblogai tongue.gif )o juk dar per 12 jaunieji torta pjauna reikia bent jau paragaut o kur dar visokie sakociai,vaisiai o vyrams visi tie bajeriukai prie alaus drinks_cheers.gif .tikrai tikrai merginos nereikia ten tiek gausybes to maistelio manau svarbiausia ivairesnio.juk per tokia svente tik soki sukinejies tai i kiemeli tai vel kur bendrauji su zmonem nesinori susilusiai is sokiu aiksteles iskart kokia kulsi kirst o ziuri tik kur kokio sampo taure pasistvert. nepersistenkit svarbu kad butu skanu,grazu ir linksma publuika susiburtu ir viskas bus OK.!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif LINKSMU VISOMS VESTUVIU!!!!!!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man patiktu toks atnesa ir pakisa po nosim.
Atsakyti
na mes darome vestuves sodyboje, o seimininkes bus samdomos atskirai ir visa maista atsives. bet kai su viena ju susitikome paderinti meniu, tai man buvo sokas. jos atsakymas i visus klausimus buvo vienodas - bus taip, kaip visada, mazdaug ko cia klausineji, as zinau kaip ka daryti. o is karstu siule rinktis tik is dvieju - idarytos vistos kulseles ir vistienos verinuku schmoll.gif o kai paklausem kaip su vieno kasnio uzkandziais tai supratom, kad ji to is viso nemoka padaryti ir kad tai tik musu nesamoningas issigalvojimas. nors sita seimininke skaitosi geriausia rajone doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2006 07 09, 13:03)
na mes darome vestuves sodyboje, o seimininkes bus samdomos atskirai ir visa maista atsives. bet kai su viena ju susitikome paderinti meniu, tai man buvo sokas. jos atsakymas i visus klausimus buvo vienodas - bus taip, kaip visada, mazdaug ko cia klausineji, as zinau kaip ka daryti. o is karstu siule rinktis tik is dvieju - idarytos vistos kulseles ir vistienos verinuku  schmoll.gif o kai paklausem kaip su vieno kasnio uzkandziais tai supratom, kad ji to is viso nemoka padaryti ir kad tai tik musu nesamoningas issigalvojimas. nors sita seimininke skaitosi geriausia rajone  doh.gif  doh.gif  doh.gif

jo maistas bene svarbiausias akcentas g.gif
pas mus irgi bus samdyta šeimininkė , bet jau pažįstama . tai su ja viska sušnekėjom . kiekvieną smulkmeną aptarėm. gerai kad nesididžiuoja , o viską klausia ko ir kaip norėsim smile.gif
Atsakyti
tokią vasarą kaip ši ne ką ir tesugalvosi smile.gif visokios salotos akyse rūgsta
Atsakyti
Merginos gal kas nors zinote kur galima butu isigyti kepta ar rukyta parseli?
Atsakyti
QUOTE(Idula @ 2006 07 23, 22:38)
Merginos gal kas nors zinote kur galima butu isigyti kepta ar rukyta parseli?

Kokiam krašte esi?
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 07 23, 22:39)
Kokiam krašte esi?

Kaune, bet galim ir pavaziuoti kur toliau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Idula @ 2006 07 24, 12:37)
Kaune, bet galim ir pavaziuoti kur toliau... smile.gif

Parašiau AŽ
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 07 24, 13:00)
Parašiau AŽ