o as nuo kito ciklo jau ziuresiu, kokioj padety mano gimdos kaklelis (nes mano jis paslankus, kartais buna uzsirietes pvz i kaire puse). Tokiu atveju, reik gulet is pradziu ant kairio, o paskui ant desinio
as sianakt uzlenkiau savo vyra, pasizadinau ir
tai kazkaip gavosi baigti suniuku
nors man ne pacios paciausios dieneles, bet kazkokia npasotinama
tapau 
Papildyta:
ir pasivarciau po visko, tai taip juokas is saves eme, pagulejau ant pilvo, tada ant sono, pavargau ant vieno gulet vercaus ant kito, ko tik mes nepadarom del tu mazyliu
tai pamaniau, kad po keikvieno mylu mylu reiks pasisukiot, nes as net nezinau kur ir kokia mano gimdos padetis
Papildyta:
ir pasivarciau po visko, tai taip juokas is saves eme, pagulejau ant pilvo, tada ant sono, pavargau ant vieno gulet vercaus ant kito, ko tik mes nepadarom del tu mazyliu
tai pamaniau, kad po keikvieno mylu mylu reiks pasisukiot, nes as net nezinau kur ir kokia mano gimdos padetis
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 01, 17:56)
as irgi vartausi nuo sono ant sono kazkada vistiek pavyks
akrobačių būrelis
QUOTE(Vita_uk @ 2008 02 01, 16:45)
As pirmus du lelius tik su "zvake" ir pastojau
O vat dabartiniam nestumui ir "suniuko" pakako
ech merginos, po tokiu pasisukiojimu, pasigulinejimu, galesim i cirko trupe uzsirasyt
busim diplomuotos akrobates jei tik pavyks
As ir ant galvos stoveciau, kad tik uzkibtu koks mazylis
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 03, 19:19)
ech merginos, po tokiu pasisukiojimu, pasigulinejimu, galesim i cirko trupe uzsirasyt
busim diplomuotos akrobates jei tik pavyks
As ir ant galvos stoveciau, kad tik uzkibtu koks mazylis 
Man gine. sake paguleti pasidėjus pagalvėlę po užpakaliu, bet vyras sako geriau žvake daryk tada garantuotai neištekės, nebent tik iššaus
O dar buvo, kai kartą vyras už kojų žemyn galvą laikė, tik nepatogų ir šalta - juk nuogi abu
ir vaizdelis toks kaip iš KamaSutros
O dar buvo, kai kartą vyras už kojų žemyn galvą laikė, tik nepatogų ir šalta - juk nuogi abu
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2008 01 31, 01:53)
o man labai patinka kai po
jis nepabėga iš manęs
kažin kaip tada - koks šansas gal didesnis yra
kažin kaip tada - koks šansas gal didesnis yra
Manau, kad didesnis. Pasižiūrėk kaip natūraliai gamtoje yra - juk ir šuniukai po glamonių greitai neišsiskiria
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 01, 18:56)
as sianakt uzlenkiau savo vyra, pasizadinau ir
nors man ne pacios paciausios dieneles, bet kazkokia npasotinama
tapau 
Labai tikėtina, kad buvo pačios pačiausios - moteris tom dienom seksualumą tiesiog spinduliuoja; beje, esu girdėjusi, kad tomis dienomis joms ypač norisi būti patraukliom, dažnai kelnes pakeičia sijonai (gal jau buvau kažkur tai rašiusi
QUOTE(Okei @ 2008 02 04, 14:59)
Na čia tai vaizdialis
QUOTE(Okei @ 2008 02 04, 14:59)
Man gine. sake paguleti pasidėjus pagalvėlę po užpakaliu, bet vyras sako geriau žvake daryk tada garantuotai neištekės, nebent tik iššaus
cia jau geriau uz KanaSutra