Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaisinga" mylėjimosi poza

QUOTE(Diax @ 2008 02 04, 18:29)
Labai tikėtina, kad buvo pačios pačiausios - moteris tom dienom seksualumą tiesiog spinduliuoja; beje, esu girdėjusi, kad tomis dienomis joms ypač norisi būti patraukliom, dažnai kelnes pakeičia sijonai (gal jau buvau kažkur tai rašiusi unsure.gif ).

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tom dienom as pati pajauciu kad bunu kitokia hihihi.gif hihihi.gif net MB galeciau suvalgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
mano vyro spermiukai tingus... kazin kokia poza siuo atveju geriausia? nesekasi jau 10men pagauti zuikio, tai nuo sio men ir pozom susidomejau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diddy @ 2008 02 05, 15:53)
mano vyro spermiukai tingus... kazin kokia poza siuo atveju geriausia? nesekasi jau 10men pagauti zuikio, tai nuo sio men ir pozom susidomejau...  blush2.gif

o tai nera kokiu vitaminu kad juos pagreitintu
Atsakyti
QUOTE(diddy @ 2008 02 05, 16:53)
mano vyro spermiukai tingus... kazin kokia poza siuo atveju geriausia? nesekasi jau 10men pagauti zuikio, tai nuo sio men ir pozom susidomejau...  blush2.gif

Pas maniški ir lėtapėdžiai, kaip ir jis pats lotuliukas.gif tai gydytoja sakė gerti vitaminus "Welmen" ir sveikai maitintis.

Šeriu dabar kaip arklį salotom o jis man - aš ne ožys žolės neėdu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 02 07, 10:44)
Pas maniški ir lėtapėdžiai, kaip ir jis pats  lotuliukas.gif  tai gydytoja sakė gerti vitaminus "Welmen" ir sveikai maitintis.

Šeriu dabar kaip arklį salotom o jis man - aš ne ožys žolės neėdu  doh.gif

gausi per prievarta grust, kad tik leliukas gautusi, o tai letapediai spermiukai savo darbo netalks 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

as noreciau suzinoti is ko jus sprendziate kad vyro spermiukai tingus????
gal ir as tada suprasiu kokie mano vyro spermiukai!!!? biggrin.gif gal del jo kaltes negaliu pastoti!? tada irgi serciau kaip arkli salotom ir wellmen!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele @ 2008 02 08, 03:09)
as noreciau suzinoti is ko jus sprendziate kad vyro spermiukai tingus????
gal ir as tada suprasiu kokie mano vyro spermiukai!!!? biggrin.gif gal del jo kaltes negaliu pastoti!? tada irgi serciau kaip arkli salotom ir wellmen!!!  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tokių dalykų patys neįžiūrėsit 4u.gif lotuliukas.gif

Tik medikų pagalba tai sužinot įmanoma smile.gif
Atsakyti
Reikalinga atlikti sermograma ir medikai pasako, kame bėda. Maniškis ilgai nesutiko, priešinosi blush2.gif vis jam gėda, tuomet aš jį nugrežiau hah.gif ir nuvežiau į laboratorija per 10 min. ir po poros valandų sižinojau atsakymus
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2008 02 08, 10:19)
Tokių dalykų patys neįžiūrėsit  4u.gif  lotuliukas.gif

Tik medikų pagalba tai sužinot įmanoma  smile.gif

sveikos, tai kokia poza reik myletis, kad mergyte gautus? g.gif
Atsakyti
mes dabar bandom bet kaip svarbu, kad kasnors nestuke.gif gautusi biggrin.gif Va kai gausis rezultatas, tada galesim kaip ir kas gaosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 02 08, 15:08)
sveikos, tai kokia poza reik myletis, kad mergyte gautus? g.gif

Kazkur skaiciau, kad reikia ant kairio sono, tris-dvi dienas pries O, ir dar rugstim apsiplaut ir pries tai dar vyra i pirti nuvesti, valgyti tuna... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
P.S. Už receptą neatsakau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 02 08, 20:35)
Kazkur skaiciau, kad reikia ant kairio sono, tris-dvi dienas pries O, ir dar rugstim apsiplaut ir pries tai dar vyra i pirti nuvesti, valgyti tuna...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
P.S. Už receptą neatsakau  hihihi.gif

Nu zinau tik tiek, kad kaip tik i pirti vyrams negalima, nes nuo karscio spermiai visai uzmiega ir galimas daiktas, kad isvis nepastosi, tai savojo i pirti neleidziu, nebent kai man bus mm tada gales varyt ax.gif
Atsakyti