Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 26, 15:34)
O sau perskaičiau neįtikėtiną dalyką "Skorpionui tinkamiausios dovanos - visokios Taro kortos, burtininko atributika, okultinės knygos, net kraujo raudonumo kosmetika (čia, žinoma, mergaitėms)." Jėzau, kaip seniai noriu Taro kortų....
Papildyta:
O čia jau parašei mano mintis biggrin.gif

Dar viena ragana raliuota laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 26, 15:34)
O čia jau parašei mano mintis biggrin.gif

Tai gal tik susikaupiam ir labai įtemptai GALVOJAM biggrin.gif Gal net rašyti nereikės, mintimis susišauksim laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 14:35)
Tai gal tik susikaupiam ir labai įtemptai GALVOJAM  Gal net rašyti nereikės, mintimis susišauksim

Just a second, anteną tik išsitrauksiu. Ommmmmmmmmm... Aaaabžooooryteeeeee.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 26 lapkričio 2007 - 14:37
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 26, 15:36)
Tikrai taip ir ne kitaip, net kepurę turiu  biggrin.gif Ir šluotą irgi turiu biggrin.gif

Koks tamstelės šluotos modelis, mano tai "Šatrija 3" laugh.gif Lekia gerai nelaboji laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 26, 15:36)
Just a second, anteną tik išsitrauksiu. Ommmmmmmmmm... Aaaabžooooryteeeeee.......

Oi oi oi
uf wuf uf
pilvą jau skaudaaaa lotuliukas.gif
jau laikau burną užspaudusi kad visu garsu nepradėti žvengti lotuliukas.gif

priom priom, Druuuuuuugeeeeeliiiiii biggrin.gif
Ryšys patikrintas. Veikia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 14:38)
Koks tamstelės šluotos modelis, mano tai "Šatrija 3" laugh.gif Lekia gerai nelaboji laugh.gif

Mano tiuninguota, "Šatrija 3 Updated version limited edition", klimato kontrolė ir kondicionierius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 15:21)
Paskambinau per pietus senukui. Pasiūliau tokį variantą- tiesiog draugaunam. Jokio gyvenimo kartu, nuolatinio buvimo sulipus kartu ir tuo labiau žiedų. Esu labai pikta ant jo.

Aš irgi esu pikta ant jo bash.gif
Man jūs labai graži pora (per SM prizmę) atrodėte laugh.gif
Bet tokiose istorijose dar visko pasitaiko... Čia dar ne pabaiga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 14:40)
jau laikau burną užspaudusi kad visu garsu nepradėti žvengti  lotuliukas.gif
priom priom, Druuuuuuugeeeeeliiiiii biggrin.gif
Ryšys patikrintas. Veikia laugh.gif

Lekiu į balkoną rūkyti, bo vėl kažkokia sloga užpuolė, čiaudau, krenkščiu ir purtausi, kolegė nesupranta kas darosi laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 26, 15:41)
Mano tiuninguota, "Šatrija 3 Updated version limited edition", klimato kontrolė ir kondicionierius  thumbup.gif

Klestinčios karjeristės ir šluota su visais pribumbasais laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 26, 15:41)
Mano tiuninguota, "Šatrija 3 Updated version limited edition", klimato kontrolė ir kondicionierius  thumbup.gif

Nerealiai biggrin.gif Būtų laikas ir man updatintis biggrin.gif Gal tode tie kerai ir nupjauna grybą kartais laugh.gif Jei jau Maximoje vietoje SM merginų cirkų, Maniako pasirodymas įvyko, tai rimti reikalai čia jau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 15:32)
Nu jau kuo rengtis - niekada nekeliu tokios problemos biggrin.gif
Ale kur sutikti naujų metų naktį - man svarbu. Viena ne viena naktis, bet man šventė. Aš tai dar vis sureikšminu. Tai žingsnis į naują puslapį. Palydi senuosius metus, seną skausmą, senus jausmus ir pasitinki visiškai naują pradžią.. Visa tai labai simboliška, tačiau tradicijos ir simboliai man reiškia labai daug gyvenime.

Vienas sauniausiu naujuju metu sutikimu pries keleta metu. Su drauge laukem bernu skambuciu, su kuriais planavom sutikti. Taigi sedejom pas ja namie (buvom kaimynes, per siena), plepejom ir laukem. Su naminiais rubais, be jokiu spakliu, sukuosenu ten... Taigi sedejom taip, sedejom, i laikrodi neziurejom. Kai paziurejom - oba doh.gif Jau 20:30 kazkur. Ai, tai taip ir tebesedejom toliau. Supratom, kad likom ant ledo. Pakeikem normaliai tuos bernus gun_bandana.gif bash.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif Maisto namie neturejom jokio (kiausinis keptas batone nesiskaito tongue.gif ), alkoholio - puse bonkes brendzio lotuliukas.gif I parde eiti tingejom, nes tuo metu nei viena neturejom ka vairuoti, o parde buvo brangi ir toli. BUvo salta ir mes neturejom visai babkiu. doh.gif Tai va kazkaip stebuklingai, paciai sunku patiketi, kad sutikom naujuosius metus su treningais ir be prasmatniu vaisiu. Bet tiek prisizvengem, kad dvylikta isejusios i lauka ziureti fejerverku, pradejom sveikinti ir kabinti visus kaimynus, o grizusios pasidareme diskoteka. Muzika turejom tik ta, kuria transliavo TV, nes buvom tais metais baisiai biednos, buvo pirmi metai Vilniuje.

Nuosirdziai sakau, buvo tikrai smagu. Kur kas smagiau, negu po to keleta metu didelej kompanijoj, bet ne su mielais zmonemis. bigsmile.gif Beje, nepaisant to, kad nauju metu sutikimas buvo labai biednas, tais metais ivyko finansinis luzis musu abieju gyvenime smile.gif A, dar bajeris, kad kokia 5 val. ryto mums pradejo skambinti tie bernai. Ir skambino metodiskai kokia valanda abiem i telefonus, is skirtingu numeriu.... Keleta graziu zodziu mes pasakem jiems kita diena tongue.gif Pasirodo, tas bicas, pas kuri jie svente, susipyko su jais, ir jie nakti (ne lietuvaiciai) liko ant ledo thumbup.gif
Atsakyti
Kaip jums reklama apie narkotikus? Kur pieštas žmogelis sau galvą daužo. Mane veikia neigiamai. Net suskausta kiekvieną kartą kai jis sau makaulėn užvožia mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 14:44)
Nerealiai biggrin.gif Būtų laikas ir man updatintis biggrin.gif Gal tode tie kerai ir nupjauna grybą kartais laugh.gif Jei jau Maximoje vietoje SM merginų cirkų, Maniako pasirodymas įvyko, tai rimti reikalai čia jau  blink.gif

Tai čia ne tik kad rimti reikalai, čia Super Reikalai.
Nuspręsta, tempkitės šluotas pas mane, turiu dar keletą pribumbasų, yra sportinis duslintuvas, kas dar... Ai, diedo Subariką paardysiu, ten net lcd tv yra laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 15:05)
paskraidyt ir po to važiuoti mamos sveikinti  mirksiukas.gif
Čia kaip iš tos istorijos...

Tu vairuoji savo automobili audringa nakti. Privazhiuoji autobuso stotele ir matai autobuso belaukianchius tris zhmones:

1.

kaip patiko man šitas galvosukis thumbup.gif Labai įtemtai galvojau ir kažkodėl paimiau močiutę, net nežinau, kodėl g.gif Svarsčiau tarp draugo ir senutės, apsisprendžiau imti senute, pagalvojau tikras draugas supras cool.gif O apie vyrą net nepagalvojau tikriausiai todėl aš ir vieniša 4u.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 15:32)
Nu jau kuo rengtis - niekada nekeliu tokios problemos biggrin.gif
Ale kur sutikti naujų metų naktį - man svarbu. Viena ne viena naktis, bet man šventė. Aš tai dar vis sureikšminu. Tai žingsnis į naują puslapį. Palydi senuosius metus, seną skausmą, senus jausmus ir pasitinki visiškai naują pradžią.. Visa tai labai simboliška, tačiau tradicijos ir simboliai man reiškia labai daug gyvenime.

Man šita diena irgi labai svarbi, pati svarbiausia metuose diena, tik turiu tokią savybę niekada nieko neplanuoju šiai dienai leidžiu, kad viskas vyktu savaime. Tikiu, kad kaip ir su kuo sutiksi naujus tokie ir bus visi metai. drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 26, 15:50)
Vienas sauniausiu naujuju metu sutikimu pries keleta metu. Su drauge laukem bernu skambuciu, su kuriais planavom sutikti. Taigi sedejom pas ja namie (buvom kaimynes, per siena), plepejom ir laukem. Su naminiais rubais, be jokiu spakliu, sukuosenu ten...

Gera istorija thumbup.gif Tokia sakyčiau šilta, tikra ir labai gerai nuteikianti 4u.gif
ačiū, ji man praskaidrino nuotaiką. Tiesiog pagalvojau, akd neviskas yra taip blogai kaip gali atrodyti pradžioje. Svarbiausia kaip jautiesi. thumbup.gif
Atsakyti