Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

aš už meet'ą bigsmile.gif
tikiuos, kad galėsiu dalyvaut bigsmile.gif

...čia į temą labai..šiandien ir mano mamos, ir šefo gimtadienis..nu, aišku, mamą važiuosiu sveikint savaitgalį..pasveikinom šiandien šefą...tai jis organizuoja paskraidyt oro balionu...kaip persiplėšt? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 26 lapkričio 2007 - 14:03
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 26, 15:02)
...čia į temą labai..šiandien ir mano mamos, ir šefo gimtadienis..nu, aišku, mama važiuosiu sveikint savaitgalį..pasveikinom šiandien šefą...tai jis organizuoja paskraidyt oro balionu...kaip persiplėšt?  blink.gif

paskraidyt ir po to važiuoti mamos sveikinti mirksiukas.gif

Čia kaip iš tos istorijos...

Tu vairuoji savo automobili audringa nakti. Privazhiuoji autobuso stotele ir matai autobuso belaukianchius tris zhmones:

1. Senute, kuri rodos tuoj numirs.

2. Sena gera drauga, kuris karta tau ishgelbejo gyvybe.

3. Idealu vyra (arba idealia moteri), apie kuri (-ia) svajojai visa gyvenima.

Kuri ish ju tu pavezhetum, zhinodamas, kad tavo mashinoje vietos yra tik vienam keleiviui?

Pamastyk priesh skaitydamas toliau.

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

Tai moraline/etine dilema, kuri karta buvo panaudota atrenkant darbuotojus. Tu galejai paimti senute, nes ji prie mirties ir tu turetum ja gelbeti pirmaja. Arba galejai pavezhti sena drauga, ishgelbejusi tau kazhkada gyvybe ir taip atsilyginti, Tachiau tu gali taip ir nebesutikti savo svajoniu vyro (moters). Idarbintas kandidatas (ish 200 aplikavusiu) sunkumu su shiuo klausimu neturejo. KA JIS ATSAKE? Jis paprashchiausiai atsake: "Ash duochiau automobilio raktelius savo senam bichiuliui ir leischiau jam nuvezhti senute i ligonine. O pats likchiau laukti autobuso su savo svajoniu moterimi." Niekada nepamirshkite ishlaisvinti savo proto ("Think Out of the Box"). mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 26 lapkričio 2007 - 14:07
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 15:00)
Nu tikrai marsietis  doh.gif
Tai jis čia tipo skiriasi ar kas jam darosi?
Kažkaip vyrai stebisi stebisi, kad pas moteris konkretumo trūksta, ale patys jau taip kartais į lankas nusigrybauja, kad baisu klausytis  blink.gif 

As tai zinau, tik nenoriu cia publikuoti smile.gif Tai ne skyrybos wink.gif Bet siaip man keista, kad sugalvojo su manim pasidalinti savo dideliu dziaugsmu. Gal reikejo jam sushikti diena, kaip jis man padare pries keleta savaiciu? g.gif Ai, bet as nekerstinga, pasidziaugiau kartu smile.gif Bet va uzknisa - atsiranda, ir vel mintys karts nuo karto grizta prie jo doh.gif Blyn, svolacius tongue.gif

Vsio, uzsiimu rimtais darbais - paskutine menesio savaite, kas dirba pardavimuose, mane supras wink.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 26, 15:02)
kaip persiplėšt?  blink.gif

Paskraidai ir važiuoji pas mamą. Viso savaitgalio ore nekybosi su šefu juk laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 15:05)
paskraidyt ir po to važiuoti mamos sveikinti  mirksiukas.gif
Čia kaip iš tos istorijos...

matai, bėda, kad aš ne viena važiuoju..+ neaišku ar 6dienį, ar 7dienį skrist žada..žodžiu, ne tokia paprasta situacija, bet ne esmė smile.gif
tikiuos, kad bus blogas oras ir atidės dar kitam savaitgaliui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 26, 15:06)
As tai zinau, tik nenoriu cia publikuoti smile.gif Tai ne skyrybos wink.gif Bet siaip man keista, kad sugalvojo su manim pasidalinti savo dideliu dziaugsmu. Gal reikejo jam sushikti diena, kaip jis man padare pries keleta savaiciu?  g.gif Ai, bet as nekerstinga, pasidziaugiau kartu smile.gif Bet va uzknisa - atsiranda, ir vel mintys karts nuo karto grizta prie jo  doh.gif Blyn, svolacius  tongue.gif

Vsio, uzsiimu rimtais darbais - paskutine menesio savaite, kas dirba pardavimuose, mane supras wink.gif

kerštas yra blogis blink.gif smagu kad taip reaguoji 4u.gif
bet jis vistiek vertas lopetos bash.gif: Susinervuojau gun_bandana.gif:

dėl darbų suprantu wink.gif
Gerai.. einu ir aš pabandysiu padirbėti laugh.gif Tik tiek, kad šiandien emocijos lengvai siautėja... laugh.gif
Atsakyti
Aš būčiau jamus draugą, taip gudriai nesugalvojau kad galima suvartyti kad visiems gerai būtų biggrin.gif Bet vistiek, imčiau draugą cool.gif

Crazy Sun, na ir dilema... aš skraidyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 15:08)
Paskraidai ir važiuoji pas mamą. Viso savaitgalio ore nekybosi su šefu juk laugh.gif

tiek ir aš suprantu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 15:05)
"Ash duochiau automobilio raktelius savo senam bichiuliui ir leischiau jam nuvezhti senute i ligonine. O pats likchiau laukti autobuso su savo svajoniu moterimi."

thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 26, 15:10)
matai, bėda, kad aš ne viena važiuoju..+ neaišku ar 6dienį, ar 7dienį skrist žada..žodžiu, ne tokia paprasta situacija, bet ne esmė smile.gif
tikiuos, kad bus blogas oras ir atidės dar kitam savaitgaliui  lotuliukas.gif

nesuprantu kame bėda?

jei nori skristi - nuvažiuoji iki tos vietos su savo automobiliu ir skrendi. Prieš ar po sveikinant mamą. Savaitgalis turi 48 valandas, per tiek laiko galima ir kaimynines šalis apvažinėti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 26, 15:11)
Crazy Sun, na ir dilema... aš skraidyčiau.

mamą pasveikint turiu grįšt.. nors ją pasveikinau ir nustebinau jau šį savaitgalį, bet..nu, šeima vis tiek svarbiausia..
bet negaliu sakyt, kad nepažiūrės kreivai ir šefas į tai.. nors ir taip jis retai su manim bendrauja irnesakyk.gif
ai, žodžiu..
man paprastose situacijose sunku, o čia dar .. doh.gif lotuliukas.gif

pakalbėsiu su mama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 11 26, 15:00)
GV, man neseniai buvo akių uždegimas nuo Loreal šešėlių. Tikiuosi nenaudoji? Čia ne antireklama, man tikrai taip buvo ir žinau dar 3 merginas, kurioms taip pat buvo.

Naudoju. Ne kiekvieną dieną, bet kai turiu ūpo pasiryškinu švelniai akis. Tušas tos pačios firmos blink.gif Pirmą kartą šiaip girdžiu tokius gandus. Po darbi raunu iš karto į vaistinę biggrin.gif
Atsakyti