Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

QUOTE(haneriete @ 2007 11 26, 20:43)
Ar man vienai gresia  parėjus namo tiesiog likti už durų, nes savo tašėj tarp visų būtinų būtinų daiktų aš nerandu raktų?  g.gif

Gerai man šnd, Dolce. Bėdos tos pačios, bet turiu daug šokolado, ledų, mandarinų ir visokio velnio. Sėdėsiu visą vakarą prie kompo ir mėgausiuos  smile.gif

Man bręsta planas arba pačiai kraustytis į kitą kambarį, arba jį iškraustyti  smile.gif  bet blogas planas, nes be kompo liksiu smile.gif ir be kambarioko smile.gif

Kas vyksta mergyt?nervinies labai??

Beje prasoom pasidalinti skanumynais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 26, 21:19)
Kas vyksta mergyt?nervinies labai??

Vakar labai nervinaus, šiandien ramu smile.gif
Tik vienu metu labai susinervinau, kai ryte atsikėlęs vaikščiojo pro šalį visiškai nieko nesakydamas, tik po to teikėsi pranešti, kad žvejoti važiuoja smile.gif aj smile.gif lyg gyvenime didesnių problemų nebūtų biggrin.gif
Aš dabar turiu laaabai didelę problemą, vienas brolis pareiškė, kad nutrauks su manim santykius, jei kitam nupirksiu mobilų. Va čia tai problema lotuliukas.gif
Saldumynų negaila, tikrai visoms užtektų biggrin.gif

O jei aš nedalyvausiu jūsų myte, mesit mane lauk iš temos? blink.gif biggrin.gif
Neišmesit taip paprastai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 26, 21:31)
Vakar labai nervinaus, šiandien ramu  smile.gif
Tik vienu metu labai susinervinau, kai ryte atsikėlęs vaikščiojo pro šalį visiškai nieko nesakydamas, tik po to teikėsi pranešti, kad žvejoti važiuoja  smile.gif  aj  smile.gif  lyg gyvenime didesnių problemų nebūtų  biggrin.gif
Aš dabar turiu laaabai didelę problemą, vienas brolis pareiškė, kad nutrauks su manim santykius, jei kitam nupirksiu mobilų. Va čia tai problema  lotuliukas.gif
Saldumynų negaila, tikrai visoms užtektų  biggrin.gif

O jei aš nedalyvausiu jūsų myte, mesit mane lauk iš temos?  blink.gif  biggrin.gif
Neišmesit taip paprastai...  ax.gif

Tai cia visur visko buna, nera namu be dumu g.gif baiktu, niekas taves neismes bigsmile.gif cia dalyvauja, tos kurios gali mirksiukas.gif oi aciu uz skanumynus, noreciau parukyt, bet taip tingiu iki pard.vaziuot brunette.gif
Atsakyti
GV ka gero veiki??kaipa akyte?
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 26, 18:45)
GV, kaip akyte? beje sausio 18 ar tik nemusu vardadienis?? smile.gif  gera diena dar ir meetui..
GV neliudek galiu pasiulyti grikiu dieta nors jau pries sventes... unsure.gif

Aha. Sausio 18 švęsim vardadienius. yahoo.gif
Klaidingas alermas ten su tais kg. Svarstyklės blogos. Pasisvėriau kitose vietose- viskas padorumo ribose. Pakaks naktim nebevalgyt ir viskas bus ok biggrin.gif

QUOTE(haneriete @ 2007 11 26, 21:31)
O jei aš nedalyvausiu jūsų myte, mesit mane lauk iš temos?  blink.gif  biggrin.gif
Neišmesit taip paprastai...  ax.gif

Nereikia visko priimti taip rimtai laugh.gif
Niekas nieko nemėtys. Čia posakis efektui sustiprinti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 22:01)

Nereikia visko priimti taip rimtai laugh.gif
Niekas nieko nemėtys. Čia posakis efektui sustiprinti. tongue.gif

Aj su tavim, GV, ką čia žinosi biggrin.gif
Nenustebčiau sausio 19 negalėdama pas Mylimiausias įeiti smile.gif
Ką veikiat?
CrazySun? bigsmile.gif
Atsakyti
GV, uhh....nors tiek gerai, nes as kemsu cipsus ir galvoju, kad nebutu kaip GV doh.gif biggrin.gif BET NORMALIAI, svoris kintantis dalykas, oi svesim GV savo -dienius smile.gif

Beje siand.pripersamasis man pasiule kartu gyvent, nuomotis buta blush2.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos dar karta 4u.gif
as vat nesenai is darbo parsiradau. Sunki diena siandien kazkokia-nusikaliau mirtinai doh.gif Kemsu dabar mandarinus ir tas kvapas taip kaledas primena wub.gif Tik truputi ir nelaukiu tu kaledu tiesa pasakius nes kazkaip nujauciu kad tas vienisumo jausmas per sventes tik sustipres..Ka jus veikinejat? GV skaiciau ten apie tavo senuko nenusisekusias pirslybas ir kazkaip pamasciau-gal cia ne bajeris ar testas buvo? lotuliukas.gif Gal jis vyrukas rimtai nusiteikes buvo bet pamate GV reakcija ir beliko viska juokais nuleisti? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 26, 22:11)

CrazySun?  bigsmile.gif

sveika, Haneriete 4u.gif
aš kažkaip blogai jaučiuos..pikta..nesuprasta..nežinau..tokia ištižėlė ir..ai, žodžiu..kažkaip blogai..

tik tiek - skrisiu su oro balionu savaitgalį bigsmile.gif

kaip Tu, mergyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 26, 22:00)
GV ka gero veiki??kaipa akyte?

Namie sėdžiu ir bandau mokytis laugh.gif Bet nelabai išeina. Buvau kirpykloj, manikiūrą pasidariau, ankakius susitvarkiau.. Labai gražiai sau atrodau laugh.gif
Po darbo senukas užvažiavo. Labai taktiškai ožius man išgujo iš galvos. Sutarėm gražiai draugauti ir negadinti vienas kitam nervų. Va laugh.gif Bet klausimas kiek tai pavyks lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=powerpuff,2007 11 26, 22:24]
Sveikos dar karta 4u.gif
as vat nesenai is darbo parsiradau. Sunki diena siandien kazkokia-nusikaliau mirtinai doh.gif Kemsu dabar mandarinus ir tas kvapas taip kaledas primena wub.gif Tik truputi ir nelaukiu tu kaledu tiesa pasakius nes kazkaip nujauciu kad tas vienisumo jausmas per sventes tik sustipres..Ka jus veikinejat?

Man irgi mandarinai,su sniegu ir sventemis asocijuojasi....o as laukiu svneciu noriu pasipuost noriu buti grazi,ir gerai praleisti sventes, zn vissvien, kad namie nebusiu, kazka veiksiu....nors pasipuosus eglute, gal silta ir gera bus namuose wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 22:30)
Namie sėdžiu ir bandau mokytis laugh.gif Bet nelabai išeina. Buvau kirpykloj, manikiūrą pasidariau, ankakius susitvarkiau.. Labai gražiai sau atrodau laugh.gif
Po darbo senukas užvažiavo. Labai taktiškai ožius man išgujo iš galvos. Sutarėm gražiai draugauti ir negadinti vienas kitam nervų. Va laugh.gif Bet klausimas kiek tai pavyks lotuliukas.gif

Siaubas, man reik darba iki penktad dar viena parasyt... doh.gif

Kaip faina kokia grazute tu siandien, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 26, 22:00)
Kaip akyte?

Ačiū gerai. Vaistinėje nusipirkau vaistų ir pasveikau stebuklingai laugh.gif

QUOTE(haneriete @ 2007 11 26, 22:11)
Aj su tavim, GV, ką čia žinosi  biggrin.gif

Nejau aš tokia baisi? laugh.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 26, 22:18)
BET NORMALIAI, svoris kintantis dalykas, oi svesim GV savo    -dienius smile.gif

Beje siand.pripersamasis man pasiule kartu gyvent, nuomotis buta blush2.gif  ax.gif  ax.gif

Aga. Švesim drinks_cheers.gif

Kaip sureagavai į pasiūlymą? ax.gif

Atsakyti