Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

Atejau as pasakyti Jums labas, ir pasidziaugti jusu neissememu optimizmu, tikejumu, ir laimes troskimu, o ka as galiu jums pasakyti, kad mes tokie nedrasus ir neizdrystame del savo laimes net vyno taures kartu isgert, ir gyvenimu pasidziaugt.
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 11 27, 00:14)
Atejau as pasakyti Jums labas, ir pasidziaugti jusu neissememu optimizmu, tikejumu, ir laimes troskimu, o ka as galiu jums pasakyti, kad mes tokie nedrasus ir neizdrystame del savo laimes net vyno taures kartu isgert, ir gyvenimu pasidziaugt.

Labas seniai matytas, malonu kad dziaugiesi, kazkokie pasikeite tavo postai....
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 27, 00:16)
Labas seniai matytas, malonu kad dziaugiesi, kazkokie pasikeite tavo postai....

Viesulą matyt kokią rudeninė epidemija paveikė, kad taip kultūringai pastaruoju metu šneka.. laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 27, 00:14)
reikia man eit padaužyt galvą į sieną turbūt..

Patausok tu tą galvą. Prireiks dar jos ateityje laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 00:22)

Patausok tu tą galvą. Prireiks dar jos ateityje laugh.gif

kad tokia durna, ką su ja veiksiu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 11 27, 00:14)

Labas ir tau 4u.gif

CrazySun-galvos netrankyk schmoll.gif Jei galvos negaila tai bent tinko pagalek-nubyres nuo trankymo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 27, 00:27)
kad tokia durna, ką su ja veiksiu ?  g.gif

Cia dabar bigsmile.gif
Atsakyti
Dolce, ne tik dėl meilės žmonės būna kartu wink.gif

CrazySun, pasakok išsamiai, kas tau pasirodė ar nepasirodė. Gal aš pritarsiu smile.gif
Atsakyti
[quote=haneriete,2007 11 27, 00:31]
Dolce, ne tik dėl meilės žmonės būna kartu wink.gif

zinoma, kad netik...
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 27, 00:27)
kad tokia durna, ką su ja veiksiu ?  g.gif

Kad ji ir durna, bet vienintelė. Todėl prašau ją tausot, mylėt ir gerbt biggrin.gif Aišku?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 27, 00:27)
CrazySun-galvos netrankyk schmoll.gif  Jei galvos negaila tai bent tinko pagalek-nubyres nuo trankymo lotuliukas.gif

tiek to - būtų laikas remontui ax.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 27, 00:31)

taip, čia ir dabar - aš ta pati išprotėjus doh.gif

QUOTE(haneriete @ 2007 11 27, 00:31)

CrazySun, pasakok išsamiai, kas tau pasirodė ar nepasirodė. Gal aš pritarsiu smile.gif

aš taip pajaučiau. nejučia kažkaip taip gaunasi. paskaitykit žinutes..nemoku paaiškint doh.gif juk negaliu aš būt visad išsišiepus ir bajerius skaldyt,ane? galima? nu...jau pusę savaitės.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 00:38)
Kad ji ir durna, bet vienintelė. Todėl prašau ją tausot, mylėt ir gerbt biggrin.gif Aišku?

gerai paskaldžius į sieną gal dvi atsirastų? lotuliukas.gif

blyn. negaliu.
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 27, 00:44)
tiek to - būtų laikas remontui  ax.gif
taip, čia ir dabar - aš ta pati išprotėjus  doh.gif
aš taip pajaučiau. nejučia kažkaip taip gaunasi. paskaitykit žinutes..nemoku paaiškint  doh.gif juk negaliu aš būt visad išsišiepus ir bajerius skaldyt,ane? galima? nu...jau pusę savaitės.. doh.gif
Papildyta:
gerai paskaldžius į sieną gal dvi atsirastų?  lotuliukas.gif

blyn. negaliu.

g.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 27, 00:44)
blyn. negaliu.

Jei esi pikta galim papykti kartu. Bus smagiau laugh.gif
Atsakyti