Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

Saldžių sapnų oro_buckis.gif

user posted image

p.s. Negaliu neskaičiuoti. Kaip besistengčiau vis tiek matau, kad jis gimęs kažkada senai senai..kai mano tėvai dar vidurinėj mokės ir apie vaikus negalvojo laugh.gif
Atsakyti
Palikote mane ant ledo?O as kaip tik siandiena jauciuosi labai seksualus.
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 11 27, 02:37)
Palikote mane ant ledo?O as kaip tik siandiena jauciuosi labai seksualus.

lotuliukas.gif
Kasdien reikia jaustis seksualiam laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės 4u.gif Atėjau pasiguosti jums. Taip negera,kad nerandu vietos. Mano žavusis tą mėnesį buvo su manim ir kita,o gal dar su kažkuo. Nežinau kaip spėdavo,tačiau žaidė taip. Kalnai nuostabių žinučių,daugybė skambučių,susitikimai čiut ne kas vakarą. Kaip ir buvo mano nuojauta,rinkosi...rinkosi pas ką apsigyventi. Tą kitą aš pažystu. Ir vakar jos paklausiau ar ji su juo nedraugauja. Pasakė "taip, ir ko nustebai?". Ir išdėjau viską doh.gif Ar to reikėjo?? turbūt ne. Tai nebuvo noras ,kad man pasidarytų geriau,tiesiog norėjau,kad ji pamatytų realybę. Kodėl? Nes moteris susisvaigusi,planuoja gyvent kartu. Koks geras,paslaugus.....visas savybes suvardino. Kai pamastau,mano paštas ,mano telefonas pilnas jo sms "pasiilgau,noriu susitikt,šypsausi šalia tavęs". Juk tas pat ir jai rašoma. Aš naivi,labai naivi. Vakar blioviau ir atėjo į svečius vienas pažystamas. Kaip kvaiša pasipasakojau,maniau,gal vyrškai pakomentuos. Tepasakė"rado geresnę skylutę". Kaip reiks dirbt ir kaip idiotiškai jaučiuosi,rašiusi jam atsiprašymus ir kad jai pasakiau. Pasakiau,nes pažystu,nes man ji šauni ir pamaniau,gal nesuprato kas tai per tipas. O gal jis normalus.Oi.....Mergaitės mirsiu,kaip bloga verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 27, 08:57)
Labas rytas mergaitės 4u.gif Atėjau pasiguosti jums. Taip negera,kad nerandu vietos. Mano žavusis tą mėnesį buvo su manim ir kita,o gal dar su kažkuo.

Na va. Ir išaiškėjo viskas. Tu buvai teisi. Ar reikia dabar dėl to graužti save? geriau jau papyk ant jo bash.gif bash.gif Fuuu koks asilas doh.gif
Ir pasidžiauk kad jo nebėra Tavo gyvenime. Su tuo ir sveikinu 4u.gif
Atsakyti
laba rytą mergaitės 4u.gif

Mažuli25 - ar dar nėr eglės aikštėj? biggrin.gif

čia ex Kleo jei ką mirksiukas.gif topsecret.gif dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 27, 09:20)
Na va. Ir išaiškėjo viskas. Tu buvai teisi. Ar reikia dabar dėl to graužti save? geriau jau papyk ant jo  bash.gif  bash.gif Fuuu koks asilas  doh.gif
Ir pasidžiauk kad jo nebėra Tavo gyvenime. Su tuo ir sveikinu  4u.gif

negaliu džiauktis,labai labai negera verysad.gif Vakar ta kita parašė,kad jis nuostabus žmogus,kad tikrai ne visi vyrai kiaulės,kad planuoja gyvent kartu. Sakysi,kad ji kvaila, o gal aš ??
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 26, 22:40)
Vakar parašiau savo ex, pasveikinau su tais turėjusiais būti keturiais metukais, bet jis nesureagavo, ta išvada tik viena, kad turi mergaitę. Per daug gerai aš jau jį pažįstu... Nervina smile.gif

Siaubs, bet ir nepavargsti tu.. Ištrink tą jo numerį, kam tau visa tai? Nežinau, žiauriai pasakysiu, bet bent jau man šlykštu būtų kai moteris, kurios geidei ir mylėjai patampa snargliuota niurzgiančia mazgote.. Baigės santykiai tai baigės, leisk jam prisiminti kad mylėjo Oho Kokią Moterį, o ne draugeliams prie alaus pasakoti, mol, žiūrėk, parašysiu ir iškart atlėks. Esu girdėjus kaip diedas taip kalba, tai šlykštu schmoll.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 27, 08:49)
Vakar ta kita parašė, kad jis nuostabus žmogus, kad tikrai ne visi vyrai kiaulės, kad planuoja gyvent kartu. Sakysi, kad ji kvaila, o gal aš ??

Nesuprantu situacijos. Yra dvi moterys ir trečias, suinteresuotas? Ir abi taškosi dėl to suinteresuoto? Ir viena jų, žinodama kad yra kita, teigia kad tas suinteresuotas nėra kiaulė? Nesuvokiu moterų kartais, tikrai nesuvokiu...

GV - nuostabus avataras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 27 lapkričio 2007 - 09:38
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 27, 09:49)
negaliu džiauktis,labai labai negera verysad.gif Vakar ta kita parašė,kad jis nuostabus žmogus,kad tikrai ne visi vyrai kiaulės,kad planuoja gyvent kartu. Sakysi,kad ji kvaila, o gal aš ??

Tai džiaukis, kad nesi jos vietoje!!!!! Juk matai, kad turi angelą sargą, kuris apsaugojo Tave nuo tokios kvailystės. Puiku!!! Sveikinu!!!
O dabar gali arba pradėti viską iš pradžių, arba ir toliau savęs gailėtis.... nagi, Dominyyka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 27, 08:57)
Labas rytas mergaitės 4u.gif

Kiekvienas iš mūsų renkamės. Renkamės kur gyventi, ką pirkti, kur dirbti, ką mylėti. Tavo buvęs vaikinas rinkosi. Tai jo teisė. Gal jis tai darė negražiais metodais, bet tai jo gyvenimas. Tu tapai jo nevykusiu pasirinkimu. Sveikinu praregėjus yahoo.gif Gal jau dabar metas nurimti? Tavo draugas teisingai paaiškino thumbup.gif

p.s. LABAS RYTAS :mirksiukas

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 27, 10:34)
GV - nuostabus avataras  mirksiukas.gif

Ačiū. Už simbolinį mokestį galiu perleist ... laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 27 lapkričio 2007 - 09:39
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 09:39)
Ačiū. Už simbolinį mokestį galiu perleist ... laugh.gif

Che che biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 27, 10:39)

Geri pasiūlymai teikiami tik vieną kartą tongue.gif Daugiau nesiūlysiu tongue.gif Man jis pačiai labai mielas wub.gif
Atsakyti