tai galiu paderinti Crazysun
kada tu laisvesne
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 27, 01:47)
pasiimčiau atostogas
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 27, 01:40)
per daug problemų susidėjo į vieną vietą. siutas ima, gal net ne pyktis, kad negaliu išspręst kai kurių bėdų..kol kas..tikiuos, kad kol kas..
ech..
papasakok man gerų emocijų prieš miegą...
ech..
papasakok man gerų emocijų prieš miegą...
Jei tai paguos žinok tu ne viena turi problemėlių
Papasakosiu. Nieko nesakęs atvažiavo pasiimti manęs iš po darbo. Sakė, jog pabėgo iš savojo, nes baisiai manęs pasiilgo, kad labai gailisi dėl anos savaitės.. Vienu žodžiu.. myli labai ir net kūdėja iš tos meilės. (Kas kūdėja, kas storėja
Kadangi turėjom tik dvi valandas (jis turėjo grįžt į darbą), nulėkėm į Čiliaką. Koks jis man keistas, užsvaigęs toks, rankos nepaleidžia mano. Tai taip ir valgėm viena ranka
Pavežė jis mane iki grožio salono. Susitarėm rytoj susiskambyt..
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 27, 01:48)
Baik tu su tom psichuškėm
Nereikia tau jų.
Esi baisiai šauni mergiotė. Ir visai neterši eterio. Myliu baisiai tave forumine tu mano drauge
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 01:50)
Jei tai paguos žinok tu ne viena turi problemėlių
Tik ne visos linkusios atvirauti 
Papasakosiu. Nieko nesakęs atvažiavo pasiimti manęs iš po darbo. Sakė, jog pabėgo iš savojo, nes baisiai manęs pasiilgo, kad labai gailisi dėl anos savaitės.. Vienu žodžiu.. myli labai ir net kūdėja iš tos meilės. (Kas kūdėja, kas storėja
)
Kadangi turėjom tik dvi valandas (jis turėjo grįžt į darbą), nulėkėm į Čiliaką. Koks jis man keistas, užsvaigęs toks, rankos nepaleidžia mano. Tai taip ir valgėm viena ranka
Nusprendėm, kad draugausim toliau gražiai. Stengsimės. Sakė, sutinka, bet kada į žmonas mane imti
Kadangi pastaruoju metu man labai reikėjo vyro, tai liepiau daryt ką nori ir kur nori
Labai nerealu viskas buvo.
Būtų jis jaunesnis nors 3 metais 
Žinau, spindulėli, aukseli..
o jetus..kaip fain...kaip aš nusišypsojau paskaičius..
ir baik tuos metus skaičiuot
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 01:52)
Baik tu su tom psichuškėm
Nereikia tau jų.
Esi baisiai šauni mergiotė. Ir visai neterši eterio. Myliu baisiai tave forumine tu mano drauge
tikrai nereikia?
ir aš Tave, drauge
Kaip miela GV,
saunuole, kad nerukai!!!!
Crazysun,tai parasyk kai planuosi atostogas nuvaziuosiu uzsakysiu palata geresne kad chalatus isplautu dar svariau ir t.t.
Crazysun,tai parasyk kai planuosi atostogas nuvaziuosiu uzsakysiu palata geresne kad chalatus isplautu dar svariau ir t.t.
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 27, 02:00)
matai, GV sako, kad man nereikia...
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 27, 01:57)
ir aš neskelbiu visų savo bėdų, bet noriu bent čia būt išgirsta..
gal per daug noriu,bet.. (aš jau įsivaizduoju, ką apie mane galvojat
)
eina sau, kaip faaainai Tau
dar aprėksiu 
Girdim mes tave. Be tavęs ši temelė neįsivaizduojama
Šitas vakaras ir man patiko
Negaliu neskaičiuoti.
Žiūrėk. Vaiko aš noriu ne anksčiau kaip 30 metų. Tuo metu jam bus 38. Vaikas eina į pirmą klasę tėvui 45. Baigia vidurinę 57.. Pensininkas
p.s. Kadangi iš manęs tokia puiki matematikė galima metų paklaida. bet esmė aiški
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 02:03)
Girdim mes tave. Be tavęs ši temelė neįsivaizduojama
Svarbi tu čia. Galvoju apie tave teigiamai ir tik teigiamai. Nieko blogo nėra papykt, pasidraskyt, pasijaust neįvertintai. Norma čia. Kiekvienam taip būna 
Laabai 
Negaliu neskaičiuoti.
Žiūrėk. Vaiko aš noriu ne anksčiau kaip 30 metų. Tuo metu jam bus 38. Vaikas eina į pirmą klasę tėvui 45. Baigia vidurinę 57.. Pensininkas
p.s. Kadangi iš manęs tokia puiki matematikė galima metų paklaida. bet esmė aiški
Reikia GV jaunesnio 
Negaliu neskaičiuoti.
viskas...susigėdau...
ačiū Tau..
o tie metai, bliambački..prisimink,kad vyrai galvot tik nuo 30 pradeda
jei Tau netinka, tai aš paimsiu
gv ir vel tu su tais metais pradedi????visai jau...pati juk ne sesiolikine
be galo džiaugiuos jus turėdama..tikrai..
bėgu į lovą - viskas..būsiu ryt lavonas
saldžių, mielosios..
bėgu į lovą - viskas..būsiu ryt lavonas
saldžių, mielosios..
LABANKT CRAZYSUN,
As irgi einu miegot viskas, visgi ryt i darba....Labankt mergaites
graziu sapnu
As irgi einu miegot viskas, visgi ryt i darba....Labankt mergaites
graziu sapnu