Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

tai galiu paderinti Crazysun bigsmile.gif kada tu laisvesne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 27, 01:47)
tai galiu paderinti Crazysun bigsmile.gif kada tu laisvesne lotuliukas.gif

pasiimčiau atostogas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 27, 01:40)
per daug problemų susidėjo į vieną vietą. siutas ima, gal net ne pyktis, kad negaliu išspręst kai kurių bėdų..kol kas..tikiuos, kad kol kas..

ech..  wub.gif
papasakok man gerų emocijų prieš miegą...

Jei tai paguos žinok tu ne viena turi problemėlių ax.gif Tik ne visos linkusios atvirauti smile.gif

Papasakosiu. Nieko nesakęs atvažiavo pasiimti manęs iš po darbo. Sakė, jog pabėgo iš savojo, nes baisiai manęs pasiilgo, kad labai gailisi dėl anos savaitės.. Vienu žodžiu.. myli labai ir net kūdėja iš tos meilės. (Kas kūdėja, kas storėja laugh.gif)
Kadangi turėjom tik dvi valandas (jis turėjo grįžt į darbą), nulėkėm į Čiliaką. Koks jis man keistas, užsvaigęs toks, rankos nepaleidžia mano. Tai taip ir valgėm viena ranka laugh.gif Nusprendėm, kad draugausim toliau gražiai. Stengsimės. Sakė, sutinka, bet kada į žmonas mane imti laugh.gif Kadangi pastaruoju metu man labai reikėjo vyro, tai liepiau daryt ką nori ir kur nori lotuliukas.gif Labai nerealu viskas buvo.
Pavežė jis mane iki grožio salono. Susitarėm rytoj susiskambyt.. biggrin.gif Būtų jis jaunesnis nors 3 metais doh.gif
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 27, 01:48)
pasiimčiau atostogas  lotuliukas.gif

Baik tu su tom psichuškėm biggrin.gif
Nereikia tau jų.
Esi baisiai šauni mergiotė. Ir visai neterši eterio. Myliu baisiai tave forumine tu mano drauge laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 01:50)
Jei tai paguos žinok tu ne viena turi problemėlių ax.gif Tik ne visos linkusios atvirauti smile.gif

Papasakosiu. Nieko nesakęs atvažiavo pasiimti manęs iš po darbo. Sakė, jog pabėgo iš savojo, nes baisiai manęs pasiilgo, kad labai gailisi dėl anos savaitės.. Vienu žodžiu.. myli labai ir net kūdėja iš tos meilės. (Kas kūdėja, kas storėja laugh.gif)
Kadangi turėjom tik dvi valandas (jis turėjo grįžt į darbą), nulėkėm į Čiliaką. Koks jis man keistas, užsvaigęs toks, rankos nepaleidžia mano. Tai taip ir valgėm viena ranka laugh.gif Nusprendėm, kad draugausim toliau gražiai. Stengsimės. Sakė, sutinka, bet kada į žmonas mane imti laugh.gif Kadangi pastaruoju metu man labai reikėjo vyro, tai liepiau daryt ką nori ir kur nori lotuliukas.gif Labai nerealu viskas buvo.
Pavežė jis mane iki grožio salono. Susitarėm rytoj susiskambyt.. biggrin.gif Būtų jis jaunesnis nors 3 metais doh.gif

Žinau, spindulėli, aukseli.. 4u.gif ir aš neskelbiu visų savo bėdų, bet noriu bent čia būt išgirsta.. blush2.gif gal per daug noriu,bet.. (aš jau įsivaizduoju, ką apie mane galvojat doh.gif )

o jetus..kaip fain...kaip aš nusišypsojau paskaičius.. bigsmile.gif eina sau, kaip faaainai Tau wub.gif
ir baik tuos metus skaičiuot tongue.gif blink.gif dar aprėksiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 01:52)

Baik tu su tom psichuškėm biggrin.gif
Nereikia tau jų.
Esi baisiai šauni mergiotė. Ir visai neterši eterio. Myliu baisiai tave forumine tu mano drauge laugh.gif

tikrai nereikia? g.gif bet ar tikrai? g.gif

ir aš Tave, drauge wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip miela GV, wub.gif saunuole, kad nerukai!!!!

Crazysun,tai parasyk kai planuosi atostogas nuvaziuosiu uzsakysiu palata geresne kad chalatus isplautu dar svariau ir t.t. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 27, 02:00)

Crazysun,tai parasyk kai planuosi atostogas nuvaziuosiu uzsakysiu palata geresne kad chalatus isplautu dar svariau ir t.t. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

matai, GV sako, kad man nereikia... g.gif bet pailsėt niekam nepakenkė,ane? g.gif dar paderinsim šitą reikalą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 27, 01:57)
ir aš neskelbiu visų savo bėdų, bet noriu bent čia būt išgirsta..  blush2.gif  gal per daug noriu,bet.. (aš jau įsivaizduoju, ką apie mane galvojat  doh.gif  )

o jetus..kaip fain...kaip aš nusišypsojau paskaičius..  bigsmile.gif  eina sau, kaip faaainai Tau  wub.gif

ir baik tuos metus skaičiuot  tongue.gif  blink.gif  dar aprėksiu  lotuliukas.gif

Girdim mes tave. Be tavęs ši temelė neįsivaizduojama smile.gif Svarbi tu čia. Galvoju apie tave teigiamai ir tik teigiamai. Nieko blogo nėra papykt, pasidraskyt, pasijaust neįvertintai. Norma čia. Kiekvienam taip būna mirksiukas.gif

Šitas vakaras ir man patiko ax.gif Laabai wub.gif

Negaliu neskaičiuoti.
Žiūrėk. Vaiko aš noriu ne anksčiau kaip 30 metų. Tuo metu jam bus 38. Vaikas eina į pirmą klasę tėvui 45. Baigia vidurinę 57.. Pensininkas biggrin.gif
p.s. Kadangi iš manęs tokia puiki matematikė galima metų paklaida. bet esmė aiški laugh.gif Reikia GV jaunesnio tongue.gif
Atsakyti
GV wub.gif
Nustok dėl to amžiaus!
Mano močiutė už senelį 10 metų buvo jaunesnė lotuliukas.gif ir nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 02:03)
Girdim mes tave. Be tavęs ši temelė neįsivaizduojama smile.gif Svarbi tu čia. Galvoju apie tave teigiamai ir tik teigiamai. Nieko blogo nėra papykt, pasidraskyt, pasijaust neįvertintai. Norma čia. Kiekvienam taip būna mirksiukas.gif

Šitas vakaras ir man patiko ax.gif Laabai wub.gif

Negaliu neskaičiuoti.
Žiūrėk. Vaiko aš noriu ne anksčiau kaip 30 metų. Tuo metu jam bus 38. Vaikas eina į pirmą klasę tėvui 45. Baigia vidurinę 57.. Pensininkas biggrin.gif
p.s. Kadangi iš manęs tokia puiki matematikė galima metų paklaida. bet esmė aiški laugh.gif Reikia GV jaunesnio tongue.gif

viskas...susigėdau... blush2.gif
ačiū Tau..

o tie metai, bliambački..prisimink,kad vyrai galvot tik nuo 30 pradeda lotuliukas.gif ir baik skaičiuot..negi laimė skaičiuojama? g.gif
jei Tau netinka, tai aš paimsiu biggrin.gif bet man per daug normalus Tavo draugas būtų, taip kad..turėk ir džiaukis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 27 lapkričio 2007 - 01:07
gv ir vel tu su tais metais pradedi????visai jau...pati juk ne sesiolikine bigsmile.gif
Atsakyti
be galo džiaugiuos jus turėdama..tikrai..

bėgu į lovą - viskas..būsiu ryt lavonas doh.gif
saldžių, mielosios.. wub.gif
Atsakyti
LABANKT CRAZYSUN,

As irgi einu miegot viskas, visgi ryt i darba....Labankt mergaites

graziu sapnu 4u.gif wub.gif
Atsakyti