Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(Ožiaragė @ 2007 07 01, 15:23)
Tad dar kartą klausiu

Krokuvos g.6, Vilnius
www.linokopos.lt
Atsakyti
Ožiaragė, aš ir šnekėjau apie dizainerių/firmines parduotuves ohmy.gif mano manymu neapsimoka pirkti rūbo už tūkstančius litų, nors jis ir firminis ir t.t.
Atsakyti
Merginos, o ka visgi galvojat apie Lietuvos dizainerius ir ju parduotuves? Kas labiausiai patinka ir kokios kainos? Man viena suknele siuvo Vitalijus Autukas. Rezultatas - super! Tikrai negaila sumoketu pinigu. Kiek zinau, jis dabar naujame salone pradeda dirbti. O kokia jusu patirtis?
Atsakyti
QUOTE(Vasaris @ 2007 07 12, 17:53)
Merginos, o ka visgi galvojat apie Lietuvos dizainerius ir ju parduotuves? Kas labiausiai patinka ir kokios kainos? Man viena suknele siuvo Vitalijus Autukas. Rezultatas - super! Tikrai negaila sumoketu pinigu. Kiek zinau, jis dabar naujame salone pradeda dirbti. O kokia jusu patirtis?

tai imesk nuotraukele
Atsakyti

Mano viena pažįstama pas jį siūnasi, vieną suknelę mačiau, tikrai super bigsmile.gif per mano vestuves buvo rolleyes.gif
Atsakyti

O kur jis dabar dirba? visai gal ir noreciau pabandyt uzsisakyti ka nors pas ji. Beje, kokios kainos?
Atsakyti
vienam forume ieskojau draugui maikutes su kokiu nors nacionaliniu uzrasu ir dalyve man pasiule stai sita nuoroda, ten tos dvi lietuviu dizaineres kuria

http://www.open24.lt...amp;cnid=oxpg53

bet siaip pasidairius po ta open24 svetaine tai ir visokiu firminiu ten yra. jie gal sugalvojo bendradarbiauti su jais ar ka?... ir kainos atrodo ne kosmines..
Atsakyti
QUOTE(Netika @ 2007 07 19, 16:15)
O kur jis dabar dirba? visai gal ir noreciau pabandyt uzsisakyti ka nors pas ji. Beje, kokios kainos?

Antakalnio 38 naujas salonas atsidare (gredi, atrodo vadinasi ar kazkaip panasiai). jis dabar ten.
Atsakyti
QUOTE(Vasaris @ 2007 07 20, 09:38)
Antakalnio 38 naujas salonas atsidare (gredi, atrodo vadinasi ar kazkaip panasiai). jis dabar ten.

O kiek mazdauk kainuoja suknute pas ji? Man labai reikia, bet labai daug moketi negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2007 07 20, 18:05)
O kiek mazdauk kainuoja suknute pas ji? Man labai reikia, bet labai daug moketi negaliu smile.gif

del kainu tai reiktu ten kreiptis, bet siaip vidutines kiek as zinau
Atsakyti
As ne viena rubeli turiu is "Lino kopu" . Dievinu stilinga lina ir Giedriaus darbus. Mano drauge Aiste Baranasukiene taip pat dirba su linu ir vilna. Mane vestuvems renge. Buciau kokia tai "zvaigzde" "Zmonese" patekciau mirksiukas.gif Jei kam bus idomu Aistes rubai- kontaktuokit i AZ. Kainos mazesnes nei pas Giedriu ar Autuka. Iperkama mirksiukas.gif
Atsakyti
Per BTV laidą "Mados vartai" dažnai mini butiką, kur prekiaujama lietuvių dizainerių rūbais. Per TV atrodo viliojančiai bigsmile.gif . Gal kam teko ten pabuvoti ar net ką įsigyti?
Kaip viskas atrodo gyvai? Kaip kainos? Gal tikslų adresą žinot?
Labai smalsu blush2.gif
Atsakyti