Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

Del tasiu tai sutinku, kad neverta moketi tokiu pinigu, vien uz tai, kad "hand made". Man daiktas turi tarnauti, o ne as daiktui, jeigu paskui ta tase reikia kaip kiausini saugoti doh.gif maciau guodzik peleda, tikrai buvo del ko grazinti doh.gif jeigu per toki trumpa laika, taip defektai lenda tikrai nera gera oda. O kokybiskesniu uz zmogiska kaina toli ieskoti nereikia, as savo Katana 5metus kiekviena diena tampiau nei kampai nusiskalde, nei odai kazkas atsitiko, aisku forma kazkiek prarado, bet is emes thumbup.gif ilgai ieskojau, kuo ja pakeisti, bet ir vel isigijau Katana, taip nera "hand made'as" su kreivai nusiutom siulem, bet uztat, kaip laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 01 30, 14:14)
Na taip, nes tik niekam tikusiose rankinėse suplyšta ir susidėvi pamušalas, nes jis pigus ir prastai prisiūtas nail.gif Kokybiškose, brangesnėse, kur taiko į atitinkamą rinkos segmentą, NIEKADA neplyšta. O jei jau akcentuoti susipurvinimą, tai lai tas pamušalas susipurvina  (nuo ko??), tam jis ir skirtas, kad apsuagoti, nei kad purvinasi pats odos pagrindas.

neprisiriškit prie žodžio "susipurvina" blush2.gif gal ne taip ji sakė, gal sakė, kad greičiau susidėvi..čia aš taip atpasakojau ax.gif bet niekaip nesuprantu, kam reikia tiek analizuot tas rankines. Juk yra pilna rankinių gamintojų-perkat kas patinka. Juk niekas neverčia pirkt Pelėdų 4u.gif
Atsakyti
Būtina analizuoti viską smile.gif Kodėl rankinės? Nes jei jau taiko į atitinkamą prabangesnių rankinių segmentą, kurias įpirkti gali toli gražu ne kiekviena arba ypatingai atsakingai susitaupiusi, tai verta žinoti, ką gauni užsakydamas, neturint galimybės avansu įvertinti iš arčiau, gyvai. Tad bet kokie atsiliepimai iš praktinės pusės yra net labai verti dėmesio. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 01 30, 17:28)
Būtina analizuoti viską smile.gif Kodėl rankinės? Nes jei jau taiko į atitinkamą prabangesnių rankinių segmentą, kurias įpirkti gali toli gražu ne kiekviena arba ypatingai atsakingai susitaupiusi, tai verta žinoti, ką gauni užsakydamas, neturint galimybės avansu įvertinti iš arčiau, gyvai. Tad bet kokie atsiliepimai iš praktinės pusės yra net labai verti dėmesio. cool.gif

Tai kad jos be pamušalo, kad oda apsitryna-sutinku, kad verta žinoti smile.gif bet tai, kad kažkuri negali pakęsti rankinių be pamušalo -vargu ar naudinga informacija tongue.gif
Atsakyti
nežinau man tos mūsiškos hand made rankinės visai negražios, visos kaip terbos ( http://www.blogas.lt...mand/175832.jpg ) geriau porą šimtų dasidėti ir nusipirkti firminę gerą rankinę, kur ir kokybė nenuvils, ir vaizdas visai kitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 31 sausio 2014 - 18:12
Merginos, suprantu, kad kiekviena turim savo stiliu, poziuri ir nusistatyma del "brandu", skirtingai suprantam pigu ar brangu, "handmade" ar ne ir t.t., bet nepeikim daiktu, kuriu neturim. Mano "peleda" ir su tiesiom siulem, ir "terba" kokios norejau ir gerai nesiojasi, ir man tikrai patinka, kad be pamusalo, ir visos drauges sutiko, kad nuo siol nebus nusiteikusios pries rankines be pamusalo, ir as jos nesaugau, o ji vistiek grazi smile.gif, o geriausiu komplimentu laikau tai- kai praeita karta mano bendradarbe pasake, "nebuciau Maximoje taves pamaciusi, bet pamaciau rankine, pagalvojau- daugiau turbut niekas tokios neturi" 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors turi atsiliepimų apie Jakučinskaitės sukneles? Domina kokybė, žinoma 4u.gif
Atsakyti
Jei kas norit įsigyti kažką gražaus Ramunės Piekautaitės-tai nuolaidų yra dabar :

ramunė piekautaitė
Atsakyti
O kokios orientacines Gedu Peledu kainos?
Domina Pirmoji Geda konkreciai.... g.gif
Atsakyti
Ne fasonas tau kelis psl. atgal atsiverst? http://www.supermama...?...&p=65510919
Atsakyti
Sveikos mergaites, kaip uzsisakyti Geda Peleda jeigu esi is kito miesto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2014 02 08, 12:52)
Sveikos mergaites, kaip uzsisakyti Geda Peleda jeigu esi is kito miesto? ax.gif

Parašykit jiem laišką ir paklauskit smile.gif
Atsakyti