Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

Apetitas auga bevalgant biggrin.gif O gal rankinės po kelių straipsnių žurnaluose tapo populiarios ir nespėja gaminti smile.gif

O aš laisvalaikiui turiu Toks visoks juodą rankinę. Ir puikiausiai ji man tarnauja rolleyes.gif ir gera kaina nusipirkau.

O gal žinot dar kokių užsislaptinusių LT kūrėjų, pasidalinkit?

Dalinuosi tais, kuriais berods nesidalyta.
Shkertik - apyrankės (bet ne naujiena čia matyt, o populiaru)
Rūtos Kiškis papuošalai - man labai patinka turiu pakabuką peilį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 02 09, 18:04)
Kainytės kaip ant mielių auga biggrin.gif Negi tokia didelė paklausa?

As manau, kad reikia tiesiog zurnalams uz reklama susimoket hihihi.gif Bet kokiu atveju, kainos tikrai jau neadekvacios. Nebent nusprende prestiziniu LT brand'u but biggrin.gif

Reik dar patrinkancia tashe isigyt, kol ir tos nesubludijo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 02 09, 21:24)
As manau, kad reikia tiesiog zurnalams uz reklama susimoket hihihi.gif Bet kokiu atveju, kainos tikrai jau neadekvacios. Nebent nusprende prestiziniu LT brand'u but biggrin.gif

Reik dar patrinkancia tashe isigyt, kol ir tos nesubludijo bigsmile.gif

Man truputį jau pradeda kvepėti žvaigždžių liga ir arogancija biggrin.gif Kad tik aukštai kilus netektų žemai kristi. Aš suprantu kokia FURLA kainuoja 1000 lt, bet įmonė veikia nuo 1927 m., o ne pusmetį.. Sakau, pasiuvimas ir dizainas kaip paprastos tašės, o kaina kaip verslo klasės rankinuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 02 09, 20:10)
Rūtos Kiškis papuošalai - man labai patinka turiu pakabuką peilį  biggrin.gif

bigsmile.gif labai geruliai. kiek mokėjot už peilį?

dėl pelėdos, tai iš pradžių, kai kainos buvo mažos, man jos labai geros atrodė - odinė rankinė, paprasta, nebrangi ir kokybiška, bet dabar tikrai sublūdo. geriau ir gražiau Tashe Tashe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 02 09, 20:42)
bigsmile.gif  labai geruliai. kiek mokėjot už peilį?

dėl pelėdos, tai iš pradžių, kai kainos buvo mažos, man jos labai geros atrodė - odinė rankinė, paprasta, nebrangi ir kokybiška, bet dabar tikrai sublūdo. geriau ir gražiau Tashe Tashe  smile.gif

Peilis 190 Lt
Pipiras pakabukas 170 Lt
Pipiras žiedas 140 Lt

Pirkau birželio mėn biggrin.gif Man Rūtos papuošalai wub.gif noriu dar
Atsakyti
[quote=Vysnaite1,2014 02 09, 21:10]
Apetitas auga bevalgant biggrin.gif O gal rankinės po kelių straipsnių žurnaluose tapo populiarios ir nespėja gaminti smile.gif

O aš laisvalaikiui turiu Toks visoks juodą rankinę. Ir puikiausiai ji man tarnauja rolleyes.gif ir gera kaina nusipirkau.

4u.gif Visai mielos tos "Toks visoks" rankines smile.gif Ir kainos nesikandzioja. Kazi kiek reiktu laukti kol pasius...
Atsakyti
Vysnaite, o kaip galima isigyt? Internetu yra galimybe ar tik kokiam butike? As net nepaskaiciau, ka turit, pati foto puslapy ziuredama butent ant jo uzsikabliavau. ''Sudetis'' kokia? Sidabras? ax.gif
Atsakyti
[quote=laumme,2014 02 08, 23:19]
[quote=Vysnaite1,2014 01 28, 21:32]
<<<
<<<
NAMINĖ PELĖDA - 820 LT. Matmenys 40 x 33 x 12 cm. Viduje dvi kišenėlės raktams ar telefonui. Turi lininį pamušalą. Užsisega išsegamu užtrauktuku.
BEGĖDIS - 820 LT. Vyriškos rankinės matmenys 37 x 34 x 8 cm, su nereguliuojama rankena per petį. Viduje dvi kišenėlės ir kišenė išorėje. Be pamušalų.
LUTUTĖ - 820 LT.
[/quote]

blink.gif blink.gif ( akyssprogstanuotokiukainu)....
Kažkokia nesąmone ..
Atsakyti
Rūtos Kiškis tikrai įdomūs papuošalai, be peilių dar besibučiuojančios lūpos patiko bigsmile.gif kaip tik Valentino dienai galėtų man kas jas padovanot ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 02 09, 21:49)
Vysnaite, o kaip galima isigyt? Internetu yra galimybe ar tik kokiam butike? As net nepaskaiciau, ka turit, pati foto puslapy ziuredama butent ant jo uzsikabliavau. ''Sudetis'' kokia? Sidabras? ax.gif

Man ir auskariukai patiko.

QUOTE(Mureanda @ 2014 02 09, 23:06)
Rūtos Kiškis tikrai įdomūs papuošalai, be peilių dar besibučiuojančios lūpos patiko  bigsmile.gif  kaip tik Valentino dienai galėtų man kas jas padovanot  ax.gif  biggrin.gif

Tai reikia užuominos valentinui. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 02 09, 22:49)

Man paštu atsiuntė, bet parašykit Rūtai el paštu ir Ji viską papasakos biggrin.gif Šiaip jei esate vilnietė siūlo susitikti, butikuose birželio mėn nebuvo jos papuošalų, dabartinės situacijos nežinau.
Sidabrinis mano peiliukas rolleyes.gif
Atsakyti
Pareklamuosiu savo atradima - Alius Makackas rankines wub.gif https://www.facebook.com/#!/AliusMakackasDesign?fref=ts
http://www.madebyhan...s.blogspot.com/

Uzsisakiau kuprine ir taip laukiu biggrin.gif Kai gausiu pakomentuosiu, jei ka domins mirksiukas.gif
Atsakyti