Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

[quote=Vysnaite1,2014 01 28, 21:32]
Gavau laišką iš Gėdos Pelėdos, tai dalinuosi, gal kam nors bus naudinga blush2.gif O aš nusprendžiau užsisakyt pelėdą wub.gif

Rankinių kainos:

PELĖDA MIESTE - 260 LT. Delninės "Pelėda Mieste" gali būti dviejų tipų: 25 x 35 cm arba 16 x 40 cm. Viduje vienas skyrius be kišenėlių ar pamušalų.
PIRMOJI PELĖDA - 380 LT. Matmenys 40 x 36 cm. Viduje dvi kišenėlės raktams ar telefonui, be pumušalų. Užsegimas magnetas.
KVIESTINIAI PIETŪS - 480 LT. Matmenys 40 x 33 x 10 cm. Viduje dvi kišenėlės raktams ar telefonui, be pumušalų. Užsegimas magnetas.
SEKMADIENĮ GIMUSI - 580 LT. Matmenys 43 x 40 x 10 cm. Viduje dvi kišenėlės raktams ar telefonui, be pumušalų. Užsegimas magnetas.
DIDELĖ GĖDA - 580 LT. Matmenys 40 x 43 x 10 cm. Viduje dvi kišenėlės raktams ar telefonui, be pumušalų. Užsegimas magnetas.
NAMINĖ PELĖDA - 640 LT. Matmenys 40 x 33 x 12 cm. Viduje dvi kišenėlės raktams ar telefonui. Turi lininį pamušalą. Užsisega išsegamu užtrauktuku.
BEGĖDIS - 640 LT. Vyriškos rankinės matmenys 37 x 34 x 8 cm, su nereguliuojama rankena per petį. Viduje dvi kišenėlės ir kišenė išorėje. Be pamušalų.
LUTUTĖ - 640 LT.

O man ka tik atsiunte stai tokias kainas. Nuo 2014 metu vasario 1 d. pabrango, deja unsure.gif
PELĖDA MIESTE - 340 LT. Delninės "Pelėda Mieste" gali būti dviejų tipų: 25 x 35 cm arba 16 x 40 cm. Viduje vienas skyrius be kišenėlių ar pamušalų.
PIRMOJI PELĖDA – 480 LT. Matmenys 40 x 36 cm. Viduje dvi kišenėlės raktams ar telefonui, be pumušalų. Užsegimas magnetas.
KVIESTINIAI PIETŪS – 620 LT. Matmenys 40 x 33 x 10 cm. Viduje dvi kišenėlės raktams ar telefonui, be pumušalų. Užsegimas magnetas.
SEKMADIENĮ GIMUSI – 720 LT. Matmenys 43 x 40 x 10 cm. Viduje dvi kišenėlės raktams ar telefonui, be pumušalų. Užsegimas magnetas.
DIDELĖ GĖDA – 720 LT. Matmenys 40 x 43 x 10 cm. Viduje dvi kišenėlės raktams ar telefonui, be pumušalų. Užsegimas magnetas.
NAMINĖ PELĖDA - 820 LT. Matmenys 40 x 33 x 12 cm. Viduje dvi kišenėlės raktams ar telefonui. Turi lininį pamušalą. Užsisega išsegamu užtrauktuku.
BEGĖDIS - 820 LT. Vyriškos rankinės matmenys 37 x 34 x 8 cm, su nereguliuojama rankena per petį. Viduje dvi kišenėlės ir kišenė išorėje. Be pamušalų.
LUTUTĖ - 820 LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumme: 08 vasario 2014 - 23:20
Oho - nuo 640 iki 820 swoon.gif buvau begalvojanti, kad gal Lututė dar iš bėdos nieko būtų, nors jos vis tik ne mano stiliaus, bet už 820 tikrai jau nepirksiu ax.gif
Įdomu, ar tashes kainos irgi taip nesukilo? Gal kuri pastaruoju metu domėjotės?
Atsakyti
Tikrai swoon.gif
O as jau ketinau pradet susirasinejima del Kviestiniu pietu doh.gif bet va 140lt pabrango
beje, anadien FB tashe tashe maciau labai panasu modeli, The birds vadinasi. Tai suzinojau, kad 600lt kainuoja. Gal reiks apie si modeli geriau galvot, nes bent yra galimybe Vilniuj apziuret.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvietkas: 09 vasario 2014 - 08:45
Ogo blink.gif Gerai, kad ju rankines man groziu nepasizymi, antraip butu sirdgela, jog patinka, bet turet negaliu doh.gif Is tikruju, tai musu verslininkai daznai prasilenkt ima sveiku protu ax.gif
Atsakyti
nuo 2013 rugsėjo Didelė gėda pabrango nuo 520 iki 720? blink.gif omg
Atsakyti
OMG kainytes blink.gif nusipirko kelais tashes zvaigzdunes ir taip nusibrangino blink.gif kaip turejusi, sakau, kad neverta tikrai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 09 vasario 2014 - 16:25
Mane irgi šokiravo kainos doh.gif Manyčiau šiuo metu jos net nesvarstytinos schmoll.gif Eisiu į tashe tashe pasidairyti, jei ir jie taip sukels, reikės šį reikalą pamiršti iš vis doh.gif
Atsakyti
Kainytės kaip ant mielių auga biggrin.gif Negi tokia didelė paklausa?
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 02 09, 19:04)
Kainytės kaip ant mielių auga biggrin.gif Negi tokia didelė paklausa?

Jei ir buvo didelė, tai neabejoju, kad greitu metu labai sumažės.. Nes kokybė dar nepasiekusi pirmųjų kainų lygio.
Atsakyti
Tų "gėda pelėda" tašių net nemokamai neimčiau, o čia tokios kainos dar užkeltos biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
o vau, kokios kainos blink.gif o jos man tokios neypatingos palyginus su tashe tashe smile.gif
Atsakyti
Aš dar svarsčiau nusipirkti tampymui po parduotuves, bet atsiprašau ne už 820 doh.gif Čia jau su sveiku protu prasilenkta, nes verslo klasės rankinės panašiai kainuoja unsure.gif
Atsakyti