Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

bliamba peleda visai jau supsichavo... 820 uz krepsi?! tai blyn kas nutiko, oda pabrango? darbo jega? gal uztrauktukus auksinius pradejo siut i krepsius?
dabar pastebiu ant lietuvos gaji tendencija yra tokiu mazu ala butikeliu, kuriuose galima surast lt kureju darbu visokiu. man sita ideja atrode labai super, nes remti lietuvos menininkus atrodo labai faina. na ir pradejau as domautis kur ka cia nusipirkus tokio, kad kaimyne is pavydo mirtu biggrin.gif

trikotazine suknele (tysalas toks sakyciau) su arklio galva ( na kasdienai patampyt) 180lt... rimtai?
KASTE (cia tokia dizainere?..) susiauciamas kardiganas trikotazinis 350lt... APAKUS AS, pasakai draugei kad uz megztini sumokejai 350, taves klausia, kokia firma, tu sakai KASTE, ir is karto klausimas o kas cia per KASTE? doh.gif
toliau dzemperiai tunikos su mikimazu galvom po 280lt? UZ KAAAAA? woltas disnejus turbut grabe vartosi matydamas tuos dzemperius.
kepure su drugeliu 280lt?!!!! kandonke eileine, kas gali sau tiek leist moket uz kepure? turbut tik tas, kurio pirkinius tevai apmoka arba turtingas dede...
ir tai yra tokiu net sakyciau unknown artist kuriniai... suprantu, kad pirkdamas tam tikru dizaineriu smutkes daug sumoki uz zinoma varda etiketej, nu bet blyn tie jauni menininkai truputi neadekvaciai elgiasi sakyciau. aisku viena sijona pasiut namuose visada kainuos brangiau negu 100 tokiu pat fabrike, nu bet vistiek...
Atsakyti
QUOTE(Dowie @ 2014 02 10, 12:46)
Pareklamuosiu savo atradima - Alius Makackas rankines  wub.gif  https://www.facebook.com/#!/AliusMakackasDesign?fref=ts
http://www.madebyhan...s.blogspot.com/

Uzsisakiau kuprine ir taip laukiu  biggrin.gif  Kai gausiu pakomentuosiu, jei ka domins  mirksiukas.gif

Yra kelios delnines vsai nieko g.gif

O kas dėl kainų, tai lai džiaugiasi, kad kol kas turi daugiau užsakymų, nei spėja, nes mada toks dalykas, ateina ir praeina, žmogus visada jaučia didesnį pasitenkinimą mokėdamas šiek tiek mažiau nei ta prekė iš tikrųjų verta ir tai verčia sugrįžti. Bei jaučiasi nusivylęs sumokėjęs daugiau.. Gal pirma vardą reikia užsitarnauti, o paskui kainas kelti, o ne atvirkščiai. Pastebėjau, kad mūsų kūrėjai greitai suserga žvaigždžių liga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lassie172: 10 vasario 2014 - 11:03
QUOTE(leguska69 @ 2014 02 10, 11:48)

pagal jūsų logiką, jei mokėti brangiai tai tik už daiktą, kurio vardą visos draugės žinos. Tai jau nišiniais kvepalais niekuomet nesikvėpinsit...

Atsakyti
Vardas dar ne viskas, kaip ir etiketė, yra kainos ir kokybės santykis. Jei moteris apsirengusi tarkim MaxMara paltą ar kt., tu nežinai, kad tai MaxMara, nes etiketės viduje, bet matai kokybę. Čia kaip pavyzdys.
Atsakyti
ne, as norejau pasakyt kad lietuvoj koznas sugalvojes ant maikes lipduka uzklijuot jau laiko save afigienu dizaineriu ir gali sau leist uz ta maike nuplest apvalia suma. manau, kad pirma reikia uzsitarnaut varda, tada uz ji pinigus lupt.

g.gif tiesa sakant mano kvepalai net labai nisiniai kaip jus sakot...
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2014 02 10, 13:24)
ne, as norejau pasakyt kad lietuvoj koznas sugalvojes ant maikes lipduka uzklijuot jau laiko save afigienu dizaineriu ir gali sau leist uz ta maike nuplest apvalia suma. manau, kad pirma reikia uzsitarnaut varda, tada uz ji pinigus lupt.

g.gif tiesa sakant mano kvepalai net labai nisiniai kaip jus sakot...

Tai mes manau ir kalbam apie tai, kad iki kokybės kaip pėsčiam iki Paryžiaus, o kultines kainas sukelti nagai jau niežti. O neduok Dieve kokia žvaigždutė vietinė nusiperka ar žurnalas parašo, tai jau viskas - pasaulinio lygio žvaigždės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 02 10, 09:00)
pagal jūsų logiką, jei mokėti brangiai tai tik už daiktą, kurio vardą visos draugės žinos.  Tai jau nišiniais kvepalais niekuomet nesikvėpinsit...

nu Bieberį kokį irgi turbūt ne visos draugės žino, bet turbūt jo kvepalais nelabai kas ir kvepinasi laugh.gif

į temą - jau kuris laikas turiu Rūtos @ Daiktų Istorijos rankinę ir vis dar esu ja labai labai patenkinta smile.gif siuvausi iš dėvėtos odos, bet vis dar puikiai laiko formą, nenudilo niekur, nesuplyšo. minusas tik vienas - neprisaugojau, dėjau labai daug svorio (visuomet tiek dedu doh.gif blush2.gif ), tai vienas ilgosios rankenos laikiklis (susegimas metalinis) nulūžo. kaltinti galiu tik save, nes gamintoja iškart perspėjo, kad norint nešioti nedaug svorio ant ilgosios rankenos galiu kabinti. menka bėda - šitą reikalą pati susitvarkysiu, kai prireiks galutinai biggrin.gif
labai patiko ir bendravimas jos, ir derinimas, tikrai planuoju antrą rankinę užsakinėti, jei ji dar siuva jas smile.gif
Atsakyti
[quote=laumme,2014 02 09, 22:10]
[quote=Vysnaite1,2014 02 09, 21:10]
Apetitas auga bevalgant biggrin.gif O gal rankinės po kelių straipsnių žurnaluose tapo populiarios ir nespėja gaminti smile.gif

O aš laisvalaikiui turiu Toks visoks juodą rankinę. Ir puikiausiai ji man tarnauja rolleyes.gif ir gera kaina nusipirkau.

4u.gif Visai mielos tos "Toks visoks" rankines smile.gif Ir kainos nesikandzioja. Kazi kiek reiktu laukti kol pasius...
[/quote]

Man rodos, dabar prekiaujama tuo, kas yra Toks visoks el. parduotuvėje. Tokių užsakymų kaip ir nebėra. Patiko el parduotuvėje ir perki. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowie @ 2014 02 10, 09:46)
Pareklamuosiu savo atradima - Alius Makackas rankines  wub.gif  https://www.facebook.com/#!/AliusMakackasDesign?fref=ts
http://www.madebyhan...s.blogspot.com/

Uzsisakiau kuprine ir taip laukiu  biggrin.gif  Kai gausiu pakomentuosiu, jei ka domins  mirksiukas.gif

O aš nelabai suprantu, kaip čia išsirinkti tą tašę, kiek suprantu, reikia derinti pačiai, kas patinka? g.gif Mane erzina, kai nenurodomos orientacinės kainos. Aš gal kol kas pirkti nesiruošiu, o tik domiuosi, lyginu, tai kam be reikalo rašinėti tuos e-meilus?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 02 10, 14:21)
Mane erzina, kai nenurodomos orientacinės kainos.

Manau, kad daugumai tas nepatinka.
Atsakyti
O gal turit dabartinį Tashe tashe kainoraštį? blush2.gif Laikiausi ilgai, bet gundo jos mane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vysnaite1: 10 vasario 2014 - 15:20
Orientacinių kainų nenurodo, nes jos keičiasi kas mėn. į didesnę pusę smile.gif Tai , kad neužsiciklintų. Tashes visos dideles 600, mazos ir delninės 250 - 450 lt. Kainos šiai dienai.
Atsakyti