QUOTE(adis @ 2008 01 15, 17:40)
romantike, į kokią sanatoriją planuoji ir kiek tavo mažiui (-ei), nepamenu, ką tu ten taip gražiai augini metų?
Planuoju i Birstono "Tulpe" pagal tavo rekomendacijas

Mazulei mano beveik 2 metukai.
QUOTE(arune @ 2008 01 15, 18:22)
Sveikutės,
Romantike,aš patarčiau tau
važiuot su vaiku. Mano situacija irgi prieš 4,5 m.buvo tokia pat-vaikas mažytė. Jai tada buvo apie 2 m.,kai vežiausi ją į sanatoriją. Ir vežiausi ne dėl to,kad neturėjau kur palikt,o todėl,kad pati to norėjau. Kažkaip neįsivaizdavau savęs ten,sanatorijoj,vienos. Ir gerai dariau,kad vežiausi-buvo
vasara,tai mūsų pagrindinis užsiėmimas buvo pasivaikščiojimai. Mano dukrytė rami,tokia geruolė,todėl man nebuvo jokių problemų. Į procedūras aš beveik nevaikščiojau,mano tikslas buvo pati Palanga,jos oras,pušynai. Kambary gyvenom kartu su moterim,vaikų darželio auklėtoja,kuri buvo atsivežus savo anūką 9 m. Tai tokia įdomi kompanija buvo. Na,nebent tu nori visiškos ramybės.
As vaziuosiu kovo vidury. Orai bus nelabai tinkami. Daug laiko lauke su vaiku nepraleisiu. Ji pas mane irgi gana rami, paklusni, isterijos priepuoliu nebuna. Nezinau net...Tiesiog, nesvarsciau tokios galimybes.
QUOTE(adis @ 2008 01 15, 18:39)
Toms kurių maži vaikai, nepalyginamai sunkiau, nepalyginamai.P.s. dieną nusnūsti nepavyksta?
Sunku tik ta prasme, kad negaliu daryti to, ka noreciau ir galeciau. Reikia derinti

Dienos metu miegu su ja kartu, tik jei visiskai esu nukvakus, pvz. pirmom po chemijos suleidimo dienom. Siaip, miegot diena neiseina.
Is viso, matyt, valios silpnumas kazkoks verziasi arba as leidziu jam prasiverzti. Kazkokia pasimetus esu.
Klausykit, o kaip skaiciuojat jus ta termina iki remisijos: nuo operacijos ar nuo viso gydymo pabaigos?
Papildyta:
QUOTE(Gabija. @ 2008 01 15, 20:53)
Kai atsigulu į galvą ateina visos protingos mintys ir prasideda mastymo procesas

, nuo kurio dingsta visi miegai.
Na o jums visoms saldžių sapnų.
Man tas pats: kai atsigulu, pradedu mastyti...

Pora valandu
"Nedidelio proto žmonės paprastai smerkia viską, kas viršija jų išmanymą." F. de Larošfuko