Įkraunama...
Įkraunama...

Romantiška naktis, savaitgalis ar savaitė

QUOTE(tula @ 2008 02 11, 00:13)
http://www.atostogos...s/mini/?rid=510
Manau čia turetų būti labai smagu smile.gif

Jooo čia įspudingai atrodo, ir visai viliojančiai, bet ax.gif kainytė tai "skani" jei žmogiukui vienam 250 o abiem parai gaunasi 500, bet jei labai norint tai blush2.gif , manau reiks apie šita galimybe pasvarstyt g.gif
ačių už nuoroda
Atsakyti
QUOTE(tula @ 2008 02 11, 18:05)
na kažin ar ten vienam asmeniui, koks tikslas rašyt vienam, kažin ar kas po vieną ten važiuoja, pradiniam puslapyje parašyta sodybos kaina 250-300 Lt.Na aišku geriausia pasiskambint ir išsiaiškint.
O gal yra buvusių?Įdomu sužinoti kaip ten viskas ax.gif

Jo čia dėl tos kainos labai idomiai nes kai pasirenki kainos tai ten su žvaigždute parašyta 250, o apačioj žvaigždutės paaiškinimas, kad kaina vienam asmeniui.
Bet tikrai jei kas atsilieptu kaip ten realiai viskas atrodo, o gal aplinka verta tu pinigu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
sveikos.
Renkuosi pasiulyma Margyje ir Belvilyje 2 dienoms, vienai nakvynei ir niekaip nenusprendziu kur smile.gif . Nes abu pusynuose, abu viesbuciai 4 zvaigzduciu, neseniai irengti smile.gif . Gal turite kokiu atsiliepimu, komentaru, kad butu lengviau apsispresti. Cia vyrui dovana gomtadienio noriu padaryti. aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 05, 12:14)
Atgaivinkime tema.

Pasigirkite mamos,kur vaziavote su savo vyrais ar draugais?Kur patiko,kur nebrangu,kur romantiskai galima praleisti laika 4u.gif

Na mes kovo 1 d. vaziuosim i Belvili, tai galesiu pasidalinti ispudziais. Is pradziu buvau rezervavusi savaitgali Margyje, bet veliau persigalvojau ir rezervavau Belvilyje (mat ten yra ir ivairiu SPA proceduru). Esu BElvilyje buvusi darbo reikalais (konferencija vyko 2 dienas), tai siaip labai patiko ir maistas, ir namukai ir baseinukas. Dabar bandysiu jau tik su vyru dviese romantintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 18, 16:10)
drinks_cheers.gif lauksime ispudziu. Belvilis mano svajone, taciau tai svajonei reikia nemazai pataupyti unsure.gif

butinai parasysiu. Tikiuosi viskas bus saunu (nors kazkas rase, kad nepatiko). Va daugelio isgirtame SPA Vilniuje Drsukininkuose, tai tikrai nepatiko. Tiksliau nepatiko kambarys, tikrai neatitinka 4* lygio, kazkokia kisene doh.gif , nera tikrai ka lyginti su Belviliu ar Druskininku viesbuciu. nors kainos man rodos labai panasios.
Atsakyti
sveiki, mes buvom sofijos rezidncijoj tikrai labai ispudinga viskas, o ypac tas pirtis su baseinu, ten buni tik dviese, rakciukas yra uzsirakini ir visas baseinas, pirtis, persirengimo kambarys, minkstasuolis, muzikinis centras- tik tavo smile.gif yra telefonas, stalas gali valgyt- gert uzsisakyt, baras vietoj, patiekalai nerealiai skanus mums buvo, nu zodziu viskas super

taip pat labai patiko klaipedos viesbuti, ten kambariai fantastiski ir romantiski, paziurekit klaipeda hotel brangu siaip labai, bet neblogu akciju buna smile.gif

spa-vilnius mano manymu irgi vertas tu pinigu kuriu praso, smagu su tais chalatais smirinet, vakarais neliudna, fainos programos, pusryciu stalas ypatingai gausus ir skanus, niu kad mums visur patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 02 25, 22:38)
spa-vilnius ... pusryciu stalas ypatingai gausus ir skanus, niu kad mums visur patiko biggrin.gif

pritariu del Spa Vilniaus pusryciu, ko tik sirdis geidzia tikrai laaabai didelis pasirinkimas, manau net labai isrankiam klientui smile.gif
bet va kambariai mums nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2008 02 25, 22:59)
Gal jau čia buvai ir gali pasidalinti įspūdžiais, nes ir aš apie šitą variantą galvoju  wub.gif

Atsiliepimus apie Pusyna gali pasiskaityti temoj apie Druskininkus
Atsakyti
Na va, buvome pailseti Belvilije, Moletu r. Tai tiesiog viskas fantastiska thumbup.gif Kambarys buvo superinis, krastinis su vaizdu i ezera, pusis thumbup.gif . Gaila tik, kad visa laika lijo, bet ir tai nesutrukde puikiai pailseti. Jauciu kita karta tik ten ir vaziuosim. Super thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labai patiko Violetos viesbutyje Druskininkuose (savaitgalio pasiulymas), paciame viesbutyje gali naudotis jacuzzi ir pirtim, buna, kad uzsisakai tam tikra valanda ir bunate tik dviese, dar ieina SPA proceduros (pylingas, masazas), pusryciai, vakarienes, zodziu, tau niekuo nereikia rupintis.
Dar skaiciau apie "Sofijos rezidencija" Birstone, nebuvau, bet nuotraukose kambariai, pirtis atrodo laabai graziai:)
Atsakyti
Na ir aš jau galiuįspūdžiais pasidalint ax.gif . Buvom "Palangos vėtroj" thumbup.gif thumbup.gif . Mums laaaaaaabai patiko, pasirinkom savaitgalio kompleksą "Saldi akimirka", jie ten siūlo ir daugiau tokių savaitgalio kompleksų. Kaina sakyčiau atitiko lygį ir paslaugų kokybę thumbup.gif .
Atsakyti
Greitai bus vestuvių metinės, taip norisi kažko ypatingo ax.gif romantiško..
net sunku pasispręst... g.gif
Atsakyti