Įkraunama...
Įkraunama...

Romantiška naktis, savaitgalis ar savaitė

ir as noriu pasisakyti apie Belvili ax.gif
jau dvi vasaros is eiles kaip ten vaziuojame .... tiesiog pazymime vestuviu metines smile.gif taip jau sutapo, kad ir mes ieskojome vieteles atsipusti po vestuviu ikarscio wink.gif
pasirinkome spontaniskai .... labai esu patenkita, ir kambariais ir aptarnavimu ir maistu ir visu kitu .....
esame apsistoje ir standartiniame kambaryje ir romantiskame namelyje .... visur svaru, grazu, jauku, kaip namuose ..... o vaizdas koks ..... ezeras, pusys, ramybe aplinkui ....
zodziu .... vietele super thumbup.gif
rekomenduoju visiems thumbup.gif

beje, mane labai domina sofijos rezidencija, Birstone ..... g.gif
kaskaip noretusi daugiau atsiliepimu apie sia vieta isgirsti .... ax.gif
Atsakyti
Romantišką savaitgalį turėjome Kelmės raj. "Ąžuolų slėnyje". Jie dar tik kuriasi (šiemet pirmas sezonas), galbūt todėl dar nėra labai girdėti. Bet aplinka nuostabiai romantiška. Pastatas modernus. Yra pirtis, baseinas, sukūrinė vonia. Skani vakarienė, pusryčiai! Šalia ežeras. Augina stručius, danielius, avis, triušius...greitai bus šuniukų biggrin.gif Ir visa tai visiškoj gamtoj, kol kas tyloj ir ramybėj. Labai gera ten mums buvo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2008 05 05, 19:06)
Romantišką savaitgalį turėjome Kelmės raj. "Ąžuolų slėnyje". Jie dar tik kuriasi (šiemet pirmas sezonas), galbūt todėl dar nėra labai girdėti. Bet aplinka nuostabiai romantiška. Pastatas modernus. Yra pirtis, baseinas, sukūrinė vonia. Skani vakarienė, pusryčiai! Šalia ežeras. Augina stručius, danielius, avis, triušius...greitai bus šuniukų biggrin.gif Ir visa tai visiškoj gamtoj, kol kas tyloj ir ramybėj. Labai gera ten mums buvo... rolleyes.gif

sudomino ir mane ta sodyba. o ten vakariene atskirai uzsisakinejote? Ar kainavo papildomai sukurine vonia ir pirtis? Ar buvo daugiau zmoniu?
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2008 05 05, 21:38)
sudomino ir mane ta sodyba. o ten vakariene atskirai uzsisakinejote? Ar kainavo papildomai sukurine vonia ir pirtis? Ar buvo daugiau zmoniu?
aciu  smile.gif

Pataikėme, kad visoje sodyboje svečiavomės tik mes ir dar viena šeima. Iš viso yra apie 12 numerių. Vakarienę atskirai užsisakinėjome - tiesiog mūsų klausė, ko norėtume... mirksiukas.gif Buvo nerealiai skanu! Ir dar netyčia deserto gavom! thumbup.gif
Tas jų SPA centriukas nedidukas, bet labai jaukus. Šiaip kaina rodos 300 LTL, bet mes suma dalinomės su viena šeima iš Latvijos (jie pabuvo valanda, o tada mes 1val. visiškai vieni mirksiukas.gif )

Daugiau info ir nuotraukų yra čia:
http://www.azuoluslenis.lt/

Atsakyti
Gal kas buvote Belvilio liukso kambariuose? Ar jie tikrai liuks? smile.gif Gal normalus ir paprasti? smile.gif Gal kas gali patarti, pro kuriuos kambarius atsiveria grazus vaizdas?
Atsakyti
QUOTE(Antarė @ 2007 11 27, 23:08)
Dabar nusiziurejom www.romantic.lt Panevezyje, gal kas kokiu atsiliepimu parasys?

Kadangi vestuves sventem viesbucio restorane, tai ir vestuvine nakti bei romantiska savaitgali pasilikom tam paciam Romantic... wub.gif Labai patiko, labai skanus maistas, malonus aptarnavimas, pasaka sendintas liuxo kambarys wub.gif (1,2 foto) http://romantic.lt/index.php/pageid/65 Is vis, Panevezio rajone man tai yra pats nuostabiausias viesbutis.
Tada dar ir jaukus, sexy klubas buvo po viesbuciu, bet dabar lyg ir nebera unsure.gif
Tikrai REKOMENDUOJU!
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 04 16, 17:22)
blush2.gif tiek laiko jau praejo, o jokiu atsiliepimu apie Belvili verysad.gif

Mes buvom - pernai, lapkričio pradžioje. Ėmėm liuksą. Šiaip kambariai - super. Dariausi viso kūno masažą - patiko. Man gal kiek meniu skurdokas, bet užteko biggrin.gif
Šiaip laaabai vilioja tie namukai - tik kaina kandžiojasi blush2.gif
Žodžiu - mums patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
www.sturmusvyturys.lt

rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
http://www.atostogos...s/mini/?rid=510

va panasu, bet daug brangiau atrodo g.gif
norisi kazko romantisko, tai galvojam kartu mergaites 4u.gif
Atsakyti
labutis, esu naujoke, dar nelabai moku naudotis...noreciau patarimu sia tema..ruosiu vyrui staigmena, t. y. noriu paruost ir nezinau kur geriau sugalvot pailset dviese, bet esu nescia 7 men, tai ar pvz toks trasalis tiktu? aciu... smile.gif
Atsakyti
O ga kas Trakuose leido smagiai laika?nete nuziurejau keleta viesbuciu ir kainos neblogos, tik ar apsimoka?Trakai mazas miestas, gali pritrukti veiklos blush2.gif
Atsakyti
sveikutes. gal kas Ilsejotes "Margyje" Traku r.? Kokie ten atsiliepimai. Gundausi ten nuvaziuoti thumbup.gif
Atsakyti