Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

Bjuti valioooooooooo drinks_cheers.gif clap.gif yahoo.gif sulauksi meiles!!!!!! Oj keliauju jau as i lovyte fejos-saldziu sapnu ir jum 4u.gif Labanaktis mirksiukas.gif
Atsakyti
Abžoryte, gal prieš užmiegant naujus namučius, a? ax.gif Rūpinuosi, ateis mergaitės iš ryto išsipusčiusios, pasidabinusios, norės mane pasveikinti su meilės atėjimu šiais metais ir neras kur tongue.gif

Va dabar galvoju, kad to laiko nėr pasiruošti meilės atėjimui doh.gif Kilogramai nenumesti, plaukai nenušviesinti atgal, eglė nepapuošta, blink.gif Gerai, kad nors manikiūras padarytas lotuliukas.gif Teks visą dėmesį į rankas sutelkti nail.gif
Beje, tas veikėjas, dėl kurio čia truputį seniai, dar prieš mūsų erą, verkiau, sakė, kad jis pirmiausia dėmesį atkreipia į žmogaus rankas. O pirmą dieną kaip susipažinom, aš buvau tik iš manikiūristės tongue.gif Ir kai su juo bendravausi, nebuvo tokio dalyko, kad tingiu lakuotis nagus (kas šiaip dažnai būna blush2.gif )

Dar neini miegoti, Abžorka? flirt.gif
Atsakyti
Nerealiai daug gerų emocijų šį savaitgalį yahoo.gif
Dabar tikrai stebūklų metas yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Taip apsidžiaugiau Bjuti pastatytu laimėjimu, kad negaliuuu ploja.gif

O beje, aš dar nesigyriau, gi man jau paaiškėjo kur švesiu naujus metus bigsmile.gif Su tais pačiais draugais kur buvo vakar! Bus kaukių balius thumbup.gif Vakar dar sudarinėjome sąrašą visų įmanomų personažų, paskui trauksim burtų keliu, ale ir prigalvojom hihihi.gif

Ir dar.. Su ta pačia kompanija kovo mėnesį važiuojam į Austriją slidinėti assa.gif

Va-je-tau, kažkokia nuojauta kužda, kad tiek gražių dalykų dar mūsų laukia wub.gif

Oi reikia ir man miegelio prisiversti, ale žiauriai nenoriu doh.gif Ir į darbą ryt nenoriu doh.gif

Labanakt raganų genties indėnų vadės flirt.gif
Šviesių ir spalvotų sapnų powerpuff 4u.gif
Bjuti, net ir be silkių Meilė ateis thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 03, 01:29)
Abžoryte, gal prieš užmiegant naujus namučius, a?  ax.gif 

Dar neini miegoti, Abžorka?  flirt.gif

O! Mintis! bigsmile.gif Puiki ir labai pateisinama priežastis, kad neiti miegoti yahoo.gif

Einu sukursiu namučius su tomis šiltomis emocijomis kurios manyje šiuo metu susikaupusios wub.gif

P.S. aš irgi labai tingiu lakuotis nagučius ir beveik niekada to nedarau doh.gif Bet manau reikėtų pradėti, šiuo metu mane labai ant grožio patraukė nail.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 03, 01:37)
Nerealiai daug gerų emocijų šį savaitgalį yahoo.gif

O beje, aš dar nesigyriau, gi man jau paaiškėjo kur švesiu naujus metus  bigsmile.gif  Su tais pačiais draugais kur buvo vakar! Bus kaukių balius  thumbup.gif  Vakar dar sudarinėjome sąrašą visų įmanomų personažų, paskui trauksim burtų keliu, ale ir prigalvojom

Ir dar.. Su ta pačia kompanija kovo mėnesį važiuojam į Austriją slidinėti assa.gif

Va-je-tau, kažkokia nuojauta kužda, kad tiek gražių dalykų dar mūsų laukia 

Papildyta:
O! Mintis!    Puiki ir labai pateisinama priežastis, kad neiti miegoti yahoo.gif

Einu sukursiu namučius su tomis šiltomis emocijomis kurios manyje šiuo metu susikaupusios  

Nu matai smile.gif O tu sakei, kad neturėsi su kuo švęsti thumbup.gif thumbup.gif Super smile.gif Džiaugiuosi už Tave smile.gif O tai čia kokia sena draugų kompanija? Kur jie buvo anksčiau? Rimtai, labai smagu smile.gif Ir aš nebūčiau aš, jei nepasakyčiau savo mėgstamo kalambūro smile.gif Draugystė - nei kiek ne mažesnė vertybė už meilę wub.gif Tą kartojau visiems, su kuriais teko išsiskirti. Ir su kiekvienu susitikusi galiu gražiai bendrauti ir nepereiti į kitą kelio pusę smile.gif

Oj, miegučio reikia reikia... Bet palauksiu namučiu naujų ir tada jau tikrai tikrai lotuliukas.gif Pažadu hihihi.gif

DG, aš tave matau smile.gif Ar tu čia atsikėlei dabar ar grįžai iš kur nors? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 03 gruodžio 2007 - 00:53
Niekaip negaliu uzmigt,varciausi lovoje,svajojau ir tariau dar isijungti savo mylymiausias ir sauniausias sm...

Bjuti,dziaugiuosi uz tavo geras emocijas savaitgali ir uztai, kad nepralosei abzorytei... thumbup.gif mirksiukas.gif

o tas pripersamasis vistiej neatstoja raso kad viska del manes padarys ir kad isimylejo siaubas, kaip nefaina skaudint zmogu...

As vis galvoju, ar istiesu yra likimas ar mes ji kuriame patys?
Perskaiciau,apie Jurgita Krivickiene,kad gime mergyte dar viena, beje ji is mano kaimo,ir pagalvojau turi nuostabu vyra,namus,du vaikus,nereikia niekuo rupintis...nebuvo ji is tu protinguoliu pas mus,bet visgi isvaizda nepriekaistinga...
Papildyta:
Abzoryte,is kur tu semiesi tiek geru teigiamu emociju?? bigsmile.gif kaip fainai sventes jau suplanuotos thumbup.gif Jau egle pasipuosei???
Papildyta:
Bjuti[B] persimiegojau siandien itariu....ko jus cia naktinejat??juk ryt i darbus??
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 03, 01:53)

1. o tas pripersamasis vistiej neatstoja raso kad viska del manes padarys ir kad isimylejo siaubas, kaip nefaina skaudint zmogu...

2. Perskaiciau,apie Jurgita Krivickiene,kad gime mergyte dar viena, beje ji is mano kaimo,ir pagalvojau turi nuostabu vyra,namus,du vaikus,nereikia niekuo rupintis...nebuvo ji is tu protinguoliu pas mus,bet visgi isvaizda nepriekaistinga...

Sveika smile.gif

1. Gailestis labai negeras jausmas santykiams. Bendraudama ir nieko jam nejausdama, skaudinsi jį dar labiau.... Ir kai vieną dieną nebepakelsi to bendravimo - bus dar skaudžiau jam, ir tave sąžinė užgrauš... Aišku, galimas ir happy endas, kad tu jam kažką pajausi. Bet, tiesą sakant, aš tuo netikiu. Kibirkštėlė, bent miniatiūrinė, turi būti iškart... Jei ne kibirkštėlė, tada kažkoks jausmas, tik ne abejingumas ir ne gailestis.

2. Apsaugok Dieve, nuo karo, maro ir nuo tokio vyro, kaip Krivickas doh.gif Čia mano personali nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 03, 02:03)
Sveika smile.gif

2. Apsaugok Dieve, nuo karo, maro ir nuo tokio vyro, kaip Krivickas  doh.gif  Čia mano personali nuomonė smile.gif

delko??????? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 03, 02:06)

Kalbejau su ex, nekenciu jo isgerusio...o kibirksteles sitam tikrai nera...mane nervina kaip jis kalba, ir t.t. doh.gif
Papildyta:
Gal kuri statot namucius jaukius?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 03, 02:08)

Man jis savanaudis mačo, kuris nustato moteriai kaip kalbėti, ką galvoti, ir kaip gyventi. Tingiu išsiplėsti, bet man tokio tipo vyras yra didžiulis nesusipratimas doh.gif Žinoma, asmeniškai aš jo nepažįstu, ir, gali būti, kad tai tik jo poza. Bet ta poza (visi pasisakymai spaudoje) man yra totaliai nepriimtina. Jaučiu, su tokiu vyru susipjaučiau pirmąją bendravimo valandą tongue.gif

Bet ne apie didvyrius daina. Laikrodis rodo prašmatnias 01.15. O rytoj, žinoma, darbelin doh.gif Nu bet kaip nors smile.gif
Atsakyti
Haneriete matau tave, kas naujo??

Pritariu tau Bjuti, bet kartais manau labai gerai buti tokiomid moterimis ir turet tokius diedus...Radau kompe amerikietiskas pyragas 5 filma, tai zvengiu balsu pradzia paziurejus lotuliukas.gif

Neisivaizduoju, kaip jus atsikeliat Bjuti?kelinta ryt i draba??
Atsakyti
Vsio. Einu miegoti. Vaikas kelsis 07.30, aš pasivartysiu gal iki 08:00... bet vistiek, miegoti liko nedaug doh.gif Dūra, aš, dūra doh.gif
lotuliukas.gif

Labanakt smile.gif wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti