Vienu žodžiu

Prisicopyniau postu komentuoti, bet esu šviežiai nusilakavusi nagus, tai ėmė man, pasispaudė kažkas ir viskas dingo

Tai eina sau
Bet... Baigiam šitą lyrinį nukrypimą ir einam prie esmės

Labas mielos mano FĖJOS
Taigi, trumpai papasakosiu apie savo savaitgalį. Žodžiu, penktadienį vakare, prieš baseiną, paskambino man draugė iš kito miesto, atvykusi į Vilnių, į seminarą. Trumpai apie ją. Susipažinau su ja Turkijoje, oro uoste. Buvo ji su vyru, aš su vaiku. Taigi pasirodo, baigėm mes tą pačią specialybę, toj pačioj įstaigoj, tik vienų metų skirtumu. Toj kelionėj labai susibendravom, radom ne vieną bendrą pažįstamą

Ir dabar karts nuo karto susimatom, tik tiek, kad skiria nemažas atstumas. Žodžiu, penktadienio vakarą ji praleido su kitais draugais, nes aš buvau jau suplanavusi, o rytą sutarėm papusryčiauti mieste. Taigi pusryčiai mūsų įvyko Gusto blyninėje apie 13.30

Toliau vyko pasivaikščiojimas po senamiestį. PO to po pardes. Rezultatas - nusipirkom abi vienodus suvarstomus batus.Tik draugė rudai margus, aš pilkai. Ir su saviškiais ir išžingsniavau
Ai, kažkur Danijoj tarp batų buvo priimtas sprendimas, kad ji nevažiuoja namo, o lieka pas mane
Ir nuolat nuolat iš visko žvengėm
Galų gale žiūrim, kad jau tuoj eglės užiebimas (anot reklaminio popieriuko, 19.30), žodžiu, laiko laukti liko nedaug, tai nusprendėm pasindaudoti proga, kad jau esam čia. Žodžiu, laukėm laukėm, vyko ten visoks koncertas, bet eglės žiebti nieks nesiruošė

Sušalėm nesvietiškai, paklausėm šalia stovinčių policininkų, gal jie ką žino. Jų žiniomis žiebimas turėjo įvykti 20.40 arba net 21 val... Nusprendėm nebesikankinti ir eiti į kiniečius valgyti... Ir čia įvyko
zakon podlosti Nes tik atsisėdom, įsitaisėm ir užsisakėm brendžio apšilimui, kai išgirdom grėsmigus saliutų garsus, kas reiškė, kad eglė buvo įžiebta

Laikrodis rodė 20.20....
Toliau sekė šampo gėrimas mano lovoje ir nuolatinis krizenimas iš visko

O labiausia iš to, kad mūsų "pusryčiai" baigėsi 23 val

ir šiandien prasitęsė
Žodžiu, labai smagiai ir netikėtai praleidau savaitgalį

Daug gerų emocijų ir dar daugiau vitamino C
smailikai užkniso juodai
Papildyta:Beje, dabar trumpai, ką norėjau pasakyti. Labai pavydžiu (baltai) Banderaso ir tų žvilgsnių

Noriu pratęsimo su happy end
GV - tikiuosi, paskenduole tapti nereiks, o jei reiks, tai turėsi gražų mažą lopetauskiuką
Abžoryte - smagu, kad tau smagu skaityti mano pasisakymus. Tai abipusiai

Ir labai šiltai ir jaukiai nuskambėjo tavo vakaryštis vakaras

Smagu!
DG - fainuole, gerai, kad pasakei tam berniukui. Ir pačiai ramiau, kad nereiks išsikalinėti. O mylėti dar TIKRAI mylėsi, per jauna dar esi, kad būtų kitaip.
p.s. šaldytuve yra kokia taurė šampo nuo vakar. O aš sedžiu čia be jos

Bet jau tuoj mano geležinė valia baigsis ir nušuoliuosiu aš į virtuvę, jaučiu

Nes jei neišgersiu šiandien, rytoj galėsiu pilti lauk
p.p.s. nuo rytojau einu tobulinti savo anglų kalbą. Verslo. Atsirado proga nemokamai palankyti kursus, tai galvoju, reikia išnaudoti, nors atrodo, tos anglų kaip ir užtenka.
p.p.p.s. prisipirkau šiandien priemonių nagams. Planuoju turėti gražius nagučius
Papildyta:Geležinė valia buvo palaužta. Šampanas dar su burbuliukais, viva la burbuliukai
Tik nesakykit, kad mane metėm ir nuėjot miegoti. Aš galiu to ir nepakelti