Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 22:47)
Nepyksiu ax.gif Pati tuoj bandysiu migdytis biggrin.gif
Nors laaaaaaaaaaaaaaaabai anksti dar blink.gif

Bandysi nauja migdymosi metoda? lotuliukas.gif
Atsakyti
Man įdomu kaip Viltės pasimatymas kine?
Kaip Populi? ax.gif
Advoco?
Mažulis?
Smalsumas pražudys GV smile.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 22:57)
Bandysi nauja migdymosi metoda? lotuliukas.gif

Reiks pabandyt- nieko neprarasiu. TV įjungtas, tik kol kas veidu į mane biggrin.gif

Kur dingo Grožis???? Bjuti aūūūūū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 02 gruodžio 2007 - 22:04
Nesupratau blink.gif
Laukiau laukiau Bjuti įspūdžių, spaudaliojau spaudaliojau refrešą, ji vis typino typino, ir dingo blink.gif O aš maniau jau paskaitysiu įdomią istoriją ax.gif
Bjuti, prašom viską iš naujo rašyt biggrin.gif Išsamiai biggrin.gif

O aš dar Drugelio labai pasylgau laugh.gif Drugiuk drugiuk, kai parskrisi nuo Jūros, laukiu išsamaus raporto apie meilės savaitgalį laugh.gif

Ir labai įdomu kaip populi pasimatymas su banderasu praėjo blush2.gif
Atsakyti
Vienu žodžiu doh.gif Prisicopyniau postu komentuoti, bet esu šviežiai nusilakavusi nagus, tai ėmė man, pasispaudė kažkas ir viskas dingo doh.gif Tai eina sau

Bet... Baigiam šitą lyrinį nukrypimą ir einam prie esmės smile.gif

Labas mielos mano FĖJOS wub.gif

Taigi, trumpai papasakosiu apie savo savaitgalį. Žodžiu, penktadienį vakare, prieš baseiną, paskambino man draugė iš kito miesto, atvykusi į Vilnių, į seminarą. Trumpai apie ją. Susipažinau su ja Turkijoje, oro uoste. Buvo ji su vyru, aš su vaiku. Taigi pasirodo, baigėm mes tą pačią specialybę, toj pačioj įstaigoj, tik vienų metų skirtumu. Toj kelionėj labai susibendravom, radom ne vieną bendrą pažįstamą smile.gif Ir dabar karts nuo karto susimatom, tik tiek, kad skiria nemažas atstumas. Žodžiu, penktadienio vakarą ji praleido su kitais draugais, nes aš buvau jau suplanavusi, o rytą sutarėm papusryčiauti mieste. Taigi pusryčiai mūsų įvyko Gusto blyninėje apie 13.30 tongue.gif Toliau vyko pasivaikščiojimas po senamiestį. PO to po pardes. Rezultatas - nusipirkom abi vienodus suvarstomus batus.Tik draugė rudai margus, aš pilkai. Ir su saviškiais ir išžingsniavau smile.gif

Ai, kažkur Danijoj tarp batų buvo priimtas sprendimas, kad ji nevažiuoja namo, o lieka pas mane lotuliukas.gif

Ir nuolat nuolat iš visko žvengėm lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Galų gale žiūrim, kad jau tuoj eglės užiebimas (anot reklaminio popieriuko, 19.30), žodžiu, laiko laukti liko nedaug, tai nusprendėm pasindaudoti proga, kad jau esam čia. Žodžiu, laukėm laukėm, vyko ten visoks koncertas, bet eglės žiebti nieks nesiruošė smile.gif Sušalėm nesvietiškai, paklausėm šalia stovinčių policininkų, gal jie ką žino. Jų žiniomis žiebimas turėjo įvykti 20.40 arba net 21 val... Nusprendėm nebesikankinti ir eiti į kiniečius valgyti... Ir čia įvyko zakon podlosti Nes tik atsisėdom, įsitaisėm ir užsisakėm brendžio apšilimui, kai išgirdom grėsmigus saliutų garsus, kas reiškė, kad eglė buvo įžiebta doh.gif Laikrodis rodė 20.20....

Toliau sekė šampo gėrimas mano lovoje ir nuolatinis krizenimas iš visko lotuliukas.gif O labiausia iš to, kad mūsų "pusryčiai" baigėsi 23 val smile.gif ir šiandien prasitęsė smile.gif

Žodžiu, labai smagiai ir netikėtai praleidau savaitgalį smile.gif Daug gerų emocijų ir dar daugiau vitamino C thumbup.gif

smailikai užkniso juodai

Papildyta:
Beje, dabar trumpai, ką norėjau pasakyti. Labai pavydžiu (baltai) Banderaso ir tų žvilgsnių wub.gif Noriu pratęsimo su happy end wub.gif
GV - tikiuosi, paskenduole tapti nereiks, o jei reiks, tai turėsi gražų mažą lopetauskiuką tongue.gif
Abžoryte - smagu, kad tau smagu skaityti mano pasisakymus. Tai abipusiai smile.gif Ir labai šiltai ir jaukiai nuskambėjo tavo vakaryštis vakaras wub.gif Smagu!
DG - fainuole, gerai, kad pasakei tam berniukui. Ir pačiai ramiau, kad nereiks išsikalinėti. O mylėti dar TIKRAI mylėsi, per jauna dar esi, kad būtų kitaip.

p.s. šaldytuve yra kokia taurė šampo nuo vakar. O aš sedžiu čia be jos blush2.gif Bet jau tuoj mano geležinė valia baigsis ir nušuoliuosiu aš į virtuvę, jaučiu blush2.gif Nes jei neišgersiu šiandien, rytoj galėsiu pilti lauk lotuliukas.gif

p.p.s. nuo rytojau einu tobulinti savo anglų kalbą. Verslo. Atsirado proga nemokamai palankyti kursus, tai galvoju, reikia išnaudoti, nors atrodo, tos anglų kaip ir užtenka.

p.p.p.s. prisipirkau šiandien priemonių nagams. Planuoju turėti gražius nagučius smile.gif

Papildyta:
Geležinė valia buvo palaužta. Šampanas dar su burbuliukais, viva la burbuliukai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Tik nesakykit, kad mane metėm ir nuėjot miegoti. Aš galiu to ir nepakelti doh.gif
Atsakyti
Va taip ir sakiau, fainiausi dalykai nutinka netikėtai ploja.gif Bjuti, labai džiaugiuosi kad patyrei tiek gerų emocijų drinks_cheers.gif

O tai klausyk, kaip pirma meilė gyvena, kada tas vinies kalimas? laugh.gif

Einu ištrauksiu gruodžio 2-osios siurprizą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 02, 23:25)
Va taip ir sakiau, fainiausi dalykai nutinka netikėtai ploja.gif Bjuti, labai džiaugiuosi kad patyrei tiek gerų emocijų  drinks_cheers.gif 

O tai klausyk, kaip pirma meilė gyvena, kada tas vinies kalimas? laugh.gif

Einu ištrauksiu gruodžio 2-osios siurprizą  ax.gif

GYvena meilė turbūt gerai ax.gif Sienos dar be vinių. Nėr kada smile.gif Bet gal neapsikęsdama jūsų spaudimo, jam paskmabinsiu kitą savaitę ax.gif

Papasakok, koks siurprizas. Man irgi smalsu. Kaip tai laimei, kuri ateis smile.gif

Man labai smagu, kad Jūs esate smile.gif RImtai smile.gif Ir noriu visas gyvai pamatyti. Ir čia kalbu aš, Bjūti, a ne joks šampanas smile.gif Kai bendravom vakar su drauge, ir iš visko krizenom, vis galvojau, reiks tą fėjoms papasakoti, ir tą, ir aną smile.gif wub.gif

Abzoryte, o mėlynakis dingo iš tavo padangės, ar dar vaidenasi skype? Ir kaip - tu jo dar nori?

Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 02, 23:31)
Papasakok, koks siurprizas. Man irgi smalsu. Kaip tai laimei, kuri ateis smile.gif

Abzoryte, o mėlynakis dingo iš tavo padangės, ar dar vaidenasi skype? Ir kaip - tu jo dar nori?

Ha ha biggrin.gif Šios dienos raščiukas su palinkėjimu vykdyti 3 mūsų punktą laugh.gif
O aš paskaičiusi nuėjau ir vėl sugriešyjau laugh.gif

Ale kaip faina.. Mane apims depresija kai praeis Kalėdos, nes dabar dar 22 dienos kupinos siurprizų smile.gif Atrodo, kad ne viena būčiau, o vis dar su draugais wub.gif Negaliu atsigrožėti eglute wub.gif Tokie jaukūs namai dabar wub.gif

Mėlynakis nedingęs, bendraujam stabiliai laugh.gif Aš jo nenoriu, nes jis tik čatina su manimi, o man reikia TIKRO vyro laugh.gif Ir man reikia daaaug meilės biggrin.gif Ir man reikia kad aš kas naktį dejuočiau, tam kad dienom nezyzčiau laugh.gif

Taip, būtinai paskambink meilei, nes tikrai gali būti, kad tavo meilė yra visisiškai šalia, tik tu jos nematai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 02, 23:42)
Ha ha biggrin.gif Šios dienos raščiukas su palinkėjimu vykdyti 3 mūsų punktą laugh.gif
O aš paskaičiusi nuėjau ir vėl sugriešyjau laugh.gif

Ale kaip faina.. Mane apims depresija kai praeis Kalėdos, nes dabar dar 22 dienos kupinos siurprizų smile.gif Atrodo, kad ne viena būčiau, o vis dar su draugais  wub.gif  Negaliu atsigrožėti eglute  wub.gif  Tokie jaukūs namai dabar  wub.gif

Mėlynakis nedingęs, bendraujam stabiliai laugh.gif Aš jo nenoriu, nes jis tik čatina su manimi, o man reikia TIKRO vyro laugh.gif Ir man reikia daaaug meilės biggrin.gif Ir man reikia kad aš kas naktį dejuočiau, tam kad dienom nezyzčiau laugh.gif

Taip, būtinai paskambink meilei, nes tikrai gali būti, kad tavo meilė yra visisiškai šalia, tik tu jos nematai  rolleyes.gif

Žodžiu, norėjau kažką pratrinti, kažką pacituoti, bet nesugalvojau ką smile.gif Žodžiu, Abžoryte, tu fainuolė 4u.gif Man šampano užtenka nedaug ir patraukia ant emocijų tongue.gif Galėčiau dabar meilėje prisipažinti wub.gif Tai va, Abžoryte, aš tave myliu wub.gif (tik biški pirštai pinasi jau lotuliukas.gif nuo vienos mažiūtės taurytės ax.gif )

Powerpuff, mačiau esi, nesislėpk, tark kokį žodį antrą trečią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 02, 23:48)
Tai va, Abžoryte, aš tave myliu  wub.gif  (tik biški pirštai pinasi jau  lotuliukas.gif  nuo vienos mažiūtės taurytės  ax.gif )

Bjuti, aš irgi tave myliu laugh.gif
Nu kaip matau jau pas mus Meilės gyvenime sočiai biggrin.gif Meilę pribūrėm, ji YRA biggrin.gif Gal reikia temos pavadinimo prierašą keisti biggrin.gif

Meilė mūsų gyvenime..[XXII dalis]
...šitaip mes pasitinkame savo svajonių vyrą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 02, 23:54)
Bjuti, aš irgi tave myliu laugh.gif
Nu kaip matau jau pas mus Meilės gyvenime sočiai biggrin.gif Meilę pribūrėm, ji YRA biggrin.gif Gal reikia temos pavadinimo prierašą keisti biggrin.gif

Meilė mūsų gyvenime..[XXII dalis]
...šitaip mes pasitinkame savo svajonių vyrą  bigsmile.gif

Čia kaip kažkuri sakė, kai nėr ką mylėti, įsimylėsim ir medį biggrin.gif Kažkaip šiandien, kalbamu momentu man visai nesinori jokio diedo pašonėje. Man labai gera, dabar šampano fone, sėdėti prie kompo, prisipažinėti meilę Abžorytei tongue.gif ir prie nieko nesiderinti. Bet pabrėžiu, tai tik kalbamu momentu ax.gif Žinoma, Abžorytę mylėsiu ir po to, tik vėliau ir vyro gali norėtis lotuliukas.gif Ir jokia Abžorytė čia nepadės laugh.gif

GV, turbūt užmigo užliūliuota Animal planet, ir dabar sapnuoja savo kovą su pitbuliu lotuliukas.gif Beje, respect, nes aš žiauriai bijau šunų, ir man net skaitant šiurpuliukai per kūną nuėjo....

Beje, sapnų žinotojos. Gal žinot, ką reiškia sapnuoti puolančius šunis? Labai dažnas sapnas.... Jaučiu, praeitame gyvenime mane sudrąskė šuo, nes turiu fobiją jiems....
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 02, 23:48)
Powerpuff, mačiau esi, nesislėpk, tark kokį žodį antrą trečią smile.gif

Nesislepiu as tongue.gif Zaidimus internete intensyviai zaidziu lotuliukas.gif Kaip smagu kad taip savaitgali praleidai thumbup.gif Uzpavydejau baltai Abzorytei to kalendoriaus o labiausiai tokiu sauniu draugu wub.gif As jus irgi visas MYLIU 4u.gif Tikrai. Taip gera kad esat cia wub.gif Matau Abzoryte jau parase ta ka as norejau rasyt-meile jau atejo i musu gyvenima thumbup.gif Belieka vyra atrast mirksiukas.gif
Atsakyti
Bjuti, pilnai suprantu, nes man šiam momentui irgi netrūksta jokio vyro biggrin.gif Na bent jau nesisieloju dėl to kad jo nėra irnesakyk.gif

Powerpuff, dėl to kalendoriaus tai žinoma čia gavosi geriau nei aš tikėjausi, bet aš prieš tai ketinau pati sau tiesiog pasikabinti ir gal kokių gerų darbų susirašyti, kad ir mažyčių, bet tokių tarsi priminimų kasdienai arba kokių gražių minčių ir taip save kasdien pradžiuginti, nes lapukus galima sumaišyti ir nežinosi kurią dieną kurį ištrauksi biggrin.gif Na čia tik idėja, bet dar tik 2 gruodžio dienos tepraėjo, dar galite ta mintimi pasinaudoti bigsmile.gif

Beje, dar vis neradai formelių meduoliukams? unsure.gif
Papildyta:
P.S. labai fainas koncertas per tv3, bet jau 15 daina. Žiūriu nuo pat pradžių ir negaliu atsistebėti kad čia ne profesionalai dainuoja bigsmile.gif
Atsakyti