Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

Sveikos (-i) atvykę į XXI-uosius smagiausių plepalų, atvirų išgyvenimų, meilės kupinus namučius. user posted image

user posted image

O dabar apie mus 4u.gif
Visos esam Super Mylimiausios, nes kuo tikėsi taip ir bus!
Be tikėjimo- nė žingsnio, nė dienos, nė minutės.

user posted image

Dalis iš mūsų jau planuoja tekėtuves 2009-09-09 -iki to laiko belieka tik gerą vyrą susirasti. irnesakyk.gif Idant tokį atradus vykdom šiuos punktus:

1. keiciam darba
2. kažka sportuojam
3. metam rukyti
4. Einam i kokius nors kursus- kas i vairavimo, kas i kalbu ir t.t.
5. lankomes dažniau kokiuose nors renginiuose? gi namie sedint niekas neišvys tokiu talentu yahoo.gif
6. padarom meeta ir aptariam tolimesne keitimosi strategija
7. Gal dar pro parduotuves prasinešam- atnaujinam garderoba. Neisim juk i renginius senais džinsais
8. Kiekviena diena praktikuojam pozityvizma ir nenustojam šypsotis bigsmile.gif (bo niekada negali žinoti, kas isimyles tavo šypsena)
9. Surengt koncerteli,kad abzoryte parodytu ka išmoko gitaros kursuose
10. Dometis kuria nors sritimi. hihihi.gif
11. Nebeatidelioti ir pradeti igyvendinti didžiuosius savo svajoniu sarašus!
12. Pradeti eiti anksciau miegoti, kad butume žvalios, malonios, besišypsancios, pailsejusios ir švyytincios
13. Nustoti galvoti apie praeiti!
14. susitvarkyti namus taip, kad juose butu geeera gyventi
15. Nepaminti Super Mylimiausiu statuso victory.gif (t.y. vykdyti visus anksciau išvardytus punktus )
16. Atsikratyti kuo daigiau baimiu
17. Neprisigalvoti to ko nera fool.gif
18. Jei nesiseks 1 punktas - pasiulysim savo pokalbiu istorijas kokiam rešisieriui - išeis nebloga tragikomidrama

P.S. Punktų sąrašą visas kviečiam pildyti - iniciatorių visada laukiam!!! friends.gif

Be viso to, vakarais mes rengiame pižamų vakarėlius Online ir rengiame beždžioniukų diskotekas user posted image
user posted image

Kartas nuo karto, mes susitinkame pasijuokti gyvai! gathering.gif

user posted image

Neslėpsim, jog kartais užplūsta ilgesys ir PMS. Šias problemas išsprendžiam šėldamos yahoo.gif Trumputis filmukas iš vakarinių mūsų šėlionių:

Бабки Ёжки

Prasiblaškymui

Juokas - užkrecia!
O jei vistiek užklups liudesiukas, spauskite CIA
Jei užklups nuobodulys, negailekite saves, verciau pažaiskite

Šitaip mes laukiame TIKROSIOS meiles.. wub.gif

Rekomenduojame paskaityti

Bridžitos Džouns dienoraštis
Vyrai kile iš Marso, moterys - iš Veneros
Kas paeme mano suri?
Jusu pasamones galia
Menas myleti
Greitasis maistas sielai
Lengvas budas mesti rukyti (Turim ir lietuviška versija)
Ar jis yra TAS tikrasis
Kodel vyrai myli kales. Nuo mazgotes iki svajoniu mergaites.

P.P.S. Jei tik perskaitysite kokia gerą knygutę, būtinai su mumis pasidalinkite user posted image

Kerėtojų pasaulis

Taigi, atvykote į tikrų tikriausią fėjų pasaulį. Pasitelkusios visą savo magiją pritraukiam į savo gyvenimą viską, ko tik trokštam! bigsmile.gif
user posted image
Šiuo metu labai laukiame lapkričio 30 d., nes jau išsiaiškinome, kad tą lemtingą dieną mums tereikia nueit į sodus vyšnių šakų prisivogt, tada išsirengti ir prisėti kanapių atkakliai kartojant „Šventas Andriejau, kanapes sėju. Kas nori mane imti, tegu ateina kanapių rauti“
Paskui belieka tik apsivalgyti silkių ir vyrus jau turim user posted image
Matot kaip paprasta šiais laikais vienišoms merginos vyrą rasti user posted image

Žinoma mes turime jau ir savo nuosavų burtų atradę, tik dar truputėlį tobulinami. Taigi, jei Meilė pati nesiteikia pas mus ateiti, mes ją gudrumu prišauksim thumbup.gif

Kanapėli lapuonėli
Stebuklingas augalėli
Noriu ašei bernužėlio
Ne bet kokio ne bet kokio
O tik tvirto rimto stoto
Taip kad mielas kanapėli
Burki pora bernužėlių
Viena munei kitą draugei
Pamojuosiu silkute
Užsikasiu bandute
Poterėlį sukalbėsiu
Ir jei tujen man padėsi
Kitais metais ištekėsiu!
--

abra kadabra
šalimar šalimur
Meile ateik pas mus
greit ir ne kitur! biggrin.gif
--

male female
female male
Meilė ateis
kitaip ir būti negali!
thumbup.gif

Pats geriausias ROMANAS

I dalis
II dalis
III dalis
IV dalis
V dalis
VI dalis
VII dalis
VIII dalis
IX dalis
X dalis
XI dalis
XII dalis
XIII dalis
XIV dalis
XV dalis
XVI dalis
XVII dalis
XVIII dalis
XIX dalis
XX dalis

Jau identifikavome pagrindines vietas, kur galima ieškoti savo svajonių vyrą!

1. Dalyvauti visuose įmanomuose seminaruose - praktika rodo, kad nemažai draugysčių užsimezga būtent jų metu.
2. Varyti į supermarketą, kristi ant grindų (turbūt geriausiai kur prekės skirtos vyrams) ir rėkti "noriu vyro".
3. Kuo dažniau žaisti boulingą - ale gal kada nors įvyksantį meetą reikia būtent ten organizuoti?
4. Dirbti seime arba stoti į VGTU kokią kompiuretinę fiziką.. Būsim vyrų apsuptyje.
5. Dar einam vėlais vakarais apsipirkti į prekybcentrį. TOkiu laiku apsipirkinėja vieniši žmonės. Tada alkoholio skyriuje prašom pagalbos renkantis vyną ar ką panašaus. Apgailestaujat, kad blogai, jog vynas po 0.7 litrus, nes vienai tiek per daug...
6. Tenisas, karatė, aikido..?
7. Pasirinkti tokį hobį, kuriame vyksta pastovūs susitikimai ir dauguma dalyvių vyrai.
8. Įstoti į dviratininkų keliautojų klubą.

Blogiausiu atveju nusprendėme įmesti skelbimą į Lrytą prie darbo skelbimų:

Ieškomas vyras.
Amžius nuo 20-30m.

Reikalavimai:

Normalus

Privalumai:

Mokus
Su gyvenamąja vieta
Kultūringas
Patrauklus
Mama uždarbiauja Airijoje ir artimiausiu metu nežada grįžti.
Skiriantis spalvas
Geras humoro jausmas
Rūpestingas
Atsakingas

Sąrašą tęsiam

Šios temos dalyviu motto: Jei nori tokio gyvenimo, kokio niekada neturejai, pradek daryti tai, ko niekada nedarei! yahoo.gif

Faktas kaip blynas: visos mes nerealios ir blogos dienos būna tam, kad įvertintumem geras (Gimusi_vasara)

Laime vis tiek ateis. Jai juk irgi smalsu. (*plepute*)

"...mes visos - pacios pacios smile.gif Pacios su savimi. Pacios su kompais, pacios su jumis. ...buna smagu nieko nesuprasti ir atsiduoti nežiniai. Man smagu, kad aš nežinau kas bus rytoj, nesijaudinu ka virsiu - balandelius ar šaltiena savo diedui. Nežinau, ka sutiksiu ir ka veiksiu. Nežinau, ko išmoksiu." (*Drugelis)

Supermylimiausios spaudoje

"Vakar, vėlyvą vakarą, skirtingose Lietuvos vietose įvyko panašus incidentas. Kauno ir Vilniaus Maximose užfiksuoti įvykiai, kai išsilavinusios, dirbančios moterys pakrito ant žemės ir visu balsu klykė "Noooriu vyro". Liudininkai konstatavo, kad moterys atrodė visiškai sveikos, tą patį patvirtino ir vėliau atvykę medikai. Maximos vadovybę stebina faktas, kad įvykis užfiksuotas trijuose skirtingose vietose ir būtent automobilių detalių skyriuje, kur dažniausiai lankosi vyrai. Maximos vadovybė sakė bylos nekelsianti, nes tai tik dar labiau padidino lankytojų srautą. "Šiandien automobilių detalių pardavimai išaugo 30%, manome kad tai galėjo įtakoti vakarykščiai incidentai ir vyrai dabar plūsta ieškoti tų ištroškusių meilės moterų", - žurnalistams teigė automobilių detalių prekybos vadybininkas.
Astrologai bando įžvelgti pilnaties įtaką, taip pat teigia, kad šie įvykiai gali atnešti ženklius pasikeitimus mūsų visuomenėje 2008 metais. Šiuos įvykius rytoj jau ketina transliuoti visos Lietuvos televizijos."

Neužilgo mus išvysite ir žydruosiuose TV ekranuose.. Sekite anonsus.

Super mylimiausios užkariaus ne tik meilę, bet ir visą Pasaulį lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 28 lapkričio 2007 - 00:57
Superinė vieta apie nenuslėptą PMS laugh.gif
Atsakyti
Rasot Kaledu seniui laiskus? user posted image
As tai nerasau, bet vis suku mintyse nora, kad noriu to to ir to biggrin.gif biggrin.gif
Buvau gera mergaite visus metus biggrin.gif Tai tikrai gausiu kazka gero ax.gif ax.gif tongue.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 28 lapkričio 2007 - 09:55
Sveikos bigsmile.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 02:44)

Siūlau nesitamsint.Jučiuosi kaip rudaplaukė kažkokia neaiški. Man daug labiau patiko būti blondine. Joms lengviau gyventi

ir aš buvau blondinė, ir aš tamsėjau, tampsėjau...tai dabar jau šokoladinė g.gif biggrin.gif bet tikrai...buvo lengviau gyvent blondinei, tik kažko visi sako, kad dabar geriau man tinka biggrin.gif turbūt neblogai užsimaskuot savo kvailumą pavyko lotuliukas.gif

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 28, 10:23)
Ale ta GV kokia pasiutus.... Aš tai šian ryte automobilių aikštelėj prie darbo keletą saulyčių su mazda nupiešiau, brolis išmokė, jėėėėėgelė thumbup.gif  thumbup.gif

Niu, kaip yra? Mačiau, kad Pasiutus Saulė vakar pasimatyme buvo smile.gif Gerai. Viltei bučiuotis nepatiko. Hmmmm....  rolleyes.gif

šaunuolė Tu biggrin.gif
Kaune sniego nėra blink.gif visai blink.gif

buvau,buvau...kas iš to doh.gif

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 28, 10:30)
O buciuotis, tai man aplamai retai su kuo patinka biggrin.gif Pasidariau isranki viskam..ypac zmoniu kvapams... doh.gif  doh.gif Is kart uzuodziu ar nors kiek artimas ar visiskai feee biggrin.gif biggrin.gif

smirdėjo? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, o as jau neatsimenu, kada gavau dovanu per kaledas... blush2.gif tai kai dabar mano Kaunietis klausia ko noriu dovanu net nezinau... ax.gif is tikruju tai nieko ir nereikia.. svarbu kad sutikti Kaledas su brangiais zmonemis.. wub.gif
Atsakyti
Pfffffff.... rašiau atsakymą, o temą ėmė ir užrakino.

Ką aš ten sakiau? Ai, GV sakė kad mes su Vilte panašios. Manau, kad mudviem su Vilte dėl kažkokių priežasčių Tas Kur Aukščiau panašias karmas skyrė biggrin.gif

Ai, o dėl saulių ir bernų - kažkada mano draugė man sakė "Kas kitas tave palinksmins, jei ne tu pati?" gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 28, 09:53)
Rasot Kaledu seniui laiskus? user posted image
As tai nerasau, bet vis suku mintyse nora, kad noriu to to ir to biggrin.gif biggrin.gif
Buvau gera mergaite visus metus biggrin.gif Tai tikrai gausiu kazka gero  ax.gif  ax.gif  tongue.gif

O Tomukas rašys kalėdinį laišką?
Kažkaip nepagalvojau rašyti kalėdinį laišką, bet reikėtų 4u.gif Rašau naujametinį laišką, tiksliau, ką norėčiau padaryti, pasiekti per metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 28, 10:53)
Rasot Kaledu seniui laiskus?
Buvau gera mergaite visus metus biggrin.gif

Žinai, posakį geros mergaitėms dangus, blogoms viskas laugh.gif
Tai tai išeina, kad tau dangus, o man visas Senio maišas. Buvau negera, nekultūringa, keikiausi.. laugh.gif
Laiško nerašau, nes ar tu rašyk tam Seniui ar ne- atneša savo nuožiūra doh.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 28, 10:56)
turbūt neblogai užsimaskuot savo kvailumą pavyko  lotuliukas.gif

Tikriausiai. Laukiu nesulaukiu kito karto pas kirpėją. Sakysiu grąžink man blondiniškumą.. Rimtai blondinė kai buvau buvo tikrai geriau. Nors ruda dvi dienas, bet pasėkmės jaučiamos. Seniau rikiavuosi kur norėjau ir kaip norėjau- visi diedai praleisdavo. Dabar.. nebepavyksta.

QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 28, 10:58)
  is tikruju tai nieko ir nereikia.. svarbu kad sutikti Kaledas su brangiais zmonemis..  wub.gif

Tik nereikia kuklintis. Dovanos, pakišos, pasveikinimo dovanėlės visada sueina. Žmonių reikia visada kaip ir dovanų. Bus žmonių bus ir dovanų laugh.gif
Atsakyti
aš išprotėjus ir laiminga bigsmile.gif ai, dar apsiutus lotuliukas.gif
jėga bigsmile.gif šįryt pas mus daug saulės yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 11:05)
Nors ruda dvi dienas, bet pasėkmės jaučiamos. Seniau rikiavuosi kur norėjau ir kaip norėjau- visi diedai praleisdavo. Dabar.. nebepavyksta.

tikrai, čia didžiausia pasekmė biggrin.gif bet lendu kaip blondinė iš įpratimo vis tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 28, 10:05)
aš išprotėjus ir laiminga  bigsmile.gif  ai, dar pasiutus  lotuliukas.gif
jėga  bigsmile.gif  šįryt pas mus daug saulės  yahoo.gif

Crazy, tai čia tavo dėka saulė pagaliau pro tuos tumanus išlindo? bigsmile.gif drinks_cheers.gif Jau buvau pasiilgus giedro dangaus, o tai nuolat rūkas rūkas rūūūūūūkas.....
Atsakyti
GV, nu ka..uzteks tada man ir dangaus biggrin.gif biggrin.gif

Ir siaip kazkodel visada tave rudaplauke isivaizdavau..nu netiko man prie GV ivaizdzio sviesus plaukai biggrin.gif biggrin.gif Nezinau kodel biggrin.gif

CrazySun, wow kokios nuotaikos!!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 28 lapkričio 2007 - 10:11
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 28, 10:59)
kažkada mano draugė man sakė "Kas kitas tave palinksmins, jei ne tu pati?"  gun_smilie.gif

Sutinku visais procentais kiek tik jų yra pagl visas skales yahoo.gif
Esu kažkuriai tai sakius, bet nuėjo tas posakis negirdom berods laugh.gif

QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 28, 11:02)
Rašau naujametinį laišką, tiksliau, ką norėčiau padaryti, pasiekti per metus  smile.gif

Gal galima pasiskolinti šią tavo idėją? ax.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 28, 11:05)
aš išprotėjus ir laiminga  bigsmile.gif  ai, dar apsiutus  lotuliukas.gif
jėga  bigsmile.gif  šįryt pas mus daug saulės  yahoo.gif

CrazySun atsigavo yahoo.gif
Atsakyti