Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai

Klaipedoje kovo menesi prasides nemazai kursu,pirmadieni pati pradedu lankyt vireju-konditeriu kursus ir šeip minejo įvairių kursųuser posted imagekad bus.
Atsakyti
QUOTE(VAITSA @ 2009 03 07, 23:14)
Klaipedoje kovo menesi prasides nemazai kursu,pirmadieni pati pradedu lankyt vireju-konditeriu kursus ir šeip minejo įvairių kursųuser posted imagekad bus.

Pasiseke,ar lengvai gavot pasiulyma lankyti kursus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 07 kovo 2009 - 22:13
QUOTE(VAITSA @ 2009 03 07, 21:14)

Ir ar Jums reikėjo rašyti testą? Kas ten per klausimai ir kiek jų?

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėJasienė @ 2009 03 09, 15:43)
Ir ar Jums reikėjo rašyti testą? Kas ten per klausimai ir kiek jų?

Ačiū už atsakymą 4u.gif

Taip reikejouser posted image eit pas psihologa ir padaryt testus,reikejo atsakyt user posted imagei 176 klausimus pagal ta specialybe
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vilniaus darbo biržoj lengvai gavau siuntimą į kursus, nors ir studijuoju 4u.gif Tiesiog paklausiau ir viskas..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Siandien is darbo birzos gavau dziugia naujiena kad nuo balandzio 6 pradedu lankyt manikiurininkes kursus thumbup.gif Kursai vyks marijampoleje.Kazin kiek birza praves kas menesi pinigeliu tam g.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2009 03 24, 00:41)
Sveikos  4u.gif
Vilniaus darbo biržoj  lengvai gavau siuntimą į kursus, nors ir studijuoju  4u.gif Tiesiog paklausiau ir viskas..

Labas, kokius kursus pasiulė DB?
Atsakyti
ir man pasiule kursus. pasirinkau plataus prof. kirpeja -manikiurininke. idomu kiek moka uz kursus?
Atsakyti
o kaune DB kazi jau siulo kokius kursus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2009 04 01, 17:22)
o kaune DB kazi jau siulo kokius kursus? g.gif

as pasiteiravau birzoje kauno apie kursus, kadangi mano ishsilavinimas-magistras. tai numyke, kad pagal mano ishsilavinima kursu nera, tipo visi prasti. susinervinau, nes labai norejau kulinarijos ar visazistes kursu praeiti
Atsakyti
QUOTE(Stirna222 @ 2009 04 02, 13:49)
as pasiteiravau birzoje kauno apie kursus, kadangi mano ishsilavinimas-magistras. tai numyke, kad pagal mano ishsilavinima kursu nera, tipo visi prasti. susinervinau, nes labai norejau kulinarijos ar visazistes kursu praeiti

siaip geriausia stojant i birza isvis nepteikti duomenu apie issilavinima.Uztenka vidurines atestato.Tada galima gaut bet kokius kursus thumbup.gif
Taip pat noriu pasitaisyti -kursai bus ne Marijampolej,bet Kaune.Turetu ten didzioji dauguma but kaunieciu,nes is viso marijampoles rajonu tik 4 ar 5 busim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiddda-d: 02 balandžio 2009 - 18:45
Aga, man Vilniaus DB t.p. pasakė, kad kursai siulomi tik tiems, kurie visiškai neturi specialybės verysad.gif , aš labai norėjau manikiūro kursų.
Atsakyti