Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai

tai nejaugi nieks nezino kiek moka uz kursus is DB ?
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2009 04 04, 15:53)

jei gerai isgirdau tai 560 lt.
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2009 04 04, 15:53)

As buvau girdejusi, jog apie 600, jei nepasikeite, juk krize smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2009 04 04, 14:53)

pirmus tris menesius moka 560 o likusius virs 800 user posted image
Atsakyti
tai cia i menesi po ~600 lt ar as girdejau kad cia i 3 menesius tiek iseina, tai menesi ~200 lt?
Atsakyti
Pirmus tris menesius stipendija 560 Lt, o veliau, jei kursai ilgesni negu 3 men (paprastai jie trunka apie pusmeti, kartais ir ilgiau) - 800 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2009 04 05, 19:40)
tai cia i menesi po ~600 lt ar as girdejau kad cia i 3 menesius tiek iseina, tai menesi ~200 lt?

moka i menesi po 560 +kelione apmoka
Atsakyti
labai aciu uz atsakymus notworthy.gif . tai saunu tada, tarpininke sake kad jai dabar eisiu mokytis, tai gaudinesiu ir pasalpa bedarbio ir stipendija. atseit valstybe svarste palikt tik stipendija besimokinantems, bet kolkas toks istatymas nepriimtas
Atsakyti
O aš šiandien buvau DB, užklausiau dėl kursų, tai sakė jau svarstoma kad išvis nebesiūsti į jokius kursus, nes ir taip pilna bedarbių su tokiomis specialybėmis, ir valstybei neapsimoka dar papildomai mokyti, jeigu darbo vistiek nebus... tai va...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nuo pirmadienio pradedu mokytis biggrin.gif Darbo birza siuncia i apskaitininkes kursus Siauliuose,mokslai truks iki rugsejo 10 d.,tai kai pagalvoju visa vasara ant koju( gyvenu Radviliskyje tai vazinesiu kasdien) ir mokysiuos,kai visi vasara atostogaus biggrin.gif doh.gif Mano MB juokaudamas sako,jog teks kuprine pirk,isleis lyg i pirma klase lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Atpratau nuo mokslu,tj neisivaizduoju,kaip seksis biggrin.gif 4u.gif pirmus tris menesius gausiu po 560 lt.stipendijos,o uz kitus paskesnius menesius-800 lt.Apmokes kelione...Manau visai neblogai,specialybe turesiu,isidarbint lengviau bus smile.gif na ir laikas ne veltui bus praleistas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
o kodel apskaitininke nusprendei eit? manes prie skaiciu netraukia, nors tai ir gan nebloga specialybe ir darba rast neblogos perspektivos dar plius nereik pirkt visokiu masineliu, zirkliu, kaip pvz man einant i kirpejos-manikiurinkes kursus. norejau administracijos kursus lankyt, bet pasake kad be auksto issilavinimo manes niekas nepriims i darba
Atsakyti
Tai kad jokio pasirinkimo nebuvo g.gif pardavejos lb jau banali profesija,vireja irgi...tj viena is normalesniu apskaitininkes profesija buvo smile.gif buciau mielai i manikiurininkes kursus ejus,bet cia tokiu nera doh.gif siaip man su skaiciukais normaliai,buvau istojus mokytis,tj buhalterine apskaita neblogai sekes,tj manau,kad pasirinkus neprasoviau smile.gif 4u.gif
Papildyta:
O tai tu kirpeja-manikiurininke mokysies?ar jau mokais? 4u.gif smile.gif
Atsakyti