dar eisiu, kolkas atidejau dar iki geguzes menesio, noriu laika pratempt, bet kai suzinojau, kad visokiu masineliu, zirkliu ir t.t. reik dar, tai kazkaip ir noras praejo, nes nelabai zadu su to siet ateity, siaip noriu kokia specialybe isigyt
Na nzn,jei jau mokytis siuncia,tai manau,kad ir irankius bei kitas priemones mokymo istaiga aprupint turetu
man nk kolkas dar nesake,ar kokiu priemoniu reiks,bet manau skaiciavimo masinele ir koks kompiuteris nebus problema man

na butu virsune jai dar ir kiekvienas savo kompa turetu turet
, ne, na tai aisku, kad tau viskas bus, o vat man tai jau tikrai reikes savo irankius turet, buvau uzklausius

QUOTE(gretute703 @ 2009 04 17, 10:28)
na butu virsune jai dar ir kiekvienas savo kompa turetu turet
, ne, na tai aisku, kad tau viskas bus, o vat man tai jau tikrai reikes savo irankius turet, buvau uzklausius

siaip kiek zinau nereikia nieko savo pirktis jei birza siuncia.As dabar mokinuosi manikiuro tai visas priemones duoda.Kitoj grupes mokosi kirpejos,joms taip pat nieko nereikia pirktis

Issiaskink tiksliai nes dabar birza nori panaikint nemokamus kursus tai nori kuo labiau sumazinti mokiniu skaiciu.Mane irgi bande apgauti kad kursu nebus-atseit nebeorganizuoja

Sveiki.
Idomu ar tarpininke iskart pasiulo kursus, ar paciam galima isiprasyti. ?
ir dar idomu kokia ju kaina , kai zmogus grizes is UK nori siuos kursus praeiti neuzsiregistraves DB.
ir dar idomu kokia ju kaina , kai zmogus grizes is UK nori siuos kursus praeiti neuzsiregistraves DB.
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 04 18, 07:30)
Sveiki.
neuzsiregistravus DB, kiek zinau, bent jau pries metus, kainavo 1men 350lt vien kosmetikes specialybe (trunka 6men), jei dar manikiuro mokysies- dar plius 350lt ( 3men). kokios dabar kainos nzn, gal ir nepasikeite

QUOTE(vaiddda-d @ 2009 04 17, 21:39)
siaip kiek zinau nereikia nieko savo pirktis jei birza siuncia.As dabar mokinuosi manikiuro tai visas priemones duoda.Kitoj grupes mokosi kirpejos,joms taip pat nieko nereikia pirktis
Issiaskink tiksliai nes dabar birza nori panaikint nemokamus kursus tai nori kuo labiau sumazinti mokiniu skaiciu.Mane irgi bande apgauti kad kursu nebus-atseit nebeorganizuoja
O kai issiaiskinau tai pasirodo kursai yra,tik labai taupo todel mazina besimokanciu skaiciu
Tai gal ir tau meluoja 

va cia tai geras, o mane uztikrino kad irankius nieks neduoda, tik teorija destoma o irankius turi turet savo, beje tu prie AUTOBUSO PARKO mokines? nes kiek zinau kas is vilniaus, tai visus ten siuncia is DB.
QUOTE(gretute703 @ 2009 04 18, 08:54)
va cia tai geras, o mane uztikrino kad irankius nieks neduoda, tik teorija destoma o irankius turi turet savo, beje tu prie AUTOBUSO PARKO mokines? nes kiek zinau kas is vilniaus, tai visus ten siuncia is DB.
As mokausi http://profesijos.autoinfo.lt/ Tikrai gerai issiklausinek kas ir kaip.Pas mus,Marijampoles darbo birzoj,is 11 liko tik 4 pateke i kursus.Visos kitos patikejo kad kursai atsaukiami

na reiketu nebent i ta istaiga paskambint, kurioja mokslus teks praeit, nes pacioj DB man pasake tarpininke, kad irankiu neduoda, net tam, kad ismokt jais nauduotis

QUOTE(gretute703 @ 2009 04 18, 12:53)
na reiketu nebent i ta istaiga paskambint, kurioja mokslus teks praeit, nes pacioj DB man pasake tarpininke, kad irankiu neduoda, net tam, kad ismokt jais nauduotis 

taip ir padaryk

Papildyta:
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 04 18, 08:30)
Sveiki.
O tu uzsiregistruok DB ir nereiks nieko moket

QUOTE(vaiddda-d @ 2009 04 18, 13:18)
tai o jei sius i koki darba

o as sakysiu neeee, as noriu kursuuuu , ir tik verslo.. spec. ir t.t.

QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 04 18, 14:47)
tai o jei sius i koki darba 

Darbu tikrai taip greitai nepasiulys