Įkraunama...
Įkraunama...

MRU valstybiniai egzaminai :)

Gal kas nors turit teisės istorijoskonspektus? Atsiųskit prašau į v.vjuka@gmail.com
Taippat Sandrutės teisės teorijos. Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 01 30, 17:03)
Aciu jums labai aciuks.gif
O koki antra egzamina rinkotes?
Reikia ir man pasirinkti ir metausi tarp keli udalyku  blush2.gif

Kadangi norejau kuo maziau mokytis, o ir grizau laikyti valstybiniu egzaminu po beveik 3 metu studiju susitabdymo, tai rinkausi valdymo teorija. Bet as esu ziauriai toli nuo vadybos, tai mokytis man buvo labai labai sunku. Kosmosu man tie konspektai dvelke smile.gif Islaikiau abu egzaminus is pirmo karto, pazymiai nera stulbinantys, bet gerai tai, kad pagaliau viskas baigesi. Objektyvumo delei, reikia pasakyti, kad abu egzaminai nebuvo sunkus, klausimai tikrai ne painus, ne is kazkokios smulkios ar papildomos medziagos. Islaikyti tikrai imanoma 4u.gif
Atsakyti
sveikos. gal kas laiket tarptautine teise valstybini? gal turite konspektus? ar labai sunkus egzas?
Atsakyti
As metausi tarp ES ir TT (tarptautines, ne teises teorijos biggrin.gif ). Gal kuri patartu ka geriau rinktis? Kokio dalyko pazymiai buna geresni?
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2011 01 30, 15:25)
Issiunciau mirksiukas.gif 
Medziaga labai aiski ir lengvai skaitoma, todel mokytis buvo bent jau man labai idomu smile.gif

Gal galeciau ir as gauti minetus konspektukus, buciau labai labai labai dekinga, mano pastas ingutukas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2010 12 02, 17:33)
Mokiausi is Sandrutes22 atsiustu konspektu. Jei reikia, galiu atsiusti. Parasykite i mano az savo el.pasto adresa.

Gal ir as galeciau siuos konspektus gauti ? 4u.gif i scerneckyte@gmail.com Aciu
Atsakyti
sveiki,

gal ir as galeciau gaut sandrutes22 Konstitucines teises konspekta. Arteja nenumaldomai baigiamieji smile.gif lvlasovaite@gmail.com.

aciu smile.gif
Atsakyti
Mergaites, prisipazinkit, kas pernai laike AT valstybini, patarkit, nes konspektu normaliu nerandu, visi pataria mokytis is knygu, kuriu yra bent 4, tai niekaip as nespesiu ju iveikti ir dar pasikartoti... Patarkit is savo patirties, kaip jums pavyko susitvarkyt su siuo egzu. Aciu
Atsakyti
sveikos besiruosiancios laikyti ar perklaikyti BT ir BPT valstybini egza!
gal kas turite visas nutartis ir kita medziaga kuria galima nestis i egza?
padetumete is anksto aciu
Atsakyti
Sveiki,
Esu Teisę ir Valdymą pabaigusi studentė, tad turiu prikaupusi nemažai konspektų ir vadovėlių. Jei kažkam kažko reikėtų - prašau rašykite. Kaina sutartinė.
Atsakyti
sveiki,

gal kas prisimena siu metu geguzes 4d. konstitucines teises egzmino klausimus?
Atsakyti
Merginos, prasau pagalbos ax.gif man arteja administracines teises perlaikymas, o turiu labai skurdzius konspektus verysad.gif gal kas turit, gal uzdaviniu pasprestu turit? Nes jau 3 karta perlaikinesiu egza doh.gif jei nesunku, atsiuskit man i pasta (parasysiu ji AZ).
Atsakyti