Įkraunama...
Įkraunama...

MRU valstybiniai egzaminai :)

na, nieko gero pasakyt negaliu. Jaučia mano širdis, kad reikės rudenį perlaikyt CT IR CPT valstybinį verysad.gif
klausimai nedėkingi visiškai kliuvo - hipoteka, ypatingoji teisena.. temos, kurių visiškai visiškai nesitikėjau ir nesigilinau š jas visiškai. Iš bendro išprusimo parašiau, dar kodeksus pazitavau ir viskas. Vienas klausimas iš 7 liko neatsakytas, kiti ir neaiškūs..

ech..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sauliukas:): 18 gegužės 2011 - 22:03
na o as laukiu nesulaukiu AT valstybinio rezultatu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauliukas:) @ 2011 05 18, 21:49)
na, nieko gero pasakyt negaliu. Jaučia mano širdis, kad reikės rudenį perlaikyt CT IR CPT valstybinį  verysad.gif
klausimai nedėkingi visiškai kliuvo - hipoteka, ypatingoji teisena.. temos, kurių visiškai visiškai nesitikėjau ir nesigilinau š jas visiškai. Iš bendro išprusimo parašiau, dar kodeksus pazitavau ir viskas. Vienas klausimas iš 7 liko neatsakytas, kiti ir neaiškūs..

ech..

o as jau drebinu kinkas pries rytojaus KT, taip susikloste aplinkybes, kad visiskai nespejau pasimokyt, tai jau vienodai ar lengvi ar sunkus bus klausimai verysad.gif greiciau praeitu tas egzaminas, o tai nervu lasteles naikinasi ir tiek...
Atsakyti
Sveikos,
gal galėtumėte persiųsti man teisės teorijos konspektą, jeigu turite?
daydream@inbox.lt
Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Limitless, nusiunciau jums du teises teorijos konspektukus. Gal pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2011 05 19, 20:31)
o as jau drebinu kinkas pries rytojaus KT, taip susikloste aplinkybes, kad visiskai nespejau pasimokyt, tai jau vienodai ar lengvi ar sunkus bus klausimai  verysad.gif greiciau praeitu tas egzaminas, o tai nervu lasteles naikinasi ir tiek...

Kaip sėkėsi egzas? sunkus?
Atsakyti
QUOTE(Sauliukas:) @ 2011 05 20, 21:09)
Kaip sėkėsi egzas? sunkus?

Na nebuvo labai labai jau sunkus, palyginus su teorijos klausimais kokius gavau. Dabar jau zinau, kad islaikiau, tai galiu deti taska sitam etapui thumbup.gif
Kaip tau? Yra jau rezultatai gi. Kaip kitom merginom?
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2011 05 23, 17:00)
Na nebuvo labai labai jau sunkus, palyginus su teorijos klausimais kokius gavau. Dabar jau zinau, kad islaikiau, tai galiu deti taska sitam etapui  thumbup.gif
Kaip tau? Yra jau rezultatai gi. Kaip kitom merginom?

sveikinimai wink.gif MRU moksliukių forume visos giriasi wink.gif kaip smagu, džiaugiuosi su visomis kartu. Aš irgi jau beveik bakalaurė - liko diplomą atsiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauliukas:) @ 2011 05 23, 17:55)
sveikinimai wink.gif  MRU moksliukių forume visos giriasi wink.gif  kaip smagu, džiaugiuosi su visomis kartu. Aš irgi jau beveik bakalaurė - liko diplomą atsiimti smile.gif

Tai puiku thumbup.gif vis delto iveikem drinks_cheers.gif
Atsakyti
didziausi sveikinimai likimo, o gal visai ir nelikimo draugems(-ams), su iveiktu gyvenimo barjeru 4u.gif , dideles sekmes kas kops toliau, o man teks rudeneli dziaugsmas pasivaikscioti po universiteta ir sekmingai perlaikyti teises teorija ax.gif .
Geros vasareles mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alfis: 24 gegužės 2011 - 10:36
Sveikos, gal yra galinčių pasidalint patirtimi - per baigiamąjį egzą dalyko programą galima turėt ar duoda?
Atsakyti
QUOTE(sincera_trahatur @ 2011 05 24, 22:06)
Sveikos, gal yra galinčių pasidalint patirtimi - per baigiamąjį egzą dalyko programą galima turėt ar duoda?

per konstitucines teises valstybinį davė ir programa ir konstitucija, savo nieko negalima nestis. o per AT valstybinį, tai per uzdavinio sprendimą byvo galima naudotis savi, nedave programos.
Atsakyti