nu va o mes po jau adm.teises baigiamojo, oi visgi paskutinis baigiamasis
, valio valio valio.... bet vat teises teorija rudeni teks perlaikineti
, o taip nesinori
QUOTE(Alfis @ 2011 05 17, 13:24)
, o taip nesinori 
kaip sekesi? ar sunkus buvo?
Aš jau lauku nesulaukiu rytdienos.
Noriu pagaliau laikyt ir pamiršt tuos valstybinius. Nes jau pabodo nuolatini kirbėjimas galvoje.
Tiesa, mokaus daug mažiau nei TT - praverčiau komentarus (CT ir CPT laikau). net programos neturiu
išlaikysiu - labai gerai..neišlaikysiu - rudenį gal daugiau pasimokysiu. Nes dabar susiplakė man viskas į vieną krūvą - į darbą po vaiko auginimo grįžau, sunki vaiko adaptacija daržely..tikrai ne egzas pirmoj vietoj.
sėkmės rytoj laikančioms.
Alfi, kaip sekėsi? sunku buvo?
Kaa, kaip Tau sekasi mokytis?
Noriu pagaliau laikyt ir pamiršt tuos valstybinius. Nes jau pabodo nuolatini kirbėjimas galvoje.
Tiesa, mokaus daug mažiau nei TT - praverčiau komentarus (CT ir CPT laikau). net programos neturiu
išlaikysiu - labai gerai..neišlaikysiu - rudenį gal daugiau pasimokysiu. Nes dabar susiplakė man viskas į vieną krūvą - į darbą po vaiko auginimo grįžau, sunki vaiko adaptacija daržely..tikrai ne egzas pirmoj vietoj.
QUOTE(Alfis @ 2011 05 17, 12:24)
, o taip nesinori 
kaip sekesi?? gal turi kokiu konspektu, uzduoteliu? nes man jau panika, kad vel neislaikysiu, diplomo man nematyt
kaip sekesi, sunku ir pasakyti, teises teorija kai laikiau, buvau 100 proc. isitikinusi, nu kad 5 gausiu tai tocna, bet vat 4.... o adm. teise tai gavom 10 kl. testa, visi vieno varianto, tai parasiau, nei lengvas, nei sunkus, o paskui visi gavom po uzdavini, tai su turimais istatymais, kodeksu kaip ir isprendziau...nu bus matyt
... adm. teise tai mokiausi is istatymu, kodekso aisku ir turiu knyga, kuri grynai vadibasi adm. teise, moeriskes knyga, ten daug pavyzdziu, uzdaviniu ir kito gerio...sekmes visiems laikantiems kitus baigiamuosius
, man jau proto atostogos, vsio
Merginos, o kada bus diplomu iteikimas?
QUOTE(Alfis @ 2011 05 17, 13:02)
kaip sekesi, sunku ir pasakyti, teises teorija kai laikiau, buvau 100 proc. isitikinusi, nu kad 5 gausiu tai tocna, bet vat 4.... o adm. teise tai gavom 10 kl. testa, visi vieno varianto, tai parasiau, nei lengvas, nei sunkus, o paskui visi gavom po uzdavini, tai su turimais istatymais, kodeksu kaip ir isprendziau...nu bus matyt
... adm. teise tai mokiausi is istatymu, kodekso aisku ir turiu knyga, kuri grynai vadibasi adm. teise, moeriskes knyga, ten daug pavyzdziu, uzdaviniu ir kito gerio...sekmes visiems laikantiems kitus baigiamuosius
, man jau proto atostogos, vsio 
dziaugiuosi uz tave
o kas per autore tos knygos??
oi, turbut supainiojau ir save, ir jus...
man reikia konspekto/uzdaviniu Administracinė teisės ir administracinio proceso teisės egzui.... dirbau naktine, tai galva neverda
visus forumus apskalambijau del AT, o reik visai ko kito....
einu miegot....
jei kas galit, atsiuskit, prasau, man i pasta medziagyte (menuliodukra@gmail.com). Aciu jums labai
jei kas galit, atsiuskit, prasau, man i pasta medziagyte (menuliodukra@gmail.com). Aciu jums labai
QUOTE(Alfis @ 2011 05 17, 13:24)
, o taip nesinori 
Nenusimink, pailsesi ir rudeni viskas bus OK.
Oi, kaip as laukiu tokios savijautos-kad jau viskas, baigti mokslai.
QUOTE(Sauliukas:) @ 2011 05 17, 13:43)
Stipriu nervu.
QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 17, 17:47)
Manau, kad Alfis kalbejo apie sia I.Deviatnikovaites knyga:
http://www.patogupir...8-9955-616-55-9
QUOTE(Sauliukas:) @ 2011 05 17, 13:43)
Aš jau lauku nesulaukiu rytdienos.
Linkiu sekmes, kas ryt laikote ir kas kitom dienom
Man penktadieni egzaminas (KT), ziauriai nespeju (palyginus kiek laiko TT mokinausi..sitam gerai bus, jei spesiu perskaityt apskritai), susirgau dar belenkaip, tai bandau skaityt ir tiek. Labai jau norisi islaikyt, o kaip jau bus pamatysim
QUOTE(Paja @ 2011 05 17, 20:50)
Nenusimink, pailsesi ir rudeni viskas bus OK.
Bet tinginiams dar teks palaukt rudens...
Stipriu nervu.
Labai lauksiu atsiliepimu apie egzamina.
Stipriu nervu.
taip ta pati knyga
QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 17, 19:47)
Sveikos, vakar ir mes laikėme Administracinės valstybinį. Jei mes apie tą pačią knygą, tai autorė Ieva Deviatnikovaitė. Yra ir šviestis MRU kioskelyje. Šiaip, tikrai gera knygutė.