Įkraunama...
Įkraunama...

MRU valstybiniai egzaminai :)

nu va o mes po jau adm.teises baigiamojo, oi visgi paskutinis baigiamasis 4u.gif , valio valio valio.... bet vat teises teorija rudeni teks perlaikineti blush2.gif , o taip nesinori blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alfis @ 2011 05 17, 13:24)
nu va o mes po jau adm.teises baigiamojo, oi visgi paskutinis baigiamasis 4u.gif , valio valio valio.... bet vat teises teorija rudeni teks perlaikineti blush2.gif , o taip nesinori blink.gif

kaip sekesi? ar sunkus buvo?
Atsakyti
Aš jau lauku nesulaukiu rytdienos.

Noriu pagaliau laikyt ir pamiršt tuos valstybinius. Nes jau pabodo nuolatini kirbėjimas galvoje.

Tiesa, mokaus daug mažiau nei TT - praverčiau komentarus (CT ir CPT laikau). net programos neturiu ax.gif ax.gif

išlaikysiu - labai gerai..neišlaikysiu - rudenį gal daugiau pasimokysiu. Nes dabar susiplakė man viskas į vieną krūvą - į darbą po vaiko auginimo grįžau, sunki vaiko adaptacija daržely..tikrai ne egzas pirmoj vietoj.

sėkmės rytoj laikančioms.

Alfi, kaip sekėsi? sunku buvo?
Kaa, kaip Tau sekasi mokytis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sauliukas:): 17 gegužės 2011 - 13:43
QUOTE(Alfis @ 2011 05 17, 12:24)

kaip sekesi?? gal turi kokiu konspektu, uzduoteliu? nes man jau panika, kad vel neislaikysiu, diplomo man nematyt verysad.gif
Atsakyti
kaip sekesi, sunku ir pasakyti, teises teorija kai laikiau, buvau 100 proc. isitikinusi, nu kad 5 gausiu tai tocna, bet vat 4.... o adm. teise tai gavom 10 kl. testa, visi vieno varianto, tai parasiau, nei lengvas, nei sunkus, o paskui visi gavom po uzdavini, tai su turimais istatymais, kodeksu kaip ir isprendziau...nu bus matyt 4u.gif ... adm. teise tai mokiausi is istatymu, kodekso aisku ir turiu knyga, kuri grynai vadibasi adm. teise, moeriskes knyga, ten daug pavyzdziu, uzdaviniu ir kito gerio...sekmes visiems laikantiems kitus baigiamuosius 4u.gif , man jau proto atostogos, vsio thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, o kada bus diplomu iteikimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alfis @ 2011 05 17, 13:02)
kaip sekesi, sunku ir pasakyti, teises teorija kai laikiau, buvau 100 proc. isitikinusi, nu kad 5 gausiu tai tocna, bet vat 4.... o adm. teise tai gavom 10 kl. testa, visi vieno varianto, tai parasiau, nei lengvas, nei sunkus, o paskui visi gavom po uzdavini, tai su turimais istatymais, kodeksu kaip ir isprendziau...nu bus matyt 4u.gif ... adm. teise tai mokiausi is istatymu, kodekso aisku ir turiu knyga, kuri grynai vadibasi adm. teise, moeriskes knyga, ten daug pavyzdziu, uzdaviniu ir kito gerio...sekmes visiems laikantiems kitus baigiamuosius 4u.gif , man jau proto atostogos, vsio thumbup.gif

dziaugiuosi uz tave smile.gif

o kas per autore tos knygos??
Atsakyti
oi, turbut supainiojau ir save, ir jus... doh.gif man reikia konspekto/uzdaviniu Administracinė teisės ir administracinio proceso teisės egzui.... dirbau naktine, tai galva neverda sad.gif visus forumus apskalambijau del AT, o reik visai ko kito.... doh.gif einu miegot.... ax.gif
jei kas galit, atsiuskit, prasau, man i pasta medziagyte (menuliodukra@gmail.com). Aciu jums labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alfis @ 2011 05 17, 13:24)

Nenusimink, pailsesi ir rudeni viskas bus OK. mirksiukas.gif
Oi, kaip as laukiu tokios savijautos-kad jau viskas, baigti mokslai. ax.gif Bet tinginiams dar teks palaukt rudens... biggrin.gif

QUOTE(Sauliukas:) @ 2011 05 17, 13:43)

Stipriu nervu. 4u.gif Labai lauksiu atsiliepimu apie egzamina.

QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 17, 17:47)

Manau, kad Alfis kalbejo apie sia I.Deviatnikovaites knyga:
http://www.patogupir...8-9955-616-55-9
Atsakyti
QUOTE(Sauliukas:) @ 2011 05 17, 13:43)
Aš jau lauku nesulaukiu rytdienos.

Noriu pagaliau laikyt ir pamiršt tuos valstybinius. Nes jau pabodo nuolatini kirbėjimas galvoje.

Tiesa, mokaus daug mažiau nei TT - praverčiau komentarus (CT ir CPT laikau). net programos neturiu  ax.gif  ax.gif

išlaikysiu - labai gerai..neišlaikysiu - rudenį gal daugiau pasimokysiu. Nes dabar susiplakė man viskas į vieną krūvą - į darbą po vaiko auginimo grįžau, sunki vaiko adaptacija daržely..tikrai ne egzas pirmoj vietoj.

sėkmės rytoj laikančioms.

Alfi, kaip sekėsi? sunku buvo?
Kaa, kaip Tau sekasi mokytis?

Linkiu sekmes, kas ryt laikote ir kas kitom dienom 4u.gif Bet kuriuo atveju bus proga atsipust nuo egzaminu ir kitu minciu i galva isileist.
Man penktadieni egzaminas (KT), ziauriai nespeju (palyginus kiek laiko TT mokinausi..sitam gerai bus, jei spesiu perskaityt apskritai), susirgau dar belenkaip, tai bandau skaityt ir tiek. Labai jau norisi islaikyt, o kaip jau bus pamatysim
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2011 05 17, 20:50)
Nenusimink, pailsesi ir rudeni viskas bus OK. mirksiukas.gif
Oi, kaip as laukiu tokios savijautos-kad jau viskas, baigti mokslai. ax.gif Bet tinginiams dar teks palaukt rudens... biggrin.gif
Stipriu nervu. 4u.gif Labai lauksiu atsiliepimu apie egzamina.
Manau, kad Alfis kalbejo apie sia I.Deviatnikovaites knyga:
http://www.patogupir...8-9955-616-55-9

taip ta pati knyga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 17, 19:47)
dziaugiuosi uz tave smile.gif

Sveikos, vakar ir mes laikėme Administracinės valstybinį. Jei mes apie tą pačią knygą, tai autorė Ieva Deviatnikovaitė. Yra ir šviestis MRU kioskelyje. Šiaip, tikrai gera knygutė.
Atsakyti