Įkraunama...
Įkraunama...

Nedrąsūs vaikai

QUOTE(Liudmilka @ 2007 11 29, 14:20)
hi:
Mano sūnui jau 7-eri,ir gal prieš kokius du metus pasidarė labai drovus.Mažas buvo drasus (proto rybose - toliau nuo tėvų nueiti nebijojo,pasisveikindavo pirmas,net su nepažįstamais,bet su svetimais niekur neidavo ir nieko neimdavo),o dabar ...Net pas draugus nuvažiuojam (jam visi gerai pažįstami) ir tai sėdi prie manęs,reikia įkalbinėti,prašyti,kad eitų su vaikais pažaist-niekaip doh.gif .Parduotuvėje kažka nusipirkt irgi problema.Nors mokykloje lyg ir viskas tvarkoje-tikrai nėra pats droviausias. verysad.gif
Kitą kart manau-gal per daug reikalaujam iš jo,ir to pasekoje jo pasitikėjimas savimi sumažėjo blush2.gif ,nors kita vertus mes jį giriame ir visokiariopai skatiname,ir aiškiname,kad klysti nėra blogai,juk iš klaidų mokomes ir t.t.,ir  dėmesį rodom,tikrai nėra paliktas pats sau.
Tai va toks mano sūnelis g.gif .Mūsų daktarėlė sako,kad išaugs.Lieka tikėtis,kad taip ir bus biggrin.gif

gal reikėtų jam kokios užklasinės veiklos g.gif
Atsakyti
vat uzklasine veikla tai itariu kad padetu thumbup.gif maniskei juk padejo g.gif manau po keleto meteliu bus dar drasesne ir galu gale nugalesim ta baime thumbup.gif siaip tai viena psichologe kol su manaja nebendravo tai galva lingavo , o kai isvaziavom prie ezero ji ja stebejo (jai tada buvo 6-eri)tai nustate kad viskas su jaja tvarkoje g.gif cituoju:na is tokiu rimtu vaiku tai advokatai isauga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auduse @ 2007 11 30, 00:38)
vat uzklasine veikla tai itariu kad padetu  thumbup.gif maniskei juk padejo  g.gif manau po keleto meteliu bus dar drasesne ir galu gale nugalesim ta baime thumbup.gif siaip tai viena psichologe kol su manaja nebendravo tai galva lingavo , o kai isvaziavom prie ezero ji ja stebejo (jai tada buvo 6-eri)tai nustate kad viskas su jaja tvarkoje  g.gif cituoju:na is tokiu rimtu vaiku tai advokatai isauga biggrin.gif

padeda, padeda mirksiukas.gif
aš kai pati su vaikais dirbu, tai pastebiu.
Atsakyti
QUOTE(tarijo @ 2007 11 30, 01:57)
padeda,  padeda mirksiukas.gif
aš kai pati su vaikais dirbu, tai pastebiu.

vau thumbup.gif tai galima jus patrugdyti klausimais blush2.gif na svarbiausia einam teisingu keliu rolleyes.gif ar ne taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukrai darzelis tai labai padeda. Prisimenu, kaip pirma karta ja nuvedziau rolleyes.gif tai kai parsivedziau, ji eidama namo strakaliojo, gatvej visai kitaip elgesi, snekejo kazka su savim... Buvo toks jausmas, kad ji nuo pirmos dienos pasikeite i geraja puse thumbup.gif
Ji grupeje yra didziausia, kiti vaikai pora men yra jaunesni blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2007 11 29, 14:20)
hi:
Mano sūnui jau 7-eri,ir gal prieš kokius du metus pasidarė labai drovus.Mažas buvo drasus (proto rybose - toliau nuo tėvų nueiti nebijojo,pasisveikindavo pirmas,net su nepažįstamais,bet su svetimais niekur neidavo ir nieko neimdavo),o dabar ...Net pas draugus nuvažiuojam (jam visi gerai pažįstami) ir tai sėdi prie manęs,reikia įkalbinėti,prašyti,kad eitų su vaikais pažaist-niekaip doh.gif

Maniškis penkiametis irgi toks...
Atsakyti
hi.gif
Tai maniškis vaikšto į treniruotes,bet didesnio pasikeitimo kol kas nematau schmoll.gif ,na bet dar ir neilgai vaikšto.Ir tarkim visiškai svetimoje aplinkoje kartu su mumis jis jaučiasi puikiai ir draugų susiranda ir toliau nueiti nebijo ir t.t.O vat pažįstamų tarpe pasidaro kažkoks perdėtai drovus - tai mane ir glumina.
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2007 11 30, 18:10)
hi.gif
Tai maniškis vaikšto į treniruotes,bet didesnio pasikeitimo kol kas nematau schmoll.gif ,na bet dar ir neilgai vaikšto.Ir tarkim visiškai svetimoje aplinkoje kartu su mumis jis jaučiasi puikiai ir draugų susiranda ir toliau nueiti nebijo ir t.t.O vat pažįstamų tarpe pasidaro kažkoks perdėtai drovus - tai mane ir glumina.

Tai nereiškia kad bet kokia veikla gali duoti rezultatus. Gal tas užsiėmimas jo neįtakoja kažkaip įpatingai. ar gal mokytojas nepatinka g.gif ar chebra lankanti treniruotes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2007 11 30, 13:38)
Mano dukrai darzelis tai labai padeda. Prisimenu, kaip pirma karta ja nuvedziau  rolleyes.gif  tai kai parsivedziau, ji eidama namo strakaliojo, gatvej visai kitaip elgesi, snekejo kazka su savim...  Buvo toks jausmas, kad ji nuo pirmos dienos pasikeite i geraja puse  thumbup.gif
Ji grupeje yra didziausia, kiti vaikai pora men yra jaunesni  blush2.gif

o manoji itariu gavo ten ta kompleksa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2007 11 30, 19:10)
hi.gif

na palankys ilgiau ir gal truputuka pasikeis g.gif blogoausia tai kad pasaliniai replikas meto doh.gif oi koks nedrasus vaikas blink.gif tai pvz manoji labai sureaguoja verysad.gif
Atsakyti
reikia didelio noro uzsiemimams smile.gif jei vaikui patiks tai ka daro tai stengsis ir elgsis drasiau smile.gif
Atsakyti
As pastebejau kad mano dukrai labai patinka tetos lotuliukas.gif ir darzelyje tos tetos jai patinka, o kartais nepazystama teta uzkalbina, tai paskui, kai ji nueina, manoji beveik apsiverkia, kad teta isejo doh.gif O kai vakar ejom namo, tai manoji ejo ispaskos vienai tetai blink.gif
Atsakyti